Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ......

Recommended Posts

Καλησπέρα. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια και αποκτήσαμε και ένα αγοράκι. Δημιουργηθήκαμε μαζί φτιάξαμε 2 μαγαζιά το ένα πέτυχε το άλλο απέτυχε. Λόγο τις υπερβολοκής του φιλοδοξίας και ενω είμασταν χρεωμένοι αρκετά θεωρησε καλό να ανοίξουμε -λόγο της πρώτης αποτυχίας- και άλλο μαγαζί άσχετο αντικείμενο όμως με αυτό που κάναμε. Εγώ δεν ήθελα γιατί είχα τον μικρό και ηθελα να ασχοληθω με το παιδί μου.Του έλεγα να περιμένει να ξεχρεώσουμε γιατί δεν θα μπορέσω να αντέξω άλλη αποτυχία και παράλληλα άλλα χρέη.(υποψιν ότι είχαμε προσημειώσει σπίτια για να πάρουμε δάνεια). Αυτός μου έλεγε ότι τον κρατάω πίσω δεν τον αφήνω να δημιουργήσει με αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε και τελος για να του κάνω το χατήρι υπέκυψα στην επιθυμία του. Για κακή μου τύχη πιασαμε πάτο βάζοντας στην πλατούλα μας τα διπλάσια χρέη. Από τότε ξεκινήσανε οι καβγάδες. Δουλευαμε σαν τους τρελούς 7 ημέρες την εβδομάδα και μετά γυρνάγαμε σπίτι πτώματα. Το παιδί το είχαν αναλάβει η γονείς μου και το απόγευμα εγώ. Εκέινος το μόνο που έκανε ήταν να πιάνει τον καναπέ και να κοιμάται ή να βλέπει τηλεόραση και να μην ασχολείτε με κανέναν μας. Του μίλαγα ότι χρειαζομαι βοηθεια με το παιδί, ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου και ότι δεν αντεχω άλλο. Του είπα ότι βιάστηκε και δεν με άκουσε και νάτο το αποτέλεσμα. Μας καλούσαν οι τράπεζες για τα δάνεια γιατί όπως καταλαβαίνεται δεν μπαίναν οι δόσεις στην ώρα τους ήταν πολλές οι υποχρεωσεις και λιγότερα τα λεφτά.Είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε κίνηση ματ και να ανοίξουμε άλλο μαγαζί στο αντικείμενο μας με λεφτά που δανειστήκαμε από δικούς μας ανθρώπους και για καλή μας τύχη πετύχαμε. Όμως και πάλι η δουλειά ήταν πολλές ώρες με πολλή προσωπική εργασία και από τους δύο. Του είπα να πουλήσουμε το ένα για να ανασάνουμε λίγο. Τη μία μου έλεγε ναι την άλλη όχι. Του είπα ότι δεν είναι ζωή αυτή να δουλεύουμε 355 ημέρες το χρόνο (η 10 ήταν καλοκαιρινές διακοπές) να μην είμαστε σαν οικογενεια και η τρεις μαζί και ότι δεν μπορώ να ζω έτσι δουλεια σπίτι-σπίτι δουλεια. Δεν άκουγε τίποτα. Μετά πέρασα στην επίθεση και του τα έχωνα. Του έλεγα οτι ήταν ανύπαρκτος πατέρας, αδιαφορος και ότι το μόνο που ξέρει είναι να μας γεμίζει χρέη. Στο τέλος άφησε τρίτο πρόσωπα να μπει στη ζωή του. Εκεί έγινα έξαλλη και τον έδιωξα από το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι να μου ζητάει διαζύγιο να μου λέει ότι δεν τον στήριξα. Θέλει λέει να μείνει μόνος του για να κάνει ότι θέλει χωρίς να δινει λογαριασμό σε κανέναν. Νιώθω απίστευτα προδομένη από αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος λεει ότι βαρέθηκε πια....

