Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΘΕΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ?!?! ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? HELP

Recommended Posts

γεια σας, κορίτσια!!

διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ και έχω πάρει αρκετές ιδέες απο εσας, είστε κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-έ-ς!!!

τόσο πρόθυμες να βοηθήσετε - η καθε μια με μια ξεχωριστή ιδέα!!

γράφτηκα γιατί θα ήθελα την βόηθεια σας σχετικά με τα πρώτα γενέθλια του γιού μου - ετοιμάζω κάποια πράγματα για το πάρτυ με θέμα την κουκουβάγια!

μετά από αρκετό ψάξιμο στο ιντερνετ κατέληξα σε αυτό, έλα όμως που μόλις το άκουσε η κουμπάρα μου - το σνόμπαρε, δεν της άρεσε σαν ιδέα, αυτό το κακάσχημο πουλί βρήκες να κάνεις?!?! εγώ ήδη έκανα λίγα πράγματα και έχω ακόμα περισσότερα στο μυαλό μου περί του θέματος, με σταματάει όμως η αντίδρασή της στο να συνεχίσω......

κορίτσια έσεις τι λέτε??? είναι όντως άσχημο?? ήθελα κάτι προτότυπο - τα χρώματα του πάρτυ είναι τιρκουάζ-καφέ-άσπρο, διακόσμηση - κουκουβάγιες από τσόχα που θα τις φτιάξω εγώ, αργότερα θα σας βάλω φωτογραφία.

ή να πάω στα σίγουρα και ασχοληθώ με τίποτα mickey.

σας παρακαλώ, πείτε μου την γνώμη σας, γιατί καίγομαι, έχω αγχωθεί το πάρτυ είναι σε μια εβδομάδα......

Διαφημίσεις

Την αλήθεια?

...δεν μου αρέσει καθόλου σαν θέμα για γενέθλια....θα συμφωνήσω με την κουμπάρα σου:oops::oops::oops:

Λυπάμαι αν σε στεναχωρώ αλλά η κουκουβάγια για γενέθλια μικρού παιδιού που κολλάει?:oops::oops::oops:

Δεν θα διαφωνησω με την Mantinop...

Αλλωστε ειναι και τα πρωτα γεννθλια σας, υπαρχουν τοσα πολλα γλυκα κ ζουζουνιαρικα θεματα για να επιλεξεις...

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να γιορτασετε τα πρωτα του γεννεθλια...

Άν σου αρέσει κάτι σε πτηνό, θα σου έλεγα να επιλέξεις τον Τουίτι που είναι και πιο χαρούμενο θέμα. Είναι πολύχρησιμοποιημένο αλλά σίγουρα είναι πιο γλυκό. Και εμένα η κουκουβάγια δεν μου αρέσει, ωστόσο εσύ ξέρεις καλύτερα.

Άν θέλεις και άλλες ιδέες, πρίγκιπας - βάτραχος, πήτερ παν, μίκυ μάους, γουίνι, φάρμα (ιδέα που είδα από την Πένυ), ζούγκλα (επίσης από την Πένυ), αυτοκινητάκια, πρίγκιπας, μπαλόνια, το 1, διάφορα ζουζούνια, μπάλα, πειρατές και πολλά άλλα. Φαντασία να έχεις.....

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ που την σκέφτηκες την κουκουβάγια για τα πρώτα γενέθλεια του μικρούλι; Δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα, άσε που η κουκουβάγια θεωρείται και γρουσούζικο πουλί..

Χρόνια πολλά για τον μικρούλι σου, να είναι πάντα γερός και δυνατός!

αχ ούτε εμένα μου αρέσει το θέμα κουκουβάγια....

παρόλα αυτά, αν εσένα σε ενθουσιάζει... γιατί όχι??!!!

είμαι σίγουρη ότι θα τα φτιάξεις όλα με αγάπη

κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας....

