Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τραπεζι περιοχή Πολύγωνο-Κυψελη-Αμπελόκηποι- Γαλάτσι

ΦΩΤΕΙΝΗ763

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια. Βαφτίζω το Μάιο τη μπουμπου μου. Θα ήθελα να μου πειτε αν ξέρετε κανενα οικονομικο κέντρο για το τραπεζι (θα είναι γύρω στα 100 άτομα) στις παραπανω περιοχες γιατί εγώ δεν...

Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Επειδή κ εμείς κοιτούσαμε σε αυτήν την περιοχή το μόνο που μας άρεσε και εκεί τελικά καταλήξαμε έιναι στη Λασκαράτου και Πολυλά γωνία "Δια χειρός ...και στη λαδόκολλα" λέγεται , πολύ κοντά στο γαλάτσι απλά η η περιοχή λεγεται ανω πατησια. Εχει και όμορφο κήπο, εμείς ειχαμε κάνει τη βαφτιση σαββατο βραδάκι στις 7 και μετά πήγαμε εκεί όπου ήτνα πολύ όμορφα. Πολύ καλό φαηγτό και οικονομικές τιμές. Σκέψου ότι το 2007 δώσαμε περίπου 14 το άτομο με κρασί, μπύρα ότι ήθελαν οι καλεσμένοι χωρίς περιορισμό, με πολύ φαγητό και γλυκό δώρο (καζαν ντιπ!) από εκείνους.

Αλλη επιλογή είναι το αττικό άλσος στον περιφερειακό, αλλά το θεωρώ πολύ τυποοποιημένο και ακριβό για ότι προσφέρει, αλλά τα γούστα όλων μας είναι διαφορετικά.

Αμπελόκηποι υπάρχει και το εστιατόριο "αλεξάνδρα", το οποίο επειδή κανόνισε μία φίλη δε το δίνει βράδυ, παρα μόνο κυριακή απόγευμα και παέι στα 25 ευρώ χωρίς ποτά και γλυκό.

Ελπίζω να βοήθησα.

Ελενάκη μου ευχαριστω για την απαντησή σου. Στο Αττικό Άλσος κοιταξα αλλά και μενα μου φανηκε τσιμπημενο λιγάκι. Για το Αλεξάνδρα το ξέραμε και δεν μπηκαμε καν στον κόπο. Καλή ιδέα τα Άνω Πατήσια. Το ξέρω το μαγαζί που λες και θα παω να ρωτήσω.