Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμπειρίες και άποψη για ταξιδιωτικά γραφεία

renata

Recommended Posts

Πέρυσι το καλοκαίρι πήγαμε οικογενειακώς διακοπές στην Κρήτη ,το τουριστικό γραφείο που κλείσαμε την εκδρομή ήταν όλο υποσχέσεις και τελικά ήταν ανοργάνωτοι μέχρι αηδίας ,ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ αφού ακόμη και στην επιστροφή μας άφησαν να περιμένουμε 3 ώρες στο λιμάνι γιατί δεν είχανε λεωφορείο και μάλιστα υπήρχαν και όρθιοι στο λεωφορείο απο τον Πειραιά μέχρι θεσσαλονίκη... :evil:

Σας έχει τύχει εσάς κάτι παρόμοιο ή ήταν απλά το συγκεκριμένο που ήταν μούφα? γιατι μάλλον δεν θα ξαναπάω εκδρομή μέσω γραφείου.

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε οικογενειακώς συνεργασία με ένα ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, που πάντα μας εξυπηρετεί για εισιτήρια και μέσω αυτών βρίσκουμε φθηνότερες τιμές στα περισσότερα ξενοδοχεία.

Δεν μιλάω για οργανωμένες εκδρομές, γιατί δεν πάμε σε τέτοια πακέτα, αλλά σαν μεμονωμένοι ταξιδιώτες εξυπηρετούμεθα καλά.

Δυο φορες πηγαμε σε πρακτορειο μια Πρωτοχρονια στη Ρωμη και για το γαμηλιο ταξιδι στην Ισπανια.

Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και καλες τιμες αλλα ηταν εξωτερικο.

Προτιμω να ψαχνω μονη μου τα μερη και τα ξενοδοχεια στην Ελλαδα.

Ειδικα οταν ακουω υποσχεσεις...αστα να πανε....

• 3 years later...

Καλημέρα...χιλιοκαμμένοι απο τουριστικό γνωστό στην Κατεχάκη προσφέρει τάχα δώρο ταξίδι (υποτίθεται κατόπιν κλήρωσης) σε Πάρο ή Πελοπόνησο. Μην τσιμπήσετε, είναι παγίδα. Την πατήσαμε και ακόμα το φυσάμε.Θα σας πει να πάτε από το γραφείο τους για να κρατήσετε το δώρο με υποχρεωτική ενημέρωση διάρκεια 1 ώρας.Θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να γίνεται μέλη στο κλαμπ τους με προνομιούχες εκπτώσεις σε διαμονή σε υπερλουξ ξενοδοχεία του εξωτερικού και τρίιιιχεεεες!!! Θα τους σκάσετα 1100 ευρώπουλα(αν δεν τα χουν ακριβείνει) για να σας κάνουν εκπτωσούλες σε ταξίδια εξωτερικού.Τα δε δώρα που προσφέρουν (δώρα δολώματα) μόνο δώρα δεν είναι...Για το ένα απο αυτά, στον Αρχάγγελο Λακωνίας, πληρώσαμε 75ευρώ το δωματιο που μείναμε. Μόνο δώρο δεν ήτανε...Ασε που κάτι ακτοπλοικά που ακυρώθηκαν λόγω απαγορευτικό απόπλου απο τον Νοέμβριο ακόμα μας τα χρωστάνε...Μας λέγαν ότι δεν τους τα χει δώσει η ακτοπλοική ακόμα, αλλά όταν ήρθαμε σε επικοινωνία με την ίδια την ακτοπλοική, μας είπαν (με γραπτό επίσημο meil) ότι το ποσό έχει πιστωθεί απο τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:Μας βλέπω να πηγαίνουμε δικαστικά με τους κυρίους του Paradise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πέρυσι το καλοκαίρι πήγαμε οικογενειακώς διακοπές στην Κρήτη ,το τουριστικό γραφείο που κλείσαμε την εκδρομή ήταν όλο υποσχέσεις και τελικά ήταν ανοργάνωτοι μέχρι αηδίας ,ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ αφού ακόμη και στην επιστροφή μας άφησαν να περιμένουμε 3 ώρες στο λιμάνι γιατί δεν είχανε λεωφορείο και μάλιστα υπήρχαν και όρθιοι στο λεωφορείο απο τον Πειραιά μέχρι θεσσαλονίκη... :evil:

Σας έχει τύχει εσάς κάτι παρόμοιο ή ήταν απλά το συγκεκριμένο που ήταν μούφα? γιατι μάλλον δεν θα ξαναπάω εκδρομή μέσω γραφείου.

