Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΑ & ΕΥΓΕΝΙΑ

konstadina80

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.σκοπευω να βαφτισω την μικρη μου Ιωαννα(το ονομα της μαμας μου).υπαρχει ομως μια περιπτωση να βγαλω κ την πεθερουλα μου (Ευγενια).θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε κ να μου προτεινετε καποιον συνδυασμο αυτων των ονοματων.εμενα δεν κατεβαζει τιποτα το μυαλο μου!Ιωαννα & Ευγενια?προσπαθω κ με συνδυασμο των ξενων ονοματων Τζοαννα & Τζενη αλλα τιποτα!την πεθερα μου βασικα την φωναζουν Τζενη κ την μαμα μου Ιωαννα.εαν καποια μπορει να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων!φιλακια!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Διαφημίσεις

Ιωνία!!! :lol: (αστειεύομαι)

Σοβαρά τώρα, εμένα μου αρέσουν και τα δύο χωριστά, ειδικά το Ευγενία! Γιατί δε βγάζεις το ένα, κι αν κάνεις και άλλο κοριτσάκι το άλλο;

Γιατί δε βγάζεις το ένα, κι αν κάνεις και άλλο κοριτσάκι το άλλο;

Ωχ τώρα είδα ότι έχεις 2 παιδάκια! :oops: Δε σκέφτεσαι για τρίτο;

Πάντως μοιάζουν τα 2 ονόματα, έχουν πολλά κοινά γράμματα, κάτι θα σκαρφιστούν οι δαιμόνιες συμφορουμίτισσες. Εμένα προς το παρόν μόνο το Τζίνα ή το Ζένια μου έρχονται :?

Γιατί δε βγάζεις το ένα, κι αν κάνεις και άλλο κοριτσάκι το άλλο;

Ωχ τώρα είδα ότι έχεις 2 παιδάκια! :oops: Δε σκέφτεσαι για τρίτο;

Πάντως μοιάζουν τα 2 ονόματα, έχουν πολλά κοινά γράμματα, κάτι θα σκαρφιστούν οι δαιμόνιες συμφορουμίτισσες. Εμένα προς το παρόν μόνο το Τζίνα ή το Ζένια μου έρχονται :?

Συγνώμη :oops::oops::oops::oops: μου το έβγαλε 2 φορές :oops::oops:

εγω θα υπερασπιστω το ενα!το ονομα της μαμας μου φυσικα.απλα σε περιπτωση που υπαρξει καποιο προβλημα ισως βγαλω κ τα δυο ονοματα.το πρωτο μου παιδι το εβγαλα το ονομα του αδερφου του αντρα μου που δεν ζει πια...σκεφτομαι για τριτο αλλα αν ειναι αγορι δεν θα βγει το ονομα του πεθερου μου για να συνεχισει το ονομα?κ αν βγαλω κ το 2ο την πεθερα μου εγω ποτε θα βγαλω τους γονεις μου?γι'αυτο περιμενω ιδεες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Διαφημίσεις

Φυσικα πανω απ το ι εχει διαλυτικα για να διαβαζεται Εβ-ιαννα!!!!!!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω θα υπερασπιστω το ενα!το ονομα της μαμας μου φυσικα.απλα σε περιπτωση που υπαρξει καποιο προβλημα ισως βγαλω κ τα δυο ονοματα.το πρωτο μου παιδι το εβγαλα το ονομα του αδερφου του αντρα μου που δεν ζει πια...σκεφτομαι για τριτο αλλα αν ειναι αγορι δεν θα βγει το ονομα του πεθερου μου για να συνεχισει το ονομα?κ αν βγαλω κ το 2ο την πεθερα μου εγω ποτε θα βγαλω τους γονεις μου?γι'αυτο περιμενω ιδεες!

Αααα, μα τότε βγάλε τη μανούλα σου και μην το σκέφτεσαι καθόλου! Κι αφού είσαι και θετική σε τρίτο παιδί, αν γεννηθεί κορίτσι τη βαφτίσεις Ευγενία, αν αγόρι βγάζεις τον πεθερό σου. Νομίζω είναι η πιο δίκαιη λύση για όλους και φυσικά για το παιδί!

:)

Στο 2ο βγαλε την μαμα σου(ουτως η αλλως το Ιωαννα ειναι πιο ωραιο απο το Ευγενια πιστευω), και δεν θα σου πει και κανεις τιποτα αφου στο 1ο εβγαλες απ το σοι του γαμπρου, οποτε 1-1. Αν κανεις τριτο, τοτε οπως λες κι εσυ, τοτε βγαζεις πεθερα ή πεθερο.

Οσο για το συνδυασμο, δεν μου αρεσει τιποτα απ τα παραπανω εκτος Ιωαννα σκετο (μ αρεσει πολυ), ή Τζενη.

Καλη συνεχεια!!

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Διαφημίσεις

Ευάννα

Ευγάννα

Ιωνία.....όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει συνδυασμός

Πάντως το Ιωάννα μου αρέσει πάρα πολυ ενω το Ευγενία μου κάνει κάτι σε μεγάλη γυναίκα...λαικιά μάλλον