Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κορίτσια,κοντέυω...29 Μαίου γεννάω!!

Recommended Posts

Πήγα στο γιατρό μου την Τρίτη και κλείσαμε ραντεβού για καισαρική! Είναι το 2ο παιδάκι μου και είχα κάνει και το πρώτο με καισαρική οπότε ήταν δεδομένο ότι θα γεννήσω με καισαρική. Οπότε 29 Μαίου θα'ρθει η μεγάλη ώρα! Το αστείο είναι ότι δεν αγχώνομαι για την καισαρική...αλλά αγχώνομαι για το μετά! Με 2 παιδιά, τον ένα απαιτητικό και το μικρούλη απροστάτευτο...ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε γκρίνιες κτλ. Ξενύχτι βέβαια θα έχουμε, αλλά για αυτό είμαστε προετοιμασμένοι...εγώ τουλάχιστον, γιατί ο πατέρας μέχρι στιγμής με τον μεγάλο δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα γιατί είναι κολλημένος μαζί μου. Τώρα θα έρθουν τα δύσκολα και για αυτόν και εκεί θα έχουμε νεύρα σίγουρα! Τι να πω...ο Θεός βοηθός...! :D

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Αντε με το καλό και μην αγχώνεσαι όλα θα παρουν τον δρομο τους!!!!!!!
:wink::wink::wink::wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Με το καλό κοριτσάκι εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και για σένα και το μωράκι σου φυσικά. Μην ανυσηχείς για μετά εμείς οι γυναίκες πάντα βρίσκουμε την δύναμη και τον τρόπο να τα καταφέρνουμε........ :wink:

xOSvp3.png

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΟΖΑΛΙΤΑ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . Αρα δηλαδη 29 Μαιου καπου εκει το μεσημερακι τυχερουλα θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα :D:D , μακαρι με υγεια να ερθει σε ολες εμας που περιμενουμε αυτη η ωρα . Με το καλο σε ολες μας .

Rosalita μου μην αγχώνεσαι καθόλου...όλα θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη γιαυτό αλλά πάντοτε με την βοήθεια του συζύγου!

Άντε με το καλό κοπέλα μου να αγκαλιάσεις το δεύτερο μωράκι σου!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αντε με το καλό και μην αγχώνεσαι όλα θα παρουν τον δρομο τους!!!!!!!

:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

H ΠΗΤ μου είναι 10 Ιουνίου, αλλά επειδή είναι προγραμματισμένη καισαρική θα πάμε κάποιες μέρες νωρίτερα. Και γω την Πέμπτη θα πάω να με ξαναδεί μαζί με καινούριες εξετάσεις αίματος. Μπορεί κάτι να προκύψει εκεί και να πάμε και νωρίτερα, αλλά 29 είναι η ημερομηνία που κλείσαμε για καισαρική, αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε...!

5Aqjp3.png

• 2 weeks later...

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα :D:D:D .Με το καλό...

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

έχει γεννήσει! :wink::wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

..... :D:D:D:D:D:D

Γέννησα την περασμένη Πέμπτη τελικά!!! Χτες γυρίσαμε και σπίτι μας! Έκανα ένα κούκλο 3 κιλά, απίστευτα ήσυχο...(φτου,φτου)Τρώει φαγάκι από τη μανούλα και κοιμάται!! Με το καλό και σεις κορίτσια!! Είναι η απόλυτη ευτυχία!!

5Aqjp3.png

..... :D:D:D:D:D:D

Γέννησα την περασμένη Πέμπτη τελικά!!! Χτες γυρίσαμε και σπίτι μας! Έκανα ένα κούκλο 3 κιλά, απίστευτα ήσυχο...(φτου,φτου)Τρώει φαγάκι από τη μανούλα και κοιμάται!! Με το καλό και σεις κορίτσια!! Είναι η απόλυτη ευτυχία!!

Rosalitα να σου ζήσει και από κοντα!!!! :lol::lol::lol:

oIKlp2.png