Διαφημίσεις

Εφη μου συγκλονιστική η ιστορια σου! Δυστυχως στην ελληνική κοινωνια η οικονομική κριση χτυπησε την πορτα όλων μας! Τα πόσα σπιτια θα διαλύσει δεν γνωριζω. Θα σου έλεγα να βρειτε τροπους να συνεννοηθειτε αλλα μου λες οτι υπάρχει τριτο πρόσωπο στην μεση, οποτε τα δεδομένα αλλάζουν. Γι αυτο κοιτα να εξασφαλισης δουλεια κ σπίτι για να μπορεις να αναθρεψεις το παιδι σου. Μερικοι άνθρωποι οταν μπλέκονται με 3α προσωπα ξεχνανε τα παντα...ακομη κ τα παιδια τους! Φερσου εξυπνα, μιλα με δικηγορο κ εξασφαλισου απο όλες τις μεριες!

Καλή δυναμη!

Ελπίζω τα δάνεια (και οι κάρτες, αν έχετε) να μην είναι στο όνομα σου γιατί..............τότε να δεις πόσο προδομένη θα νιώσεις! Όπως είπε η BLUBLU η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων (βασικά σχεδόν όλων..................) Βρείτε ήρεμα και πολιτισμένα μια λύση και αν του έχεις εμπιστοσύνη μετά από όλα αυτά κάντε μια προσπάθεια να μη διαλύσετε το γάμο σας, ο άνθρωπος μας, στα δύσκολα φαίνεται, παλέψτε το μαζί για το παιδί σας! Τις καλύτερες ευχές μου!!!

4c6c426cd0.png

Στην περίπτωση σας δεν φταίει η κρίση φταίει ότι κοιτούσε το τομάρι του.Αν δεν ήταν η δουλειά θα ήταν κάτι άλλο στο οποίο θα έβγαζε όλον αυτόν τον εγωκεντρισμό. Μόλις είδε ότι εξαιτίας του μπαίνετε μέσα αντί να κάτσει να τα διορθώσει για να τονώσει την τσέπη του είπε να πιάσει γκόμενα για να τονώσει το...άντε να μην πω τί. Τι να τον κάνεις τέτοιο άντρα; Καλύτερα που φεύγει. Αυτός στο τέλος θα πούλαγε κι εσάς. Καταλαβαίνω απόλυτα που νιώθεις προδομένη γιατί τον βοήθησες του στάθηκες ανέχτηκες τη γκρίνια τα νεύρα και την αδιαφορία του κι αφού σε χρησιμοποίησε για να κάνει την κ..βλα του, στο τέλος στράφηκε αλλού.Αλλά καλύτερα προδομένη παρά κι άλλο χρεωμένη και στο τέλος να μην εχει να φάει το παιδί σου. Θα βρείς κάτι καλύτερο που θα σου αξίζει και που θα καθεται να συζητάει και να συναποφασίζει όχι να αποφασίζει και να διατάζει με ξένα κόλυβα. Ελπίζω μόνο τα χρέη να μην είναι στο ονομα σου.Καλή τύχη με την σίγουρα καλύτερη καινούρια σου ζωή!

922316fbi6gpetld.gif

η εξιστορηση σου μου δινει την εντυπωση οτι εξ΄αρχης οι στοχοι σας ηταν διαφορετικοι.Εσυ ηθελες να δημιουργησεις μια οικογενεια πανω σε γερες και ουσιαστικες βασεις αυτος ηθελε να δημιουργηθει επαγγελματικα.Εχω τετοιο παραδειγμα στην οικογενεια μου αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η συζυγος τα ανεχοταν και τα ανεχεται ολα γιατι εχει θεοποιησει τον συζυγο.Οσο αφορα τα παιδια εχουν φοβερα συναισθηματικα κενα.Εζησαν με ενα πατερα απων ο οποιος τις λιγες ωρες που βρισκοταν σπιτι ηταν μονιμως κουρασμενος.Το αποτελεσματα ειναι καταστροφικα για τα παιδια,μαλιστα πιο ασχημα αντεδρασε η κορη με καταστροφικες γιατη ζωη της αποφασεις.Δεν θα ηθελα να μπω σε περεταιρω λεπτομερειες αλλα πιστευω οτι αυτος ο ανθρωπος αναγνωριζει για οικογενεια του μονο την επιχειρηση του κι ας λεει οτι ολα τα κανει για τα παιδια του.Αλλα και με την συζυγο η οποια του εχει σταθει παραπολυ εχει τυπικες σχεσεις, συχνα δε την προσβαλει μπροστα σε τριτους και πολλα πολλα αλλα.Τεσπα ολα αυτα σου τα γραφω για να δεις την καταληξη μιας ιστοριας με πολλα κοινα σημεια με την δικη σου.Αν αποφασισεις να χωρισεις βρες εναν καλο δικηγορο και διεκδικησε μεχρι δεκαρας αυτα σπου σου αναλογουν γιατι τα κερδισες στερωντας απο το παιδι σου τη μητερα του.Καλη τυχη!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

