Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΚωΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ

Recommended Posts

Γεια σε ολους.την πεμπτη τα ξημερωματα η γυναικα μου εφερε στον κοσμο ενα υγιεστατο κοριτσακι βαρουσ 2850γρ και υψους 49 εκ.απο εκεινη τη στιγμη ο κοσμος γυρο μου αλλαξε.βλεπω τα πραγματα πολυ διαφορετικα απο οτι πριν.αλλα για φτασουμε εδω περασαμε παρα πολλα.ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.ηταν να γεννησουμε το βραδυ της 15 μαιου προς 16.τισ προηγουμενες μερες η γιατρος μας ειπε οτι ο τοκογραφος δεν ηταν και ο καλυτερος και ετσι επρεπε να γεννησουμε πιο μπροστα απο την 4/6.οποτε αποφασισε να γινει αυτο τιν 15 προσ 16 /05 το βραδυ.την 14/5 επισκεφτηκαμε την γιατρο για τον τελευταιο τοκογραφο πριν την γεννα.τα πραγματα ομως δεν ηταν καλα και ετσι μασ ειπε να μπουμε την ιδια μερα το απογευμα κατα τις 8.ετσι και εγινε.πηγαμε στο γεννεσις 8 το βραδυ και ολα αρχισαν κανονικα.κατα τισ δυο το βραδυ και ενω ολα μεχρι εκεινη τη στιγμη πηγαιναν καλα ξαφνικα αρχισαν να πεφτουν οι σφιγμοι του μωρου και η γυναικα μου να εχει αφορητους πονους.μπηκαν μεσα οι γιατροι σε μια κατασταση πανικου και μασ ειπαν οτι πρεπει να μπει για καισαρικη γιατι αλλιως θα χαθει το παιδι.ετσι και εγινε.μετα απο 15 λεπτα ακουστηκε το κλαμα του και τα δακρυα κυλησαν απο τα ματια μου για πρωτη φορα απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου.μετα την γεννα η γιατρος μας ειπε οτι αποκωληθηκε ο πλακουντασ και οτι αν μπαιναμε την επομενη οπου ηταν και προγραματισμενο το παιδι δεν θα ζουσε.ευχαριστω τον θεο που μας βοηθησε σε μια τοσο δυσκολη κατασταση[/img]

Διαφημίσεις

Να σας ζησει και εύχομαι παντα να έχει καποιον εκεί ψηλα να το προστατεύει. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!! :wink::D:D:D

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει πάντα γερό και καλοφώτιστο στην ζωή του.... ξέρω τι περάσατε γιατί είχαμε την ίδια εμπειρία. Να το χαίρεστε το νέο μέλος της οικογένειας σας