Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο ΦΟΒΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ...

Recommended Posts

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ ΛΟΓΩ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ... ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΣΥΧΩ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?? ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ?? ΟΥΦ... ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΕΕΕ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...

Διαφημίσεις

καλημερα και συγχαρητηρια! Μη φοβασαι και να λες οτι ολα θα πανε καλα.

Την καφε γραμμη δεν ειναι απαραιτητο να τη βγαλεις.Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν εβγαλα αλλα ουτε μεχρι τωρα στη δευτερη εχω βγαλει.Νομιζω μαλιστα οτι αν ειναι να εμφανισεις αυτο θα γινει πιο μετα....

Biggp3.png

l2Czp3.png

την καφέ γραμμή εγώ την έβγαλα στον έβδομο μήνα.

επίσης ο κίνδυνος για αποβολή μειώνεται πολύ μετά το πρώτο τρίμηνο (δεν εκλείπει, αλλά μειώνεται σημαντικά)

το μωράκι το νιώθεις αν είναι πρώτο γύρω στην 20η εβδομάδα (ίσως και πιο πριν, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι το μωρό, η αίσθηση πιο πολύ είναι σαν το έντερό σου)

καλή τύχη και να ξέρεις ότι η αγωνία ποτέ δεν φεύγει, γεννάς και μετά αγωνιάς για το μωρό!!!

γεια σου! Εφόσον όλα πάνε καλά, εσύ γιατί ανησυχείς; Έχεις διαφύγει κατά πολύ τον κίνδυνο για αποβολή μιας και είσαι στο δεύτερο τρίμηνο (η πιθανότητα αποβολής του εμβρύου έχει μειωθεί κατά 65% και όσο προχωράει η εγκυμοσύνη τόσο μειώνεται ο κίνδυνος). Αυτή τη μελανή γραμμή δε τη βγάζουν όλες οι γυναίκες (μόνο οι μελαχρινές τη βγάζουν), εγώ π.χ που είμαι ξανθιά δεν την έχω βγάλει και δεν ξέρω αν θα τη βγάλω πιο μετά. Όλα καλά!

Διαφημίσεις

Μη στεναχωριέσαι, δεν κάνει καλό. Και γω στη 15η εβδομάδα είμαι, δεν έχω βγάλει καφέ γραμμή στη κοιλιά, μόνο κάτι μικρά κόκκινα σπυράκια στο πρόσωπο :( Όσο για πιθανότητες αποβολής έχω διαβάσει και γω ότι μειώνονται αρκετά μόλις μπαίνεις στο δεύτερο τρίμηνο. Επίσης η αδερφή μου είχε παλίνδρομη κύηση στην πρώτη της εγκυμοσύνη και μετά έμεινε πάλι έγκυος και γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι. Μη φοβάσαι τίποτα, σε λίγες εβδομάδες θα νιώσεις και το μωράκι σου.

επίσης ο κίνδυνος για αποβολή μειώνεται πολύ μετά το πρώτο τρίμηνο (δεν εκλείπει, αλλά μειώνεται σημαντικά)

το μωράκι το νιώθεις αν είναι πρώτο γύρω στην 20η εβδομάδα (ίσως και πιο πριν, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι το μωρό, η αίσθηση πιο πολύ είναι σαν το έντερό σου)

καλή τύχη και να ξέρεις ότι η αγωνία ποτέ δεν φεύγει, γεννάς και μετά αγωνιάς για το μωρό!!!

Συμφωνώ απόλυτα!

Σου εύχομαι ολόκαρδα να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη...σε 2-3 εβδομάδες θα το νιώσεις το μωράκι σου,μπορεί και πιό νωρίς.Οπως σου είπαν οι υπόλοιπες ο κίνδυνος αποβολής μειώνεται κατα πολύ όσο περνάει ο καιρός.Αυτή την καφέ γραμμή εγώ την έβγαλα στον 5ο μήνα...

Ψυχραιμία και με το καλό το μωράκι σου!!!

xceZp3.png

και εγώ ακριβώς το ίδιο είχα. αποκολλήσεις στην αρχή και μετά όλα καλά!μια χαρά θα πάνε όλα κουκλίτσα μου...η αλήθεια είναι ότι μέχρι να το ακούσεις, δεν έχεις καμιά άλλη απόδειξη ότι είναι καλά...οπότε υπομονή, θα το ακούσεις σύντομα και θα ησυχάσεις πάαααααρα πολύ!Αν σε παρηγορεί κι αυτό, εγώ είμαι 23 εβδομάδα και γραμμή γιοκ!

7rL3p3.png