η εξιστορηση σου μου δινει την εντυπωση οτι εξ΄αρχης οι στοχοι σας ηταν διαφορετικοι.Εσυ ηθελες να δημιουργησεις μια οικογενεια πανω σε γερες και ουσιαστικες βασεις αυτος ηθελε να δημιουργηθει επαγγελματικα.Εχω τετοιο παραδειγμα στην οικογενεια μου αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η συζυγος τα ανεχοταν και τα ανεχεται ολα γιατι εχει θεοποιησει τον συζυγο.Οσο αφορα τα παιδια εχουν φοβερα συναισθηματικα κενα.Εζησαν με ενα πατερα απων ο οποιος τις λιγες ωρες που βρισκοταν σπιτι ηταν μονιμως κουρασμενος.Το αποτελεσματα ειναι καταστροφικα για τα παιδια,μαλιστα πιο ασχημα αντεδρασε η κορη με καταστροφικες γιατη ζωη της αποφασεις.Δεν θα ηθελα να μπω σε περεταιρω λεπτομερειες αλλα πιστευω οτι αυτος ο ανθρωπος αναγνωριζει για οικογενεια του μονο την επιχειρηση του κι ας λεει οτι ολα τα κανει για τα παιδια του.Αλλα και με την συζυγο η οποια του εχει σταθει παραπολυ εχει τυπικες σχεσεις, συχνα δε την προσβαλει μπροστα σε τριτους και πολλα πολλα αλλα.Τεσπα ολα αυτα σου τα γραφω για να δεις την καταληξη μιας ιστοριας με πολλα κοινα σημεια με την δικη σου.Αν αποφασισεις να χωρισεις βρες εναν καλο δικηγορο και διεκδικησε μεχρι δεκαρας αυτα σπου σου αναλογουν γιατι τα κερδισες στερωντας απο το παιδι σου τη μητερα του.Καλη τυχη!

RESPECT

922316fbi6gpetld.gif

Σας ευχαριστω όλους για την υποστήριξη γιατί ο πρώην σύζυγος μου λέει ότι εγώ φταίω για όλα γιατί γκρίνιαζα και τον χρέωνα για ότι μας έχει συμβεί και ομολογώ ότι με έχει παρει από κάτω.

Απλά ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας για να δω και τις δικές σας απόψεις. Όσον για την οικονομική κρίση δεν νομίζω ότι φταίει αυτή για την καταληξη του γάμου μου. Εγώ απλά ήθελα τον πρώην μου δίπλα σε μένα και το παιδί μας. Ήθελα να είμαστε οι τρεις μας σαν οικογενεια. Ήθελα να έρχεται μαζί μου όταν πήγαινα τον μικρό στο γιατρό, όταν τον πηγαινα σε παιδότοπους, όταν τον πήγαινα στην παιδική χαρα κλπ. Δυστυχώς τα έκανα όλα μόνη μου. Τόσο δύσκολο ήταν?