κι εμείς κάναμε το λάθος πριν χρόνια να πάμε οργανωμένη εκδρομή στην Πράγα, Χριστούγεννα, με μεγάλο πρακτορείο. ακόμη το θυμόμαστε και γελάμε. ένα μόνο, από τα πολλά, θα σας πω.... η αρχηγός του group δεν είχε ιδέα που ήταν το θέατρο που είχαμε κλείσει να δούμε μια παράσταση και μας γύριζε κάνα μισάωρο μέσα την πόλη να το ψάχνουμε. όταν της είπα ότι το είχα δει και θυμόμουν πού είναι (από προηγούμενη βόλτα που είχαμε πάει με τον άντρα μου) με "έχρισε" αρχηγό κα μου είπε να οδηγήσω εγώ το group στο θέατρο...

εγω λοιπον πιστευω οτι οταν απευθυνεσαι σε σοβαρα πρακτορεια ταξιδιων και οχι σε αυτα που ψαρευουν απο το τηλ με "προσφορα ενος ταξιδιου στο εξωτερικο, με μονη υποχρεωση μια ενημερωση...", τοτε ειναι οκ.

εγω πλεον και για ελλαδα σε σοβαρα πρακτορεια απευθυνομαι.

επειδη δεν θελω πλεον να ψαχνω τα δωματια της κυρα Καλής, που τα δινει φθηνα αλλά ειναι λιγο λαχείο.

και με το παιδι θελω αλλες ανεσεις, οποτε μεσω πρακτορειου ψαχνω για "μεγαλα" ξενοδοχεια.

τα πακετα που βγαζουν ειναι αρκετα καλα.

φυσικα δεν ψαχνω τα ομαδικα τους πακετα για ελλαδα και ευρωπη. ζηταω ατομικο για να εχω την ανεξαρτησια των κινησεων και γιατι δεν χρειαζομαι τοσο στενη καθοδηγηση.

τωρα για εξωτικους προορισμους, δεν εχω τολμησει ακομα το ατομικο.

Το τουριστικό που έκανε όοολη αυτή την ιστορία είναι μεγάλο! Βρίσκεται στην οδό Κατεχάκη και αν το ψάξεις στο internet θα το βρεις σίγουρα!Δεν ξέρω αν με αφήνουν οι συντονιστές να πω όνομα ;)

Παραπονα μπορει να βρεις παντου.....

Και επειδη δουλευα 3 χρονια στο μεγαλυτερο τουριστικο γραφειο ενα να ξερετε....και σε μικρο γραφειο πχ να πατε....δεν ειναι δικες τους οι εκδρομες...τις αγοραζουν απο τα μεγαλα τουριστικα διοτι δεν διαθετει ενα μικρο τουριστικο λεοφωρεια κτλ για να διοργανωσει μια εκδρομη!!!

Και στο λεοφωρειο να γραφει τ ονομα τ γραφειου δεν ειναι δικο τους....νοικιαζουν τις εκδρομες απο τα μεγαλα γραφεια!!

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

κι εμείς κάναμε το λάθος πριν χρόνια να πάμε οργανωμένη εκδρομή στην Πράγα, Χριστούγεννα, με μεγάλο πρακτορείο. ακόμη το θυμόμαστε και γελάμε. ένα μόνο, από τα πολλά, θα σας πω.... η αρχηγός του group δεν είχε ιδέα που ήταν το θέατρο που είχαμε κλείσει να δούμε μια παράσταση και μας γύριζε κάνα μισάωρο μέσα την πόλη να το ψάχνουμε. όταν της είπα ότι το είχα δει και θυμόμουν πού είναι (από προηγούμενη βόλτα που είχαμε πάει με τον άντρα μου) με "έχρισε" αρχηγό κα μου είπε να οδηγήσω εγώ το group στο θέατρο...

Περηφάνεια ο άντρας σου!!!:P Θα καμάρωνε!!! Τουλάχιστον εσείς το διασκεδάσατε!!!! Εμείς τις 2-3 εκδρομές που κάναμε με δαύτους τις ξεκινάγαμε με νεύρα:|

Διαφημίσεις

Έχω παραθέσει την ιστορία μου εδώ:http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/22687-%F0%F1%FE%F4%E7-%E5%F0%E1%F6%DE-%EC%E5-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DC-%F0%F1%E1%EA%F4%EF%F1%E5%DF%E1.html με το όνομα eiri(κάτω-κάτω) Xίλια συγγνώμη, αλλά δεν έχω κουράγιο να την ξαναγράψω:oops::oops::oops: Είμαι και 5μηνών έγκυος και δεν κάνει και να συγχίζομαι :? Συμφωνώ ότι μπορεί να υπάρχουν πάντα παράπονα...άλλα η ευγένεια του επαγγελματία είναι κάτι απαραίτητο, νομίζω???

