Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ουφ

2,5 χρονων η μικρη μου...τελευταια άρχισε να φοβάται μέσα στο σπίτι....

την ημέρα όταν θέλει να πάει στο παιδικό της ή σε άλλο χώρο απο αυτόν που βρίσκομαι εγώ πάντα με θέλει μαζί της και μου λέει φοβάμαι μαμα, λύκος είναι!!!!

όταν ακούσει κάποιο θόρυβο πετάγεται με το παραμικρό " ποιος είναι ? "

επισησς τα βράδυα ακομη έχω το κρεβατάκι τησ στην κραβατοκάμαρα γιατί με βόλευε κι εμενα να κοιμάμαι περισσότερο , ποτέ όμως δεν κοιμή8ηκε στο κρεβάτι το διπλό, τελευταία όμως θέλει να κοιμάται δίπλα μου κι έπειτα την βάζω στο κρεβατάκι.....

τι να κάνω?

ο άντρας μου λέει οτι της έχω μεταδόσει το φόβο που έχω κι εγώ

οκ φοβάμαι αλλα πάντα προσέσω να μη το δείχνω

και αν έγινε τώρα τι κάνω???

έχει κόλλημα οτι είναι ο λύκος

μήπως το παραμύθι το συγκεκριμένο της δίνει φόβο ????

δεν ξέρωωωωω

Διαφημίσεις

Και εμεις περασαμε καποια φαση που φοβοταν την Μουλαν (απο το ομωνυμο εργο) αλλα τον πεισαμε οτι ειναι καλη. Αλλες φορες πηγαινα και την εδειχνα απο το δωματιο του.. Δεν μπορουμε να ξερουμε τι συνηρμους κανουν με τις σκιες που βλεπουν..

nikol28

μηπως οταν της διαβεζεται απο καποιους το συγκεκριμενο παραμυθι, υπαρχει απλετος θεατρινισμος κ μεταδοτικοτητα? παραλιγο να ειχαμε ακριβως το ιδιο προβλημα τα χρισ/να με τον λυκο... την ψυλιαστηκα κ αρχισαμε να της το λεμε πιο παιχνιδιαρικα- ζουζουνιαρικα κ ξεχαστηκε ο ''παρεξηγημενος'' λυκος:-D. εδω τις προαλλες ειχε ερθει η γυναικα που μου καθαριζει, αερισε το δωματιο της κ οταν την ξυπνησα το απογ. ειδα ενα κουνουπι. ε τι ηταν να παρω την παντοφλα εντρομη:shock:????? χνουδι εβλεπε να πεταει στον αερα, σκονη κ αρχιζε τα ουρλιαχτα!!!!

εσυ, γιατι φοβασαι καλη μου:?::!:

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

κάτι παρόμοιο έπαθα με τον μεγάλο μου γιο

είδε το dvd "cars" και για λίγες μέρες φοβόταν τα αυτοκίνητα

δνε έβγαινε από τον κήπο στον δρόμο να έβλεπε αυτοκίνητο να έρχεται ακόμα και αν ήταν στα 10 μέτρα

μετά από μερικές ημέρες το ξέχασε

makari na einai fash.kato perastiko

h alh8eia einai oti otan ths leme to paramy8i den ton tragikopoioyme ton lyko gia na mh to parei strava alla kyriws to vlepei se dvd....

ki se oti paidiko pia ki an blepoun panta yparxei to kako,..kai to niw8ei to katalaveianei mexri kai sto diamantenio kastro einai o slainter..xaxa

egw fobamai genikotera me ayta poy ginontai me klepsies k poy mapinoyn sta spitia...oxi thn hmeraaa alla ayton ton fobo ton exw mesa moy den ka8omai na ton koyventiasw kai mazi ths..... gi ayto lew oti de mporei na ths exw metadosei kati...

Διαφημίσεις

θα της περασει!!

ειναι η ηλικια που αναγνωριζουν το καλο και το κακο νομιζω!!!!

αλλα θα το συνηθισουν!!!

ψυχραιμια!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!