Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το μωρό έχει διάρροια! Τι κάνουμε;

Recommended Posts

Συμφωνώ με την danel. Επίσης να σου πω οτι υπάρχει και ειδικό γάλα στο φαρμακέιο, όπου μπορείς να ζητήσεις και της ίδιας εταιρείας με αυτό που του δίνεις, αν δεν θηλάζεις. Περαστικά στο μικρούλι σου!!!

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

Διαφημίσεις

Κι εμείς το ίδιο θέμα έχουμε...Μάλλον το μωρό κόλλησε από τον μεγάλο, που πάει φέτος 1η φορά παιδικό και κουβαλάει στο σπίτι ό,τι κυκλοφορεί από ιώσεις!! Ο παιδίατρος μου σύστησε γάλα ελεύθερο λακτόζης, είναι ειδικό για την αντιμετώπιση της διάρροιας...Ίδωμεν!

3mbap2.png7AWSp2.png

Εμας 3 μηνων και ταλαιπωρειται εδω και καμια 10ρια μερες με διαρροια..Καναμε οτι εξεταση υπαρχει,αιμα,ουρα,κοπρανα,τιποτα δεν εβγαλε...οποτε μαλλον αλλεργια σε κατι που τρωει η γυναικα μου και περναει στο γαλα της..οποτε φουλ διαιτα και βλεπουμε..

Απ' όσα έχω καταλάβει γιατί το περάσαμε κι εμείς είναι μιας κάποιας μορφής ίωσης και σας εύχομαι να μην κρατήσει όσο και σε εμάς (7 μέρες!)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Οντως κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα , εμας ειχανε και τα 2 , βεβαια τα μωρακια σας ειναι μικρα ακομα οποτε καλυτερα να μιλησετε με τη γιατρο σας , οσα περνουνε ξενο γαλα θα σας πει να το δεινετε αρεομενο με ρυζονερο .Δεν ειναι τιποτα σοβαρο απλα θελει λιγη προσοχη.

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πολύ θα το ήθελα. έχω όμως ετοιμασία για τις εκλογές.

είμαι δικαστικός αντιπρόσωπος και με περιμένει αγώνας!

ΚΡΙΜΑ ΕΞΑΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ??????

ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΕΛΑ

.....

• 1 month later...

Βρε κορίτσια δεν ήξερα ότι η διάρροια θεωρείται σοβαρό. Εμένα είναι 7 μηνών και είναι η 3η μέρα με διάρροια. Αρχές της εβδομάδας είχε και πυρετό για 3 ημέρες λόγω ίωσης αλλά του πέρασε. Μετά ξεκίνησε η διάρροια. Θα πάρω αύριο την παιδίατρο, αλλά έλεγα μήπως ξέρετε κάτι και εσείς. Εν τω μεταξύ μου έχει συγκαεί από την πολύ διάρροια. Πάντως στη διάθεσή του είναι καλά....

beeeeezzzzz

Βρε κορίτσια δεν ήξερα ότι η διάρροια θεωρείται σοβαρό. Εμένα είναι 7 μηνών και είναι η 3η μέρα με διάρροια. Αρχές της εβδομάδας είχε και πυρετό για 3 ημέρες λόγω ίωσης αλλά του πέρασε. Μετά ξεκίνησε η διάρροια. Θα πάρω αύριο την παιδίατρο, αλλά έλεγα μήπως ξέρετε κάτι και εσείς. Εν τω μεταξύ μου έχει συγκαεί από την πολύ διάρροια. Πάντως στη διάθεσή του είναι καλά....
να του κανεις ειδικη διατροφη..να του δωσεις αρεομενο γαλα..δηλαδη μισες μεζουρες γαλα στο ιδιο νερο,στεγνο φαγητο ελαφρυ,δηλαδηρυζι σκετο με λιγο κοτοπουλο,και γενικα οχι γαλακτομικα.επισης μολις κανει διαρροια,δεν του δινεις αμεσως νερο ,μετα απο λιγο και σιγα σιγα.αληθεια ,μηπως την διαρροια του την προκαλει κανενα τροφιμο που του ξεκινησες;

Καλημέρα. Και ο γιος μου έχει διάρροια εδώ και 5 μέρες, ωστόσο δεν έχει κάνει πυρετό καθόλου, είναι ευδιάθετος και τρώει κανονικά. Τα απόγευμα θα πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει. Ίσως είναι από τα δόντια, αλλά τόσες μέρες; Τη διατροφή του την προσέχω πάρα πολύ, δηλ. από φρούτα μήλο-μπανάνα, το μεσημέρι κρεατάκι με πατάτα-καρότο-ρύζι και το απόγευμα κρέμα ρυζάλευρο. Ξένο γάλα δεν πίνει. Ίσως κυκλοφορεί κάποια ίωση...