Τώρα είναι όλο νεύρα και μου μιλάει ασχημα (γιατί όπως καταλαβαίνεται μιλάμε για τα μαγαζιά και το παιδί). Του λέω ότι το παιδί μας έχει γίνει επιθετικό, παραμιλάει στον ύπνο του, ότι με ρωτάει πότε θα γυρίσει και μου λέει ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Του λέω να έρχεται πιο συχνά να τον παιρνει και νομίζει ότι με 4 ώρες την εβδομάδα θα γεμίσει την απώλεια που βιώνει ο μικρός ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον πατέρα του λόγο ότι δεν τον έβλεπε πολύ και δεν ασχολήθηκε πολύ μαζί του. Μου είπε "αφού μεγάλωσα εγώ χωρίς πατέρα θα μεγαλώσει και αυτός παιδί είναι θα συνηθίσει..." διότι είναι παιδί χωρισμένων γονιών. Γίνεται λιώμα από το ποτό και την μία κλαίει και την άλλη γελάει (μου τα λέει η πεθερά μου γιατί μένει μαζί της προς το παρόν). Μου λέει όταν βρεις καποιον αλλο να κανονίσεις να βρεθούμε οι τρεις μας για να του μιλήσω για το παιδί. Λες και μένα αυτή τη στιγμή αυτό με απασχολει! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα κάνει όλα αυτά? Στεναχωριέμαι...όχι γιατί έχασα αυτόν αλλά γιατί ήθελα οικογένεια!

είναι μεγάαααλος εγωιστής και πρόσεχέ τον γιατί σε παίζει και σε γεμίζει ενοχές επιτηδες για να .....είσαι ....ολιγαρκής και στα ....χρήματα(που είναι το νο 1 που τον απασχολεί) και στα ...αισθήματα.....(θέλει να τον περιμένεις ...αναμένο κερί μη.....πω άλλα.....

τι τυχερη εισαι που χωριζετε και ΓΛΙΤΩΣΕΣ!!!!!!!! Τωρα...που ειναι νωρις....Κοιτα το παιδι σου....να το περασει ανωδυνα δεν γινεται....τουλαχιστον οσο λιγοτερο επωδυνα γινεται!

η ευτυχία 12/7/2006 η ολοκλήρωση 18/11/2009

είναι μεγάαααλος εγωιστής και πρόσεχέ τον γιατί σε παίζει και σε γεμίζει ενοχές επιτηδες για να .....είσαι ....ολιγαρκής και στα ....χρήματα(που είναι το νο 1 που τον απασχολεί) και στα ...αισθήματα.....(θέλει να τον περιμένεις ...αναμένο κερί μη.....πω άλλα.....

Ακριβώς.Βρήκε και "ωραίο" επιχείρημα ο κύριος.Αφού έζησε αυτός χωρίς πατέρα (κι έγινε αυτός που έγινε) ας ζήσει και το παιδί χωρίς αυτόν μωρέ. Αν το δεις αλλιώς ίσως σας βγει σε καλό το να μην περνάει ώρες με το παιδί.Ίσως το παιδί να γλιτώσει και να μην γίνει σαν εκείνον.

922316fbi6gpetld.gif

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε κοριτσι μου,περισοτεροθυμωσα μετην συμπεριφορα του αντρα σου και πιστευω οτι αυτο πρεπει να κανεις να θυμωνεις για να εισαι δυνατη και οχι να σε περνει απο κατω και να νιωθεις τυψεις ή ενοχες για κατι!Επειδη εχω και εγω μια κορουλα στην ηλικια του γιου σου και καμια φορα σκεφτομαι πως αντιδρουσε το δικο μου το παιδι και ποσο κακο θα εκανε στην ψυχουλα του ενα διαζυγια νομιζω πως μπορω να σε καταλαβω, αλλα οφειλεις αυτη την στιγμη να εισαι παρα παρα παρα πολυ δυνατη για να στηριξεις και να εισαι διπλα στο παιδακι σου που τοσο πολυ στερηθηκες και φυσικα και αυτο εσενα και αστον να σου λεει μπαρουφες για να προσπαθησει να σε καταβαλει ψυχολογικα για να νιωθει αυτος καλυτερα με τον εγωϊσμο του.πρεπει ΚΑΙ να δειχνεις αλλα και να εισαι απεναντι του αποφασηστικη και δυνατη να ξερει με ποιον εχει να κανει γιατι οσο βλεπει οτι καταφερνει τον στοχο του δηλ, να σε πληγωνει και να σερνεσαι τοσο περισοτερο δικαιωμενος νιωθει.οσο για το παιδι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.Υπαρχει και μελλον μπροστα του και θεια δικη.το παιδι την παρουσα στιγμη εχω την εντυπωση πως θελει μια μαμα δυνατη που να εμπιστευεται και να νιωθει ασφαλεια κοντα της.χαρισετο του απλωχερα.καλη δυναμη