Έχω παραθέσει την ιστορία μου εδώ:http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/22687-%F0%F1%FE%F4%E7-%E5%F0%E1%F6%DE-%EC%E5-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DC-%F0%F1%E1%EA%F4%EF%F1%E5%DF%E1.html με το όνομα eiri(κάτω-κάτω) Xίλια συγγνώμη, αλλά δεν έχω κουράγιο να την ξαναγράψω:oops::oops::oops: Είμαι και 5μηνών έγκυος και δεν κάνει και να συγχίζομαι :? Συμφωνώ ότι μπορεί να υπάρχουν πάντα παράπονα...άλλα η ευγένεια του επαγγελματία είναι κάτι απαραίτητο, νομίζω???

Διαβασα την ιστορια σου ....:confused::confused: τραγικη ενταξει..!!

Για τα ακτοπλοικα συνηθως δεν επιστρεφουν χρηματα πισω ν τ ξερεις.....και γ επομενη φορα...!!!

Οσο για τον καιρο.....στο συστημα οταν βγαζουμε ενα εισητηριο ακτοπλοικο δεν γραφει πουθενα για απαγορευσεις λογω καιρου κτλ στο βγαζει κανονικα η εταιρια...ετσι πληροφοριακα για να τ ξερεις....

Για την αγορα καρτα μελους καλα δεν εχω να πω και πολλα δεν ισχυουν τετοια πραγματα και καλο ειναι να αποφευγονται.....ειναι απλα βλακειες....

Αν θες να πας μια εκδρομη ειναι καλο να πας με τουριστικο γ ν σε γυρισουν κτλ αρκει να ξερεις που να πας.....και να ειναι αξιοπιστο....και τ συγκεκριμενο ειναι απο τα χειροτερα τουριστικα γραφεια....

Οσο για την κοπελα π ειπε σχολαω.....αν και καναμε ιδια δουλεια ειναι απαραδεκτηηηηηηηηηηηη:evil::evil::evil:!!Οταν κανεις τετοια δουλεια δεν εχει σχολαω εγω ετρεχα 3 -4 ωρα την νυχτα αεροδρομιο γιατι με χρειαζονταν οι πελατες μου κτλ!!τραγικη η κοπελα!!!:evil::evil:!!!

Την επομενη φορα φροντισε να πας σε ενα σωστο τουριστικο γραφειο....και προς θεου μακρυα απο καρτες μελους κτλ...

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαβασα την ιστορια σου ....:confused::confused: τραγικη ενταξει..!!

Για τα ακτοπλοικα συνηθως δεν επιστρεφουν χρηματα πισω ν τ ξερεις.....και γ επομενη φορα...!!!

Οσο για τον καιρο.....στο συστημα οταν βγαζουμε ενα εισητηριο ακτοπλοικο δεν γραφει πουθενα για απαγορευσεις λογω καιρου κτλ στο βγαζει κανονικα η εταιρια...ετσι πληροφοριακα για να τ ξερεις....

Για την αγορα καρτα μελους καλα δεν εχω να πω και πολλα δεν ισχυουν τετοια πραγματα και καλο ειναι να αποφευγονται.....ειναι απλα βλακειες....

Αν θες να πας μια εκδρομη ειναι καλο να πας με τουριστικο γ ν σε γυρισουν κτλ αρκει να ξερεις που να πας.....και να ειναι αξιοπιστο....και τ συγκεκριμενο ειναι απο τα χειροτερα τουριστικα γραφεια....

Οσο για την κοπελα π ειπε σχολαω.....αν και καναμε ιδια δουλεια ειναι απαραδεκτηηηηηηηηηηηη:evil::evil::evil:!!Οταν κανεις τετοια δουλεια δεν εχει σχολαω εγω ετρεχα 3 -4 ωρα την νυχτα αεροδρομιο γιατι με χρειαζονταν οι πελατες μου κτλ!!τραγικη η κοπελα!!!:evil::evil:!!!

Την επομενη φορα φροντισε να πας σε ενα σωστο τουριστικο γραφειο....και προς θεου μακρυα απο καρτες μελους κτλ...

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα! Αν και έχω ευθύνη αφού την ψιλιάστηκα απ' την πρώτη στιγμή την κομπίνα...:roll:

• 5 weeks later...