κοιτάξτε, σαν πουλί ούτε εμένα μαρέσει, ούτε και θα με ενθουσίαζε η ιδέα για πάρτυ, αλλά είδα κάποια πράγματα που μάρεσαν και θα μπορούσα να τα υλοποίησω......

το κυρίαρχο στοιχείο θα ήταν η τριχρωμία που προανέφερα με λίγες πινελιές από κουκουβάγια.

σίγουρα δεν θα έβαζα σαν θέμα κάτι άχαρο για τα γενέθλεια του γιού μου....

άρα μάλλον για αλλαγή πάει......

Αφού σου αρέσει η τριχρωμία καφέ-τυρκουάζ-άσπρο,τί θα έλεγες για καρουζέλ??Τα αλογάκια είναι πιο όμορφα από τις κουκουβάγιες και θα αρέσει και στην κουμπάρα σου(όχι πως της πέφτει και λόγος).

Έχει κάνει μια κοπέλα εδώ βάφτιση,με κυρίαρχα τα δύο πρώτα χρώματα.Αν σου αρέσει,μπορείς να πάρεις καμιά ιδέα για την διακόσμηση.

καρουζέλ,εε? καλό ακούγεται,δεν το είχα σκεφτεί....

cristina112, ξέρεις προς τα που να κοιτάξω?

κορίτσια μου, εγώ αυτήν την τούρτα έλεγα να κάνω

owlcake.jpg

για διακόσμηση αυτά εδώ τα περίεργα πουλιά - λιγότερα βέβαια....

feltowl1.jpg

όπως βλέπετε ακόμα το σκέφτομαι....

Διαφημίσεις

Κορίτσια,μην πυροβολήσετε,αλλά εμένα μου αρέσουν αυτά που έβαλε η κοπέλα...απ'την αρχή μου ήρθε στο μυαλό η κουκουβάγια σε τέτοια γλυκιά φιγούρα.Αν σου αρέσει και έχεις βρει ωραία πράγματα,να το προχωρήσεις.

Καμιά φορά,κάποια πράγματα μας ακούγονται περίεργα,αλλά όταν τα δούμε να υλοποιούνται,το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.

Αλίμονο, όλα τα ζωάκια είναι ωραία σε καρτούν, δεν το συζητώ. Ο γάιδαρος ο Γκαρί δεν είναι γλυκύτατος; Αλλά να με ρωτάει το παιδί μου τι θέμα είχαν τα ΠΡΩΤΑ του γενέθλια και εγώ να πω ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ; Ε όχι! Δεν! Σόρρυ κουκλίτσα αλλά το θεωρώ τρε μπανάλ! Να μην υπήρχαν άλλα ζώα ναι αλλά τόσο πλούσιο ζωικό βασίλειο έχει η Γη. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

(Εγώ θα κάνω το 1 γιατί είμαι αναποφάσιστη πιο ζώο να κάνω)

Μπορείς να κάνεις θέμα ζωάκια του δάσους και μπορείς να έχεις μέσα και την κουκουβάγια που σου αρεσει.

Αν θες τη γνώμη μου το θέμα που θα διαλέξεις να μην έχει μόνο ένα ζωάκι ή έναν ήρωα γενικά γιατί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Καλύτερα να έχεις ενα πιο γενικό θέμα για να μπορείς να παίξεις με πολλά.

Η κουκουβάγια πάντως που βλέπω στη φωτό μου αρέσει αλλά όχι αυτό αποκλειστικά για θέμα.

Πάντως για πρώτα γενέθλια μου αρέσει πολύ το παπακι στη μπαλίτσα το κλασσικο και μωρουδιακά ρουχα μπιμππερό και αλλα αξεσουαρ.

