Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πλαστικα Μπουκαλια:Πρεπει να τα Αλλαζουμε και Ποσο Συχνα??

Recommended Posts

Επειδη δεν ειδα καποια πληροφορια που να απαντα στο παραπανω ερωτημα θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει αν τα πλαστικα BPA free μπουκαλια που χρησιμοποιουμε για γαλα πρεπει να αλλαζονται σε καθορισμενα διαστηματα!!Ιδιως οταν σταματα η αποστειρωση..

κι ακομη κι αν δεν εχουν υποστει φθορα λογω χτυπηματος η γρατσουνισματος εσωτερικα!!!

Αν τυχον υπαρχει καπου απαντηση ηδη θα εκτιμουσα να με παραπεμψετε στο αντιστοιχο θεμα!!

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Επειδη δεν ειδα καποια πληροφορια που να απαντα στο παραπανω ερωτημα θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει αν τα πλαστικα BPA free μπουκαλια που χρησιμοποιουμε για γαλα πρεπει να αλλαζονται σε καθορισμενα διαστηματα!!Ιδιως οταν σταματα η αποστειρωση..

κι ακομη κι αν δεν εχουν υποστει φθορα λογω χτυπηματος η γρατσουνισματος εσωτερικα!!!

Αν τυχον υπαρχει καπου απαντηση ηδη θα εκτιμουσα να με παραπεμψετε στο αντιστοιχο θεμα!!

Κοιτα αυτο εψαχνα και εγω αλλα σαφη απαντηση δεν εχω παρει...

Εγω οταν γεννησα δεν ειχα αγορασει τιποτα ουτε μπιμπερο ουτε αποστειρωτη ουτε τιποτα...Πιστευα οτι θα θηλαζα και δεν θα τα χρειαζομουνα...Ελα ομως που τα πραγματα ηρθαν αλλιως οποτε και εκανα μια μαζικη αγορα...

Αγορασα 12 μπουκαλια Dr Brown για του κολικους τα χρησιμοποιησα 6 και 6 αλλα πολυ μανουρα στο πλυσιμο οποτε και οταν κοψαμε την αποστειρωση στους 6 μηνες τα επλεινα και μπηκαν κουτακια και αποθηκη μαζι με τον αποστειρωτη...

Αγορασα μετα 2 καινουργια της chicco με κατι τελεια σχεδιακα ψαρακια και εχω αυτα τα 2 τωρα μιας και γαλα πινει πρωι βραδυ...

Επισης μιας και του αρεσει πολυ το νερο πινει απο εκπαιδευτικο ποτηρακι της nuk και οχι απο μπιμπερο

Σκεφτομαι τα μπουκαλια λιγο πριν το χρονο να τα αντικαταστησω με ενα που εχω δει που ειναι σαν να πινει απο καλαμακι...

Οποτε χοντρηκα καθε 4 μηνες στην ουσια κανω αλλαγη...

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw