Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαπτιση σε μοναστηρι Θεσ/νικη

aspasia1

Recommended Posts

Καλησπερα σκεφτμαι να βαφτισω τα διδυμακια μου σε μοναστηρι μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Αν ξερετε μοναστηρια που να γινετε οι οποιεσδιποτε πληροφοριες για το πως θα μπορεσω να το οργανωσω?

Ευχαριστω:P:p

Διαφημίσεις

Μια γνωστή μου σκεφτόταν να βαφτίσει το μωράκι της στο μοναστήρι που είναι ο τάφος του Παϊσίου,στην Σουρωτή.Για να πω την αλήθεια,δεν πίστευα ότι εκεί γίνονται μυστήρια,αλλά το βρήκα πολύ ωραία ιδέα.Και η Μονή Βλατάδων είναι πολύ ωραία.Λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω,αλλά γενικά να μην περιμένεις ότι θα έχεις στολισμούς και τα σχετικά.Είναι αρκετά αυστηρά τα πράγματα σε τέτοιους χώρους.

η μονη βλαταδων στην ανω πολη ειναι η γειτονια μου. εκει πηγαινουμε.. λοιπον εχει ωραιο εξωτερικο χωρο. ειναι μεσα στην πολη, εχει ωραια θεα. η εκκλησια ειναι πολυ παλια και μικρη. στολισμος επιτρεπετε αποσο ξερω μονο εξω..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Παντρεύτηκα στη μονή Βλατάδων και εκεί θα βαφτίζαμε και την κόρη μας, αλλά τελικά δεν κάναμε τη βάφτιση στη Θεσσαλονίκη. Η εκκλησία είναι ωραία αλλά μικρή και έχει πέτρινη κολυμπύθρα στο πίσω μέρος. για στολισμό δεν αφήνουν πολλά (εμείς είχαμε μόνο 2 ανθοστήλες). Έχει ωραίο περιβάλλοντα χώρο και επιπλέον πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα.

Τέλειο μοναστήρι και πολύ καλοί παπάδες στην Αγία Ανασταστασία μετά τα Βασιλικά!

Έκανα τον γάμο μου εκεί, οι παπάδες δεν σε περιορίζουν σε τίποτα, μπορείς να στολίσεις όσο θέλεις....το μοναστήρι είναι πάρα πολύ όμορφο θα βγείτε καταπληκτικές φωτογραφίες! Φυσικά υπάρχει και πάρκινγκ...

Έχουν βαπτίσει και δυο φίλες μου εκεί και ήταν υπέροχα, ο δε παπάς επειδή της μιας φίλης μου το παιδάκι ήτανε μεγαλούτσικο και πλάνταζε κατά την διάρκεια επέτρεψε να το έχει αγκαλιά η μαμά του ή ο μπαμπάς του για να ησυχάζει...

Το μόνο αρνητικό είναι η ταρίφα που ζητάνε και είναι τσιμπημένη 300€!

Αν σε ενδιαφέρει και θέλεις να ρωτήσεις κάτι εδώ είμαι....:P

13e2p2.png

Διαφημίσεις

Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου τα Λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Οι μοναχές της Ιεράς Μονής Σουρωτής, είχαν πνευματικό καθοδηγητή τους τον μακαριστό Γέροντα Παΐσιο. Στις 12 Ιουλίου 1994 ο Γέροντας εκοιμήθη εν Κυρίω κι ετάφη δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου. Η Μονή δέχεται προσκυνητές κατά τις ώρες 10.00-13.00 και 15.00-18.00.

ΤΗΛ. 23960 41320 & 23960 41315.

g_souroti001.jpg

Έκει είχε τάξει η μητέρα μου τον αδερφό μου!! Ειναι η ίδια (μαλλον) που σου πρότεινε η cristina112.

Μάλιστα το ΣΚ λέω να πάω γιατί η μπουμπού μου είναι γεννημένη ανήμερα της γιορτής του Αγ. Αρσενίου (10/11). Αν θέλεις σου λέω λεπτομέρειες για το χώρο.

Μακάρι να μπορούσα να τη βαπτίσω κ εγώ εκεί αλλά υποσχέθηκα στον άντρα μου να πάμε στο νησί...

Αυτή τη μονή λέω!!!Είναι πολύ όμορφος ο χώρος,πραγματικά.Και ακόμα δεν αξιώθηκα να πάω,ενώ το θέλω τόσο.Αλλά για να είμαι ειλικρινής,δεν πίστευα ότι μπορούν να γίνουν εκεί βαφτίσεις.

Ούτε κ εγώ είμαι σίγουρη ότι τελούνται εκεί μυστήρια αλλά μπορώ να το ρωτήσω!!

Μια φίλη μου το είχε σαν πιθανή επιλογή,για την Δευτέρα του Πάσχα,έτσι το έμαθα κι εγώ.Προφανώς θα είχε ρωτήσει πιο πριν.Τελικά θα το κάνει εκεί που μένει,αλλά όχι γιατί της απάντησαν αρνητικά.

Διαφημίσεις