Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άγχος για τα δεύτερα αποτελέσματα της άμνιο

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Στις 26 Ιανουαρίου έκανα αμνιοπαρακέντηση, για δύο λόγους. Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι σε προηγούμενη κύηση βρέθηκε ένα σπάνιο σύνδρομο στο μωρό και προχώρησα σε διακοπή. Ο δεύτερος είναι η ηλικία μου, είμαι 38. Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ένα φυσιολογικό αγοράκι. Εν αναμονή των δεύτερων όμως έχω αγχωθεί πάρα πολύ!! δεν μπορω να χαλαρώσω, δεν κοιμάμαι καλά και βλέπω συνέχεια εφιάλτες...όσες έχετε κάνει πρόσφατα την εξέταση, θυμάστε πότε περίπου πήρατε τα δεύτερα αποτελέσματα?? έχω την εντύπωση ότι έχουν καθυστερήσει...help!!!!

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις Αντζι! Ολα θα πανε μια χαρα! Καταρχην ειναι θεμα ελαχιστων ημερων και θα ξερεις τα οριστικα. Απο την αλλη ειναι μαλλον απιθανο να αλλαξει κατι, οποτε μην το σκεφτεσαι καν. Εκανα κι εγω αμνιοπαρακεντηση λογω ηλικιας στις 9.12 και αν θυμαμαι καλα πηρα τηλ. εγω με τον καινουριο χρονο και μου ειπαν τα τελικα. Με το καλο το μωρακι σου και δεν αξιζει να αγχωνεσαι. :D

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Είναι πολύ σπάνιο να αλλάξει κάτι συνήθως τα πρώτα αποτελέσματα είναι οριστικά!

Με το καλό να αγκαλιάσεις το μπουμπούκο σου που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!!!

Μην αγχώνεσε άδικα ξέρω είναι δύσκολο ,το μυαλό τρέχει όμως οδήγησε το σε όμορφες σκέψεις!!!:wink:

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Στις 26 Ιανουαρίου έκανα αμνιοπαρακέντηση, για δύο λόγους. Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι σε προηγούμενη κύηση βρέθηκε ένα σπάνιο σύνδρομο στο μωρό και προχώρησα σε διακοπή. Ο δεύτερος είναι η ηλικία μου, είμαι 38. Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ένα φυσιολογικό αγοράκι. Εν αναμονή των δεύτερων όμως έχω αγχωθεί πάρα πολύ!! δεν μπορω να χαλαρώσω, δεν κοιμάμαι καλά και βλέπω συνέχεια εφιάλτες...όσες έχετε κάνει πρόσφατα την εξέταση, θυμάστε πότε περίπου πήρατε τα δεύτερα αποτελέσματα?? έχω την εντύπωση ότι έχουν καθυστερήσει...help!!!!

Δεν έχω κάνει αμνιο, αλλά ήταν να κάνω και μου είχαν πει ότι τα τελικά θα έβγαιναν σε 2 εβδομάδες (από ό,τι θυμάμαι). Τώρα αυτό στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα ίσως λόγω φόρτου εργασίας να είναι διαφορετικά. Τα αρχικά αποτελέσματα δεν καλύπτουν κατά 99%?

ISGLp2.pngilpPp3.png

Τα αρχικά αποτελέσματα νομίζω πως δίνουν απαντήσεις για τις πιο κοινές τρισωμίες καθώς κ για κυστική ίνωση. Εμένα το άγχος μου προκύπτει από το γεγονός ότι στην προηγούμενη κύηση βρέθηκε ένα πιο σπάνιο σύνδρομο, για το οποίο την απάντηση την πήρα στα τελικά αποτελέσματα...την αμνιοκέντηση την έκανα στο embryocare, όπου ο κος Ελευθεριάδης μου είπε πως θα πάρω τα αποτελέσματα σε 15 εργάσιμες...παρόλα αυτά, παντού διαβάζω πως τα τελικά αποτελέσματα βγαίνουν σε δύο περίπου εβδομάδες....νομίζω πως τόσο μεγάλο και παρατεταμένο άγχος δεν έχω ποτέ ξαναπεράσει...αχ, πόσο πολύ εύχομαι να είναι όλα καλά!!

Καλημέρα κορίτσια. Πήρα εχθές το βράδυ τα αποτελέσματα και το μωράκι μας είναι υγιέστατο!! Έχω ξυπνήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας!! Υπόσχομαι στον εαυτό μου και στο μωράκι μου, να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου από εδώ και στο εξής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!! Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, υγεία κ ευτυχία σε εσάς και τα μωράκια σας!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε εσάς!!! Σήμερα έκανα και τη β' επιπέδου κ όλα είναι μια χαρά! Ειλικρινά, μετά από όλη αυτή την αγωνία αισθάνομαι άλλος άνθρωπος!!!!!!!!!!!1