Καλησπέρα. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια και αποκτήσαμε και ένα αγοράκι. Δημιουργηθήκαμε μαζί φτιάξαμε 2 μαγαζιά το ένα πέτυχε το άλλο απέτυχε. Λόγο τις υπερβολοκής του φιλοδοξίας και ενω είμασταν χρεωμένοι αρκετά θεωρησε καλό να ανοίξουμε -λόγο της πρώτης αποτυχίας- και άλλο μαγαζί άσχετο αντικείμενο όμως με αυτό που κάναμε. Εγώ δεν ήθελα γιατί είχα τον μικρό και ηθελα να ασχοληθω με το παιδί μου.Του έλεγα να περιμένει να ξεχρεώσουμε γιατί δεν θα μπορέσω να αντέξω άλλη αποτυχία και παράλληλα άλλα χρέη.(υποψιν ότι είχαμε προσημειώσει σπίτια για να πάρουμε δάνεια). Αυτός μου έλεγε ότι τον κρατάω πίσω δεν τον αφήνω να δημιουργήσει με αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε και τελος για να του κάνω το χατήρι υπέκυψα στην επιθυμία του. Για κακή μου τύχη πιασαμε πάτο βάζοντας στην πλατούλα μας τα διπλάσια χρέη. Από τότε ξεκινήσανε οι καβγάδες. Δουλευαμε σαν τους τρελούς 7 ημέρες την εβδομάδα και μετά γυρνάγαμε σπίτι πτώματα. Το παιδί το είχαν αναλάβει η γονείς μου και το απόγευμα εγώ. Εκέινος το μόνο που έκανε ήταν να πιάνει τον καναπέ και να κοιμάται ή να βλέπει τηλεόραση και να μην ασχολείτε με κανέναν μας. Του μίλαγα ότι χρειαζομαι βοηθεια με το παιδί, ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου και ότι δεν αντεχω άλλο. Του είπα ότι βιάστηκε και δεν με άκουσε και νάτο το αποτέλεσμα. Μας καλούσαν οι τράπεζες για τα δάνεια γιατί όπως καταλαβαίνεται δεν μπαίναν οι δόσεις στην ώρα τους ήταν πολλές οι υποχρεωσεις και λιγότερα τα λεφτά.Είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε κίνηση ματ και να ανοίξουμε άλλο μαγαζί στο αντικείμενο μας με λεφτά που δανειστήκαμε από δικούς μας ανθρώπους και για καλή μας τύχη πετύχαμε. Όμως και πάλι η δουλειά ήταν πολλές ώρες με πολλή προσωπική εργασία και από τους δύο. Του είπα να πουλήσουμε το ένα για να ανασάνουμε λίγο. Τη μία μου έλεγε ναι την άλλη όχι. Του είπα ότι δεν είναι ζωή αυτή να δουλεύουμε 355 ημέρες το χρόνο (η 10 ήταν καλοκαιρινές διακοπές) να μην είμαστε σαν οικογενεια και η τρεις μαζί και ότι δεν μπορώ να ζω έτσι δουλεια σπίτι-σπίτι δουλεια. Δεν άκουγε τίποτα. Μετά πέρασα στην επίθεση και του τα έχωνα. Του έλεγα οτι ήταν ανύπαρκτος πατέρας, αδιαφορος και ότι το μόνο που ξέρει είναι να μας γεμίζει χρέη. Στο τέλος άφησε τρίτο πρόσωπα να μπει στη ζωή του. Εκεί έγινα έξαλλη και τον έδιωξα από το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι να μου ζητάει διαζύγιο να μου λέει ότι δεν τον στήριξα. Θέλει λέει να μείνει μόνος του για να κάνει ότι θέλει χωρίς να δινει λογαριασμό σε κανέναν. Νιώθω απίστευτα προδομένη από αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος λεει ότι βαρέθηκε πια....

Να κάνω 3 ερωτήσεις?

1) Τα χρέη ποιος τα κρατάει?

2) Διατροφή θα δίνει?

3) Τώρα τί σκέφτεσαι?

beeeeezzzzz

Είσαι και τυχερή μέσα στην ατυχία σου, που δεν ζητάει την επιμέλεια του παιδιού, φαντάζομαι ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο άγχος εν μέσω διαζυγίου.....Κάτι είναι κι αυτό!

Τα χρέη είναι της εταιρείας δηλαδή και των δύο. Διατροφή εννοείται ότι θα ζητήσω απλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε διαζύγιο! Σκέφτομαι ότι τώρα θα πρέπει να ηρεμήσω να βάλω το συναίσθημα απο την μέση και να δω την πραγματικότητα. Εφόσον δεν θέλει να τα ξαναβρούμε δεν πρόκειται να τον πιέσω.

καλημέρα,

καταρχήν για το ότι φτάσατε ως εδώ φταίτε και οι δύο και όχι μονο εσύ όπως θέλει ο άντρας σου να πιστεύει. Το θέμα όμως νομίζω δεν είναι ποιος φταίει και ποιος όχι το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ απο εδώ και στο εξής για το παιδί σου.

θεωρώ πως καλό θα ήταν να μην λειτουργήσεις εν βρασμώ..ο θυμός και τα νεύρα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

αυτή η φράση όμως του πρώνη συζήγου σου : "αφού μεγάλωσα εγώ χωρίς πατέρα θα μεγαλώσει και αυτός παιδί είναι θα συνηθίσει..." μου ακούστηκε σκληρή..αξίζει αυτό για το παιδί σου???

εύχομαι καλή δύναμη !!!!!!!!!!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

Οταν εχεις μια μικρη επιχειρηση που δουλευει το ζευγαρι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διαχωρισεις τα συναισθηματικα απο τα επαγγελματικα,ομως αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος:Ο πατερας μπορει να ειναι ατυχος στις δουλειες του,μπορει απλως να ειναι ο χειροτερος επιχειρηματιας του κοσμου,ολα αυτα ειναι ασχετα με την πατρικη ή συζυγικη ιδιοτητα και ολομετωπες επιθεσεις οπου μπλεκονται ολα μαζι (μας γεμιζεις χρεη και εισαι κακος πατερας κτλ) σιγουρα δεν μπορουν να οδηγησουν πουθενα παρα μονο σε εκνευρισμους, αδιεξοδο και ενα κακό διαζυγιο.

Εννοειται οτι μια; συζυγος δεν ειναι αναγκασμενη να χρηματοδοτει εγχειρηματα που δεν συμφωνει:σε αγαπαω -σε εκτιμαω, αλλα τα λεφτα δεν τα επενδυω.Η συμπεριφορα αυτη απο μερους των ανδρων, θυμιζει ζιγκολό κατα την γνωμη μου.

Ο πατερας μου παντα εκανε επενδυσεις,ποτε ομως δεν αγγιξε μια δεκαρα απο τα χρηματα της μανας μου.Αντιθετως το σπιτι μας ηταν γραμμενο μονο στο ονομα της.

. Μου είπε "αφού μεγάλωσα εγώ χωρίς πατέρα θα μεγαλώσει και αυτός παιδί είναι θα συνηθίσει..." διότι είναι παιδί χωρισμένων γονιών. Γίνεται λιώμα από το ποτό και την μία κλαίει και την άλλη γελάει (μου τα λέει η πεθερά μου γιατί μένει μαζί της προς το παρόν). Μου λέει όταν βρεις καποιον αλλο να κανονίσεις να βρεθούμε οι τρεις μας για να του μιλήσω για το παιδί. Λες και μένα αυτή τη στιγμή αυτό με απασχολει! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα κάνει όλα αυτά? Στεναχωριέμαι...όχι γιατί έχασα αυτόν αλλά γιατί ήθελα οικογένεια!

Ουτέ εγω μπορώ να καταννοήσω αυτη του την συμπεριφορά. Πολυ σκληρο αυτο που ειπε για το παιδι , απο την αλλη συμπεριφερεται σαν να νιωθει αυτος προδωμενος απο σενα και σε χτυπαει εκει που πονας .Η συμπεριφορα του ειναι χειριστικη αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι .Νιωθει ισως αποτυχημενος επαγγελματικα και λογω εγωισμου σου ριχνει ευθυνες ; Μιλησες για τριτο προσωπο είσαι σιγουρη οτι υπηρχει ; Απορω που βρηκε και τον χρονο ή την ορεξη αφου ησασταν τοσες ωρες στην δουλεια μαζι και με τοσα προβληματα. Λες γινετε λιωμα και μια κλαιει μια γελαει κλαιει για ποιο λογο ; που χωρισατε ; .

Οταν εχεις μια μικρη επιχειρηση που δουλευει το ζευγαρι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διαχωρισεις τα συναισθηματικα απο τα επαγγελματικα,ομως αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος:Ο πατερας μπορει να ειναι ατυχος στις δουλειες του,μπορει απλως να ειναι ο χειροτερος επιχειρηματιας του κοσμου,ολα αυτα ειναι ασχετα με την πατρικη ή συζυγικη ιδιοτητα και ολομετωπες επιθεσεις οπου μπλεκονται ολα μαζι (μας γεμιζεις χρεη και εισαι κακος πατερας κτλ) σιγουρα δεν μπορουν να οδηγησουν πουθενα παρα μονο σε εκνευρισμους, αδιεξοδο και ενα κακό διαζυγιο.

Εννοειται οτι μια; συζυγος δεν ειναι αναγκασμενη να χρηματοδοτει εγχειρηματα που δεν συμφωνει:σε αγαπαω -σε εκτιμαω, αλλα τα λεφτα δεν τα επενδυω.Η συμπεριφορα αυτη απο μερους των ανδρων, θυμιζει ζιγκολό κατα την γνωμη μου.

Ο πατερας μου παντα εκανε επενδυσεις,ποτε ομως δεν αγγιξε μια δεκαρα απο τα χρηματα της μανας μου.Αντιθετως το σπιτι μας ηταν γραμμενο μονο στο ονομα της.

Θεωρώ ότι μέσα στην ατυχία του ήταν και τυχερός διότι και τα δύο μαγαζιά που έχουμε ατή τη στιγμή είναι κερδοφόρα απλά αυτή τη χρονική περίοδο δεν φαίνεται γιατί τα περισσότερα τα δίνουμε σε δάνεια. Μπορεί να ήμουν σκληρή στα λόγια όμως αυτη ήταν η πραγματικότητα και βαθιά μέσα του το ξέρει. Οσο για τις επενδύσεις όταν του έλεγα δεν θέλω μου έλεγε ότι τον κρατάω πίσω και έίχαμε καβγάδες

Ουτέ εγω μπορώ να καταννοήσω αυτη του την συμπεριφορά. Πολυ σκληρο αυτο που ειπε για το παιδι , απο την αλλη συμπεριφερεται σαν να νιωθει αυτος προδωμενος απο σενα και σε χτυπαει εκει που πονας .Η συμπεριφορα του ειναι χειριστικη αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι .Νιωθει ισως αποτυχημενος επαγγελματικα και λογω εγωισμου σου ριχνει ευθυνες ; Μιλησες για τριτο προσωπο είσαι σιγουρη οτι υπηρχει ; Απορω που βρηκε και τον χρονο ή την ορεξη αφου ησασταν τοσες ωρες στην δουλεια μαζι και με τοσα προβληματα. Λες γινετε λιωμα και μια κλαιει μια γελαει κλαιει για ποιο λογο ; που χωρισατε ; .

Εγώ ήμουνα πάντα εδώ του είπα να πουλησουμε το ένα μαγαζί για να πάρουμε μια ανάσα. Να αρχίσουμε να ζούμε ανθρώπινα. Του είχα πει ότι δεν θα ξαναγκρινιάξω αλλά θα ήθελα να γίνει προσπάθεια και από αυτόν μάταια όμως. Στα μαγαζιά έχουμε υπαλλήλους που σημαίνει μπορούσαμε να φύγουμε και να αφήσουμε αυτούς. Και ναι είμαι σιγουρη οτι υπάρχει διότι ανταλλάσουν μηνύματα στο κινητό ερωτικού περιεχομένου τα είδα με τα μάτια μου και εκεί σάλταρε το μυαλό μου