Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οταν κάνει κακά στον ύπνο

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξυπνάτε το μωρό για να το αλλάξετε

μόλις αντιληφθείτε ότι τα έχει κάνει στον ύπνο του.Εμένα η μικρή μου

είναι 20 ημερών και καταλαβαίνετε...

Διαφημίσεις

Προσπάθησε έτσι κοιμισμένη που είναι να την αλλάξεις. Βάλτη στην αλλαξιέρα κ με απαλές κινησούλες άλλαξέ την. Καθαρισε την με μωρομάντηλο. Εγώ όταν ήταν τόσο μικρή δεν χρησιμοποιούσα μωρομάντηλο αλλά την έπλενα! Θυμάμαι μια φορά κοιμόταν βαριά κ είχε κάνει τα κακά της κ την καθάρισα με μωρομάντηλο κ όλα ήταν μια χαρά!

• 2 weeks later...

H MIKRH MOY EINAI 21 HMEΡΩΝ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΝΩ. ΜΕΤΑ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ ( ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΑΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ )ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Φυσικα και θα την αλλαξεις μολις κανει τα κακακια της.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο γρηγορα ερεθιζεται το ποπουδακι τους με τα κακα.

Εγω το βραδυ δεν τα επλενα.Τα καθαριζα με μωρομαντηλα και οταν ηταν τοσο μικρα περνουσα τον ποπο τους και με ενα βαμβακακι που ειχα βρεξει με χαμομηλι.

Παντως δεν κραταει για πολυ καιρο αυτο.Γρηγορα σταματουν να τα κανουν το βραδυ.

Διαφημίσεις

Νικολέτα να σου ζήσει το μωράκι σου.

Εμένα η μικρή μου είναι 8 μηνών και απο μωρό το βράδυ την αλλάζω μόνο όταν ξυπνάει από μόνη της. Έως 4 μηνών ξύπναγε κάθε 3 ώρες για να φάει οπότε την αλλάζα πριν την θηλάσω. Αν είχε κάνει κακά την έπλενα, διαφορετικά προσπαθούσα να το αποφεύγω την νύχτα και χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα για να μείνει όσο πιο κοιμησμένη γίνεται. Μωρομάντηλα γενικά χρησιμοποιώ μόνο την νύχτα και όταν είμαστε έξω.

Έως σήμερα δεν μου έχει συγκαεί ποτέ. Χρησιμοποιώ βέβαια πάντα κρέμα, και το βράδυ πριν κοιμηθεί - αλλά και κατα την διάρκεια της νύχτας αν ξυπνήσει και την αλλάξω - βάζω μπόλικη.

Το πρωί όταν ξυπνάει την πλένω πάντα με ένα απαλό σαπούνι της Weleda, και ευτυχώς έως σήμερα είμαστε μια χαρά.

Αν καμιά φορά δω οτι ο πωπώς της είναι λίγακι κόκκινος, βάζω Sudocream για μια μέρα και φτιάχνει αμέσως.

jsHSp3.png gJDDp3.png

Να αλλαζεις το μωρο αμεσως μολις εχει κανει κακα!Μπορει να ερεθιστει το δερματακι του!Εγω σε αυτη την ηλικια που εκανε κακα το βραδυ χρησιμοποιουσα βαμβακι-νερακι τοπικα κ τον αφρο της frezyderm που δε θελει ξεβγαλμα(τον οποιο χρησιμοποιω και τωρα οταν την αλλαζω εκτος σπιτιου γιατι δε βαζω ποτε μωρομαντηλα).Δοκιμασε τον ειναι πολυ καλος!

KETsp3.png

το θεικο που μου ειχε πει εμενα η θεια του δικου μου....αν κανει κακα το βραδυ μην το αλαξεις θα κρυωσει.....οχι της ειπα θα το αφησω να γινει αχρηστο και να παθει καμια μολυνση.....κοριτσι μου να το αλλαζεις σιγα σιγα το δωματιονα μην ειναι ποτε κατω απο τους 20 βαθμους και τα μαντυλακια προσεχε τα γιατι μπορει να ειναι κρυα και να το ξυπνησουν........απλα οπως διαβασα σε ενα βιβλιο λεει οτι τα τελειομηνα μωρα νιωθουν οπως και οι ενηλικες και στη ζεστη και στο κρυο και γενικα σε ολα!!!!σκεψου ποσο αβολα θα νιωθει να κοιματε βρομικο και να μυριζει για να μην αναφερω συγκαμα και πιθανερς μολυνσεις!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

Σε αυτήν την ηλικία τα μωράκια όταν είναι ημερών δεν κοιμούνται πολλές ώρες.Το πολύ 2 με 3 ώρες!Εγώ δεν βρίσκω το λόγο να ανησυχήσεις το μωρό ενώ κοιμάται.Όταν θα ξυπνήσει άλλαξε το!Ποτέ δεν άλλαξα το μωρό μου ενώ κοιμόταν!!!Και ποτέ δεν συγκάηκε!!Ίσως να παίζει ρόλο και το δέρμα δεν ξέρω.Το θεωρώ πάντως πολύ βάρβαρο να ενοχλείς ένα μωρό στον ύπνο του για οποιονδήποτε λόγο.Ο ύπνος είναι ιερός και το μωρό τον έχει ανάγκη αν ενοχλείται επειδή έχει κάνει κακά θα διαμαρτυρηθεί!!Πίστεψε με!

o30Sp3.png

cZW4p3.png