Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ


VANILIA123M

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Με ενδιαφερουν μέρη καθαρα οικογενειακα για παιδακι 2-3 ετων και με δυχωρα δωματια ή σπιτακι με δυο χωρους ώστε να απομονώνεται ο μικρός όταν κοιμάται νωρίς.Τι μου προτείνετε .....περιοχες και ξενοδοχεία με καλή τιμή ( χωρις υπερβολικο κοστος στο δωμάτιο και παροχες για τον μικρό πχ παιδικη χαρα).............................τιποτα δεν θέλω τελικά ε????? αν εχετε βρει κάτι πείτε το μου και μενα βρε παιδιά ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Φοινικούντα πηγα όταν οι μικρες μου ήταν μηνών και νομίζω ότι για οικογενειακές διακοπές είναι μια χαρά. Και Ζάκυνθο, όπου εκεί, ακόμα και τα εστιατόρια και πολλές καφετέριες έχουν παιδική χαρά για να φας λίγο με ησυχία κια τα παιδιά να απασχολούνται και να παίζουν. Δωμάτια έχει πάρα πολλά και σε καλές τιμές.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

 

 

 

TbSdp2.png

Link to comment
Share on other sites

Νάξος και Ζάκυνθος ειναι κατά κόρον οικογενειάκα μέρη και παρέχουν τα πάντα για παιδιά αφου ειναι συνηθισμένοι σε Ελληνικές οικογένειες (γιατι πάιζει σημαντικό ρόλο)Μου έκανε τρομερή εντύπωση στην Νάξο που με το που καθόμασταν κάπου για φαγητό μου έφερναν το μικρό πιατάκι και πιρουνάκι για την μικρή και παντού ποτηράκι με καλάμακι χωρίς καν να το ζητάω.:wink:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολύ ..... μηπως ξερετε να μου προτείνετε και κανενα ξενοδοχείο? τι τιμες παίζουν? Παντως δεν ηξερα για την Ναξο!!!!Ξέρετε ποση ωρα κανει τοκαραβι για ζακυνθο και νάξο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

για ζακυνθο 1 ωρα περιπου για ναξο δεν ξερω!! μακαρι να βρεις αυτο που ψαχνεις!!! εμεις ψαχνουμε μερος με ρηχη θαλασσα για την μπεμπουλα μας αλλα να ειναι και προς τα βορεια γιατι δεν θελουμε να κανουμε μεγαλο ταξιδι με το αμαξι και το μωρο!!

παντως ζακυνθο που ειχαμε παει πριν 4 χρονια ηταν υπεροχα!!! ειδικα εκει που ειχαμε μεινει ηταν ησυχα πολυ και ειχε μονο οικογενειες, αλλα να προσεχεις γιατι καθε νησι εχει και την περιοχη που παει η "οργισμενη νεολαια" και ειναι ολο φασαρια , μερα-νυχτα

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μια καλή λύση είναι και οι παραλίες της Αργολίδας π.χ. Τολό, Ίρια που είναι σχετικά κοντά και δεν έχεις το άγχος του νησιού, πλοίο, νοσοκομείο κλπ. και η θάλασσα είναι σίγουρα πιο ζεστή από το Αιγαίο για μικρά παιδάκια.

a40Vp3.pngGchMp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Zακυνθο ......

εχει ζεστες παραλις και ρηχες

εχει παντου οπου και να κατσαμε για καφε η φαγητο παιδικο καθισματακι, και ....παιδικα παιχνιδια( σπιτακια...τσουληθρες ...κουνιες)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...