Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΜΑ!!!

Recommended Posts

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ.

ΜΙΑ ΓΛΥΚΎΤΑΤΗ ΦΩΝΗ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ) ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΝΑΦΕΡΩ? ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ? ΤΗΝ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΤΗΣ? ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ? ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! Η ΠΕΡΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΛΕΠΤΟ! ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!

ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΜΑ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΜΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΜΑ ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

ΠΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει το κοριτσακι σου,να ειναι παντα γερο,και η μαια που σου σταθηκε τοσο σε μια τοσο σημαντικη στιγμη,και μπραβο και σε σενα που εχεις το αισθημα της ευγνωμοσυνης που δεν ειναι και πολυ συχνο στις μερες μας.Να εχεις καλο σαραντισμο.

ευχαριστώ πολύ sammyj για τις ευχές. Να είσαι καλά! Όσο για το μπράβο δεν αξίζει σε εμένα αλλά σε όλες τις μαίες που βοηθάνε τις μανούλες να γεννήσουν και να μεγαλώσουν σωστά τα παιδάκια τους.

Eίχα κι εγώ την Πέρμα στην πρώτη μου γέννα. Τώρα που άλλαξα γυναικολόγο, αλλά πάλι στο Αλεξάνδρας, η 1η μου ερώτηση ήταν αν συνεργάζεται με την Πέρμα! Ξέρει πολύ καλά την δουλειά της, είναι πολυ αποφασιστική και επεξηγηματική, την σέβονται όλοι στο νοσοκομείο, είναι φανατική υπερ του θηλασμού και γενικά μόνο καλά λόγια μπορώ να πω γι αυτήν! Προσωπικά αν έχω την Πέρμα δίπλα μου δεν θα φοβομουν ακόμα κι αν με ξεγεννούσε ο γιατρός της εφημερίας!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Μα είναι υπέροχη η γυναίκα! Ουσιαστικά η Πέρμα με ξεγέννησε. Αφού να φανταστείτε το παιδί κατέβαινε με το κεφαλάκι του ανάποδα και μου το γύρισε η Πέρμα για να γεννήσω φυσιολογικά. Βέβαια και ο γυναικολόγος μου ήταν απίστευτος και γενικά πολύ καλός επιστήμονας και άνθρωπος! Άν με το καλό κάνω και δεύτερο μωράκι πάλι με το ίδιο δίδυμο θα το κάνω.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου fairy's mom και εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να δεχτείς και το δεύτερο!

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ! :P

Εγώ είχα πολύ εύκολη γέννα και παρόλαυτα δεν την αλλάζω!

Και μετά που ερχόταν στο δωμάτιο, είχαμε φτάσει στο σημείο και οι άλλες 2 κοπέλες να κρέμονται από τα χείλη της, όσον αφορά τον θηλασμό. Δεν βοηθησε μόνο εμένα!

Ποιον γιατρό είχες?

Και η δικιά μου γέννα εύκολη εξελίχτηκε με την Πέρμα. Να φανταστείς απο την ώρα που μου σπάσανε τα νερά μέσα σε 4 ώρες γέννησα. Χωρίς επισκληρίδιο και το παιδί βγήκε σε 5 λεπτά. Ούτε που το κατάλαβα! Ο Χαϊδόπουλος είναι ο γυναικολόγος μου. Φοβερός γιατρός!

και εγώ είχα επιλέξει τη Πέρμα μιας και ήταν το πρώτο παιδί, δεν με πρόλαβε ούτε εκείνη και παραλίγο ούτε ο γιατρός μου είχα οξύ τοκετό και ναι θα γεννούσα στο δρόμο αν ήταν πρωί και πέφταμε σε κίνηση.Ενδιαφερθηκε και πήρε τηλεφωνο στο νοσοκομείο και έστειλε άλλη κοπέλα.

• 1 year later...

Λυπάμαι πολύ αλλά σε εμένα πραγματικά έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και στον τοκετό αλλά και σε μια επέμβαση που χρειάστηκε να κάνω. Για εμένα συνεχίζει να είναι φοβερός γιατρός.

• 11 months later...

Αν και έχουν περάσει χρόνια, ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ με την Πέρμα. Είναι καταπληκτική. Μου χάρισε έναν υπέροχο φυσιολογικό τοκετό, χωρίς επισκληρίδιο, χωρίς περινεοτομή, χωρίς ένα ράμμα. Την κορούλα μου τη θήλασα από το πρώτο λεπτό της ζωής της. Την ευχαριστώ για όλα και το γιατρό μου Δασκαλάκη που με βοήθησαν.

Διαφημίσεις