Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Ανεξήγητη" Υπογονιμότητα και Δωρεά Ωαρίων

Recommended Posts

Αγαπητές,

Μετά από 4 χρόνια προσπαθειών, 4 αποτυχημένες ISCI και με διάγνωση "ανεξήγητης υπογονιμότητας" σκέπτομαι μήπως πρέπει να προχωρήσω σε προσπάθεια με ωάρια δότριας λόγω ηλικίας πια.

Θα με βοηθούσε αν κοπέλες με επιτυχές ή όχι αποτέλεσμα με δωρεά μοιράζονταν την γνώση τους.

Μετά από πόσες αποτυχημένες IVF στραφήκατε στη δωρεά; Πόσες προσπάθειες με δωρεά χρειάστηκαν για να πετύχετε το πολυπόθητο; Υπάρχουν περιπτώσεις "ανεξήγητης" όπου δεν πετύχατε εγκυμοσύνη ούτε με δωρεά (δηλαδή το πρόβλημα ήταν τελικά αλλού:confused:);

Όσες κοπέλες δε θα ήθελαν να τοποθετηθούν δημόσια, θα μπορούσαν έστω να επικοινωνήσουν με π.μ.?

Ευχαριστώ,

Hopes

Hopes, 41

2007: φυσική σύλληψη-παλλινδρόμηση (10η εβδ.)

2007-2011: 4 ISCI (-)

Hopes, 41

Διαφημίσεις

δεν γνωρίζω κατι σχετικο με το θέμα σου, μονο θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου!

Ευχαριστώ πολύ ValiaK

Αγαπητές,

Καμία κοπέλα δεν έχει σχετική εμπειρία που να θέλει να τη μοιραστεί; Ή έχουμε οι περισσότερες φύγει για το πέταγμα του αετού;

H.

Hopes, 41

Φαντάζομαι ότι έχεις κάνει όλες τις σχετικές εξετάσεις (σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση, θρομβοφιλία, ανοσολογικές).

Σε γνωστή μου υπήρχαν συμφήσεις στη μήτρα που δεν φαινόντουσαν στη σαλπιγγογραφία.

Σε άλλη γνωστή μου υπήρχε ανοσολογικό πρόβλημα το οποίο και αντιμετώπισε.

Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Εύχομαι καλή επιτυχία.

• 7 χρόνια μετά...

καλησπερα στην παρεα. Ειμαι καινουργια στο φορου και θα ηθελα να με βοηθησετε,ξερει καοια αν το νοσοκομειο Ελενα καινει εξωσωματικη με δωρεαν ωαρια???????

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...