Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρόβλημα με τα μάτια-βοήθεια

Recommended Posts

Καλημέρα....

Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου ο γιός μου ανοιγοκλείνει συχνά τα ματάκια του, σαν κάτι να τον ενοχλεί. Παρά το γεγονός ότι μιλάει, δεν μπορεί να μου εξηγήσει αν τον ενοχλεί κάτι, η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται να τον ενοχλεί....Η παιδίατρος μου είπε ότι είτε πρόκειται για επιπεφικίτιδα (πως γράφεται;), είτε για πρόβλημα στην όραση, να πάω σε οφθαλμίατρο...Ο οφθαλμίατρός μου όμως μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για διάγνωση. Ο μικρός είναι δύο χρονών....Κάθε μέρα πηγαίνει στο πάρκο, παίζει με την άμμο και παρατηρώ ότι και το άσπρο του ματιού του είναι ελάχιστα κοκκινο, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

Έχετε καμία παρόμοια περίπτωση, ξέρετε κανένα καλό παιδοφθαλμίατρο;

Διαφημίσεις

Καληέρα anniw,

πρώτα από όλα εύχομαι να μην είναι τίποτα το σοβαρό.

Πριν από τρεις μήνες πήγα τον γιο μου σε μια παιδοφθαλμίατρο, επειδή έπαθε μία μόλυνση στο ματάκι του και του έκανε και ένα γενικό έλεγχο.

Αν θέλεις, στείλε μου π.μ. για να σου στείλω τα στοιχεία της.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Εχει και φαγουρα στα ματια?

Το πιθανοτερο ειναι να ειναι επιπεφικυτιδα (ουτε εγω θυμαμαι πως γραφετε).

Η ανοιξη , οι βολτες στο παρκο (σκονη-γυρη) κλπ . Δεν ειναι τιποτα παντως. Μην ανησυχεις. Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο περιμενει ο παιδιατρος για να βγαλει διαγνωση . Μηπως να πηγαινες σε αλλον?

Ο 2ος λογος ειναι κουραση (αλλα δεν εχει φαγουρα , ουτε κοκκινιλα). Βλεπει πολυ τηλεοραση μηπως? Ο Βασιλης καποια στιγμη που τον κραταγε η γιαγια (η οποια του κανει ολα τα χατηρια και τον αφηνει μπροστα στην τηλεοραση) το εκανε συνεχεια. Παμε στον παιδιατρο και μας λεει το πανεξυπνο "Ειναι τικ". Τι τικ ρε γιατρε , πως του ηρθε σημερα μονο? Τελικα ηταν πολυ κουραση. Κοψαμε το dvd ηρεμησαν τα ματακια μας

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

τηλεόραση δεν βλέπει καθόλου...δεν του αρέσει κιόλας, αλλά δεν βλέπουμε και μεις. Ο παιδίατρος δεν τον έχει δει ακόμα, με έχει παραπέμψει σε οφθαλμίατρο. Θα ψαξω να βρω και θα πάω...Μακάρι να είναι μια απλη μόλυνση...

Αν μένετε στην Αθήνα είναι εξαιρετικό το παιδικό οφθαλμιατρικό του Γενικού Κρατικού...

Αν μάλιστα είναι ακόμα εκεί ο κος Δαμανάκης....:D Εξαιρετικός γιατρός και καλός άνθρωπος.

Βεβαια δεν ξέρω πόσο σύντομα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και στα επείγοντα θα πρέπει να περιμένετε :?

Α! Βρήκα τα στοιχεία του στο 131. Σου στέλνω πμ

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Εχει και φαγουρα στα ματια?

Παμε στον παιδιατρο και μας λεει το πανεξυπνο "Ειναι τικ". Τι τικ ρε γιατρε , πως του ηρθε σημερα μονο? Τελικα ηταν πολυ κουραση. Κοψαμε το dvd ηρεμησαν τα ματακια μας

Σε αυτο εχω και εγω την ιδια απορια!!!

Η δικια μας βλεπει τηλεοραση περιπου 2 ωρες την ημερα (οχι συνεχομενα και οχι καθε μερα), και την εχω δει παρα πολλες φορες να ανοιγοκλεινει τα ματια της, αλλα σε ασχετη στιγμη και οχι την ωρα που βλεπει τηλεοραση. Κανα 5μηνο πριν της ειχαμε βαλει ροζ πανθηρα και τον εδειχνε να νυσταζει και να ανοιγοκλεινει τα ματια του, το εκανε και εκεινη και μας ελεγε "νανι".... αλλα .....τωρα .....τοσο καιρο μετα...??? Να θυμαται το ροζ πανθηρα οταν βρισκεται π.χ. στο αυτοκινητο???

Εσας ποσο εβλεπε τηλεοραση? Το ξερω οτι ειναι λαθος να βλεπουν, αλλα ορισμενες φορες δεν γινεται....!!! :oops:

Η κορούλα μου η μεγάλη, 4 χρονών, δυστυχώς έχει στραβισμό. Εμείς τη πηγαίνουμε στο Παίδων όπου της ανοίξανε φάκελο και την παρακολουθεί ένας γιατρός. Εχω ακούσει πως τέτοιες ηλικίες μόνο στο Παιδων μπορούνε να πάνε. Και εγώ προσωπικά εμπιστευομαι πολύ τους γιατρούς εκεί. Καλό είναι κατά τη γνώμη μου να πάς τα παιδάκι σου εκεί. Είναι λίγο ταλαιπορία αλλά αξίζει. Περαστικά σας.

.png .png