5dfip3.png

mAlLp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε μόνο αραιωμένο γάλα ή θηλασμό, όχι φρουτόκρεμα, ρυζάλευρο το απόγευμα και το μεσημέρι μακαρονάκια πολτοποιημένα πατάτα καρότο. \\

Επίσης πολύ sudocream στον ποπό.

beeeeezzzzz

• 1 month later...

τελικα το ρυζι κανει για διαρροια ?

γιατι το τελευταιο καιρο ακούγεται οτι το ρυζι δεν κανει στη διάρροια αλλα τα μακαρόνια.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Κοριτσια γεια σας εμενα οταν ο μικρος οταν ειχε γαστρεντεριτιδα μας ειπε η παιδιατρος καθολου γαλα τα γαλακτοκομικα χειροτερευουν την κατασταση,ειναι 10,5 ο μικρος,ειπε επισης να του δινω φρυγανιες,ψωμακι,ρυζακι και φρουτα ειδικα οταν κανει εμετο γιατι το παιδι χανει πολλα υγρα και πολλα ιχνοστοιχεια και ηλεκτρολυτες γιαυτο μου ειχε δωσει ροφημα πολυ νοστιμο για τον μικρο και μεσα σε 3 μερες περδικι,επισης η διαροια δεν σημαινει παντα κατι κακο μπορει να ειναι απο τα δοντακια,τα πρωτα δοντια ετσι τα βγαλαμε...Ελπιζω να μην εχει τιποτα το λουλουδακι σου:o:o:o

• 1 month later...

Έχω ένα μωρό 12 μηνών που από το Σάββατο το βράδυ υποφέρει από διάρροια.Έκανε πυρετό 2 φορές και μετά μόνο διάρροια, περίπου 10 φορές τη μέρα.

Του δίνω ηλεκτρολύτες, ρύζι με κοτόπουλο και από φρούτα μήλο και μπανάνα.Το γάλα το πίνει αραιωμένο.

Υπάρχει και κάτι άλλο να κάνω;πονάει η ψυχή μου έτσι όπως υποφέρει.

Υ.Γ έχει συγκαεί πάρα πολύ από κάτω

κουκλα μου με τον γιατρο επικοινωνησες??αν οχι κανε το μην τυχων και αφυδατωθει το νινι!!!ιωση μπορει να ειναι!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

εγω οτι κ αν συμβαινει περνω την παιδιατρο μου. Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα ευτυχως ειναι κ εκεινη ψειρας και δεν με παρεξηγει. Παρε παιδιατρο λοιπον (γνωμη μου)

το γιατρό τον πηρες????

κ μεις κοντεψαμε 20 μερες δοιάροια αλλα οχι πανω από τρεις κενωσεις τη μερα,

εχετε παρα πολλες κενωσεις,

να δινεις υγρα να μη παθει αφυδατωση

αλλα οπωςσδηποτε τηλ το γιατρο,

εμας ειναι η δευτερη φορα που μας συνεβηκε, τα περνει βαρεια τα μωρακια δυστυχως....

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Τον έχω πάρει το γιατρό και δίνω υγρά και ηλεκτρολύτες.Προς το παρόν δεν έχει αφυδατωθεί, είναι ευδιάθετος, φαίνεται μια χαρά.Αλλά η διάρροια συνεχίζει.

Με τις τροφές τί λέτε να κάνω;

σε αυτη την ηλικια που ειναι το μικρο σου εμενα ο παιδιατρος μου εδινε γαλα χωρις λακτοζη ειχε βεβαια και εμετο παραλληλα.

για το συγκαμα βαζε πολυ κρεμα εμενα που εχει ευαισθητο δερμα σε μεγαλα προβληματα βαζουμε τη helixderm ειναι πολυ δυνατη και κατευθειαν βοηθαει.

περαστικα σας.