Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρεφονηπιακός Πεύκα, Ασβεστοχώρι, Εξοχή

Recommended Posts

Ψάχνω για βρεφονηπιακό στις παραπάνω περιοχές. Έχει κάποια μαμά να μου συστήσει καποιον καλό? Θα ήθελα να μάθω διευθύνσεις, τιμές κλπ.

Από μια αναζήτηση στο ίντερνετ βρήκα κάποιους, αλλά θα ήθελα και μια λίγο πιο προσωπική άποψη. Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

κινέζα, έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για το μικρό πρίγκιπα! Δεν γνωρίζω την περιοχή και δεν ξέρω τι τιμές παίζουν στους άλλους σταθμούς, νομίζω πως είναι λίγο ακριβός για μένα.

Κ εγώ δεν το έχω ψάξει από τιμές αλλά διαβάζω κάτι ποσά (300-400) σε άλλα ποστ κ μου πέφτουν τα μαλλιά! Όλο το αναβάλλω λόγω της τιμής! Ας περιμένουμε να δούμε τί θα μας πουν οι άλλες μανούλες!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Κορίτσια, εγώ έψαχνα πέρσι τέτοιο καιρό. Κυρίως στο Ρετζίκι. Είδα και κάποιους στο Ασβεστοχώρι.

Τελικά τον έστειλα στο ΔΕΛΑΣΑΛ. Παίρνω από παιδιά 2 χρονών. Δηλαδή φέτος θα πάρουν αυτά που γεννήθηκαν το 2009. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη..!!!! Το παιδί περνάει καταπληκτικά. Τώρα είναι 2.5 χρονών και είναι στο μικρότερο τμήμα. Είναι μόνον 8 παιδάκια και το όλο πρόγραμμα και περιβάλλον εκπληκτικό. Το ποσό είναι 335?. Δεν είναι λίγα, αλλά μάλλον αξίζουν. Δε χρησιμοποιούμε το σχολικό.

Τα υπόλοιπα που είδα είναι ο μικρός πρίγκηπας 350?. Σαν πρώτη εικόνα μου άρεσε. Βέβαια αργότερα δεν έμαθα και πολύ καλά λόγια.

Στο Ρετζίκι έχει και το γέλα χαμογέλα (που είναι και στο πρόγραμμα των επιδοτήσεων). Πολύ μικρότερο. Σε μία μεζονέτα στεγάζεται, γύρω στα 280? αν θυμάμαι καλά. Άλλο στυλ. Ξέρω μητέρα που πηγαίνει εκεί και είναι ευχαριστημένη. Ακόμη είδα το Νηπιακό Κόσμο (νομίζω 320?). Οι εγκαταστάσεις δε με ξετρέλαναν, αλλά είχε ωραία αυλή. Πάντως για αυτά τα λεφτά, προτιμώ σίγουρα το ΔΕΛΑΣΑΛ.

Για οτιδήποτε άλλο στη διάθεσή σας..

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

• 2 years later...

Καλησπέρα!

Αν και έχει περάσει καιρός θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα.

Απο Σεπτέμβριο σκέφτομαι να στείλω την κόρη μου στον παιδικό και ψάχνω στο Ρετζικι - Ασβεστοχωρι.

Είμαι ανάμεσα σε Δελασαλ και Μικρό Πρίγκιπα.

Έχω μπερδευτεί αρκετά και δεν ξέρω τι να επιλέξω!

Για το Μικρό Πρίγκιπα έχω ακούσει αρκετά καλα λόγια,αλλα διάβασα και κάποια αρνητικά και έχω επηρεαστεί αρκετά θα έλεγα!

Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολυ!

Ευχαριστω!

• 5 weeks later...

αποψή μου: Δαγκωτό δελασαλ. οι χώροι και κυρίως το προσωπικό, κλάσης ανώτερο.

να ξέρεις ότι ο μικρός πρίγκηπας πέρυσι είχε και εσπα (αν μπορείς να κάνεις αίτηση και να μπεις δωρεάν, πρέπει και αυτό να το συνεκτίμησεις αν σε ενδιαφέρει)

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009