Αλίμονο, όλα τα ζωάκια είναι ωραία σε καρτούν, δεν το συζητώ. Ο γάιδαρος ο Γκαρί δεν είναι γλυκύτατος; Αλλά να με ρωτάει το παιδί μου τι θέμα είχαν τα ΠΡΩΤΑ του γενέθλια και εγώ να πω ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ; Ε όχι! Δεν! Σόρρυ κουκλίτσα αλλά το θεωρώ τρε μπανάλ! Να μην υπήρχαν άλλα ζώα ναι αλλά τόσο πλούσιο ζωικό βασίλειο έχει η Γη. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

(Εγώ θα κάνω το 1 γιατί είμαι αναποφάσιστη πιο ζώο να κάνω)

σ'ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου καθώς και στον κόπο που μπήκες να μου απαντήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τέτοια επίθεση....

κι εγώ συμφωνώ ότι αυτή η κουκουβάγια που έβαλες είναι γλυκήτατη άλλωστε εγώ είδα κα ιαποκριάτικη στολή κουκουβάγια για μωράκια και ήταν πανέμορφη.

καλύτερα θα ήταν να συνδιάσεις πολλά ζώα για να είναι πιο΄εύκολο για σένα να βρεις διάφορα για το πάρτυ.

από κει και πέρα όμως αν σου αρέσει εσένα σαν θέμα κάντο είναι και πρωτότυπο:P:p:p

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου αρέσουν αυτά που παράθεσες και δεν ξερω γιατι μου ήρθε στο μυαλό το Ικεα κατευθείαν απλά και εγώ θεωρώ ότι θα δεσμευτείς αν έχεις σαν κεντρικό ηρωα μόνο την κουκουβάγια και επείδη το μικράκι σου δεν θα το καταλάβει τώρα απλά θα το βλέπει στις φωτογραφίες και θα το χαίρεται μεγαλώνοντας καλό είναι να κάνεις ότι πιο απλό και εύκολο μιας και στα πρώτα γενέθλια συνήθως πελαγώνουμε εμείς οι μαμάδες απο τον κόσμο και την χαρά μας.

Να τον χάιρεσαι και καλή επιτυχία.:wink:

σ'ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου καθώς και στον κόπο που μπήκες να μου απαντήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τέτοια επίθεση....

Παρεξήγησες, δεν το λέω επιθετικά. Καλημέρα.

καλημέρα, κοπέλες!!

σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας, δεν σας κρύβω ότι είχα προβληματιστεί πάρα πολύ....

τελικά αποφάσισα να το προχωρήσω - πείτε με ξεροκέφαλη, πείτε με περίεργη, αλλά έκανα κάποια πράγματα δοκιμαστικά και μου άρεσαν.

θα δούμε σε λίγες μέρες αν θα αρέσει στους καλεσμένους ή το θεωρήσουν τρε μπανάλ!

καλημέρα, κοπέλες!!

σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας, δεν σας κρύβω ότι είχα προβληματιστεί πάρα πολύ....

τελικά αποφάσισα να το προχωρήσω - πείτε με ξεροκέφαλη, πείτε με περίεργη, αλλά έκανα κάποια πράγματα δοκιμαστικά και μου άρεσαν.

θα δούμε σε λίγες μέρες αν θα αρέσει στους καλεσμένους ή το θεωρήσουν τρε μπανάλ!

Προχώρα και μην ακούς τίποτα!!!Πολλές φορές ακούς κάτι και σου φαίνεται κάπως και όταν το βλέπεις είναι εντελώς διαφορετικό το αποτέλεσμα!!!Εμένα πάντως αυτές τις φωτό που είδα μου άρεσαν πολύ.Και κατά καιρούς έχω συνατήσει στο ιντερνετ αξιολάτρευτες κουκουβάγιες!!!Εξάλλου όταν οι ετοιμασίες είναι και από τα χεράκια της μαμάς θα είναι σίγουρα με πολύ αγάπη και γλύκα η οποία θα φαίνεται σε κάθε κουκουβάγια!!

Καλή επιτυχία και ευχομαι ο γιος σου να γίνει τόσο σοφός όσο και όλες μαζί οι κουκουβάγιες που θα έχει το πάρτυ σας!!!

