Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμος κ κολλυριο

Recommended Posts

καιρο τωρα παρουσιαζω χαλαζια.εχω κανει τρεις επεμβασεις κ υπηρχε περιοδος που ειχα εντεκα μαζεμενα!εξι πανω κ πεντε κατω.. :( μετα τις επεμβασεις δε ξαναβγαλα αλλα τωρα βλεπω το βλεφαρο μου παλι να ετοιμαζεται,πηγα στο γιατρο κ μου εδωσε τα ιδια κλασσικα tobradex σε κολλυριο κ σε αλοιφη.τα επερνα κ στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου.οταν ειχα ρωτησει την παιδιατρο για το κολλυριο μου ειχε πει "εχει κορτιζονη αλλα ειναι σε πολυ ελαχιστη ποσοτητα κ δε περναει στο γαλα" ...το ιδιο ισχιει κ για την αλοιφη??????????? αν οχι ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε μεγαλο διλλημα για το θηλασμο..ειναι μεγαλη ταλαιπωρια οταν βγαζεις τοσα μαζεμενα... :cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Η κορτιζόνη (κορικοστεροειδή ) δεν αποτελεί αντένδειξη για το θηλασμό σε οποιαδήποτε μορφή και να χορηγειται. Άλλωστε αποτλεί συχνή επιλογή θεραπείας για διάφορα προβλήματα που εμφανίζουν τα μωρά.

IBCLC

International Board Certified Lactation Consultant

Για να δείτε τις νέες δημοσιεύσεις του μέλους επισκεφθείτε το σύνδεσμο επιστημονικού συνεργάτη της ΕΕΕΓ: Aglaia Papadima

Ελενη ειχα βγαλει κι εγω 4 μαζεμενα περσι και ο γιατρος ηθελε να με χειρουργησει.........θεια μου νοσοκομα παλια ομως μου ειπε (κι απο προσωπικη εμπειρια) να μη τα πειραξω γιατι το καλοκαιρι με τις ζεστες θα φευγαν μονα τους.......και οντως εφυγαν!!!!

Θελει λεει φαρμακο και ζεστες κομπρεσες (με αυγο μου ειπε η θεια) μολις εκδηλωθουν, ειδαλλως πετρωνουν.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις