Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καιρος και βαπτιση!

Fivi
 Share

Recommended Posts

Θα διακινδυνεύατε να κάνετε μετα την βαπτιση το τραπέζι σε εξωτερικό χωρο στις 12 Οκτωβριου?

Γιατι τωρα μας ηρθε η ιδεα να το κανουμε στην αυλη μας, αλλα ο καιρος ???

Και εχουμε κλεισει την βαπτιση 12/10 και δυστυχως δεν μπορω να την αλλαξω την ημερομηνια γιατι τωρα δεν εχει κανενα κενο. :cry:

Διαφημίσεις

Σίγουρα είναι επίφοβος ο καιρός την συγκεκριμένη περίοδο. Αν θα μπορούσες όμως να φτιάξεις σε κάποιον ή να νοικιάσεις από εταιρεία, μια τέντα που χρησιμοποιούν τα catering για παρόμοιες περιπτώσεις θα ήταν το καλύτερο. Μάλιστα νομίζω μερικές έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν και τις πλαϊνές πλευρές για να μην είναι εντελώς ανοικτός ο χώρος ! Όπως έχω δει σε κτήματα (αν βρω φωτο θα σου βάλω να δεις)

Αλήθεια θα είναι μεσημέρι ή απόγευμα?

7adb2868d6.png

Για να πώ την αλήθεια, είναι λίγο παρακινδυνευμένο 12 Οκτώβρη σε εξωτερικό χώρο. Από την άλλη, οι τέντες που λέει η Άρτεμις, κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά! Θυμάμαι το 2006, που είχαμε ρωτήσει για τη δεξίωση του γάμου μας, που έγινε στον κήπο του πατρικού μου, μας είχαν πεί περίπου 3000 ευρώ! :shock:

fUvDp2.png

Για να πώ την αλήθεια' date=' είναι λίγο παρακινδυνευμένο 12 Οκτώβρη σε εξωτερικό χώρο. Από την άλλη, οι τέντες που λέει η Άρτεμις, κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά! Θυμάμαι το 2006, που είχαμε ρωτήσει για τη δεξίωση του γάμου μας, που έγινε στον κήπο του πατρικού μου, μας είχαν πεί περίπου 3000 ευρώ! :shock:[/quote']

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ :shock::shock::shock::shock:

7adb2868d6.png

Μη το ρισκάρεις γιατί ο καιρός είναι απρόβλεπτος το φθινόπωρο..

Και να μη βρέχει μπορεί να έχει ψυχρούλα και να κάτσουν λίγο οι καλεσμένοι σου ή να κρυώσουν τα παιδάκια..

Κράτα την ιδέα για να του κάνεις γενέθλια ή γιορτή κάποια στιγμή! :lol:

Διαφημίσεις

Η βαφτιση ειναι 12 το μεσημερι, ειναι καλα δεν θα ειναι βραδακι να πιασει πολυ ψυχρα, αλλα ειναι οντως παρακινδυνευμενο!

Εχω βεβαια και τον κουμπαρο μου, που δουλευει σε ενα catering και θα ρωτησω ποσο πανε οι τεντες, μπορει να μου κανει καλυτερη τιμη, φανταζομαι!!! :roll:

Παντως για 3000? δεν το συζηταω!!!!!!!! :shock::?:shock:

Δεν παω καλυτερα στη Disneyland με τα παιδακια μου!!! :lol::lol::lol:8)

κάνε το κάπου μέσα καλύτερα, για να μην το εχεις έγνοια. Συνήθως ο καιρός είναι καλός αρχές Οκτώβρη, όμως μόνο το άγχος που θα έχεις, θα σου χαλάσει τη διάθεση.

12 οκτωβριου;;;;;;;;

την ιδια μερα βαπτιζουμε.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!

οχι.και εγω γιαυτο τον λόγο κανω την δεξιωση σε κλειστο χωρο.μην το τολμησειες.αν και πιο παρακινδυνευμενες ειναι οι πρωτες ημερες του σεπτεμβριου παρα του οκτωβριου.συνηθως αρχες σεπτεμβρη κανει ψωφοκρυο και αργοτερα φτιαχνει αλλά και ο οκτωβρης....ειναι οκτωβρης....σκεψουτο σοβαρα!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!