καρουζέλ,εε? καλό ακούγεται,δεν το είχα σκεφτεί....

cristina112, ξέρεις προς τα που να κοιτάξω?

κορίτσια μου, εγώ αυτήν την τούρτα έλεγα να κάνω

owlcake.jpg

για διακόσμηση αυτά εδώ τα περίεργα πουλιά - λιγότερα βέβαια....

feltowl1.jpg

όπως βλέπετε ακόμα το σκέφτομαι....

φιλενάδα

οι κουκουβάγιες σου είναι τρέλα!!!

Προχώρα και μην ακούς τίποτα!!!Πολλές φορές ακούς κάτι και σου φαίνεται κάπως και όταν το βλέπεις είναι εντελώς διαφορετικό το αποτέλεσμα!!!Εμένα πάντως αυτές τις φωτό που είδα μου άρεσαν πολύ.Και κατά καιρούς έχω συνατήσει στο ιντερνετ αξιολάτρευτες κουκουβάγιες!!!Εξάλλου όταν οι ετοιμασίες είναι και από τα χεράκια της μαμάς θα είναι σίγουρα με πολύ αγάπη και γλύκα η οποία θα φαίνεται σε κάθε κουκουβάγια!!

Καλή επιτυχία και ευχομαι ο γιος σου να γίνει τόσο σοφός όσο και όλες μαζί οι κουκουβάγιες που θα έχει το πάρτυ σας!!!

πενούλα μου, γλυκιά, ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου!!

χαίρομαι πολύ που έχεις αυτήν την άποψη, για μένα μετράει πολύ η γνώμη σου

τ'ομολογώ πως από σένα εμπνευστικα κατά κάποιον τρόπο, βλέποντας το πάρτυ που διοργάνωσες για τον μικρό σου....

το blog σου είναι τέλειο!! εξαιρετική δουλειά κάνεις!

Εμενα μου αρέσουν παρα πολυ οι κουκουβαγιες και Ήθελα να σου το πω... Εγώ θα ενθουσιαζομουν με το πάρτυ του παιδιού σου! Και με τις κουκουβαγιες και με την πρωτότυπη ιδέα σου!

Να τον χαίρεσαι και να ειστε πάντα γέροι και ευτυχισμένοι!

Να ανεβασεις φωτό να δούμε!!!

c12e25debb.png

πενούλα μου, γλυκιά, ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου!!

χαίρομαι πολύ που έχεις αυτήν την άποψη, για μένα μετράει πολύ η γνώμη σου

τ'ομολογώ πως από σένα εμπνευστικα κατά κάποιον τρόπο, βλέποντας το πάρτυ που διοργάνωσες για τον μικρό σου....

το blog σου είναι τέλειο!! εξαιρετική δουλειά κάνεις!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου δωσα ιδεες!! Αντε περιμένω να δω και τα δικά σου κατορθώματα!!!

Μπορεί η κουκουβάγια σε μερικούς να ακούγεται "κάπως" αλλα εχω παρατηρήσει -επειδή αλλαζω το δωματιο της κορούλας μου και ψάχνω στο ιντερνετ- ότι πάααρα πολλά πανέμορφα παιδικά δωματια έχουν σε wall sticker κουκουβάγιες, σε λούτρινο ή σε μαξιλαράκια κλπ, γενικά η κουκουβάγια παίζει πολύ, είναι το "νεο αρκουδάκι"!!

Αμελί για πάρτυ δες κι εδώ που τα είχα προχειρα:

http://www.etsy.com/search_results.php?includes%5B0%5D=tags&search_query=owl+party+decorations&search_type=all&page=1&ref=related

και http://www.orientaltrading.com/owls-a1-90000+1634-1-1.fltr

Καλές προετοιμασίες και να τον χαίρεσαι!!!! ;) ;) ;)