Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για τους δημοτικούς παιδ. σταθους στον ΠΕΙΡΑΙΑ?

Recommended Posts

Γεια σε όλες και όλους!

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αλλά ομολογώ ότι από την εποχή που προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε παιδί και μπήκαμε στην διαδικασία της εξωσωματικής είμαι φανατική του αναγνώστρια!

ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ! Κουράστηκα να πηγαίνω σε πλατείες και πάρκα ελπίζοντας να κάνω την "σωστή" γνωριμία για να πάρω μια σωστή πληροφορία!

Οι διδυμούλες μου είναι ακριβώς 3 (γεννήθηκαν το δεκέμβρη του 2007). Μένω στην Καστέλλα και μέχρι και σήμερα μας τις προσέχει μια εξαιρετική baby sitter. Όμως αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορεί να τραβήξει και του χρόνου αυτή η ιστορία... πρέπει να πάνε στον σταθμό! δεν μπορούμε όμως να αποχωριστούμε την baby sitter όχι μόνο επειδή δεν θέλω να την στερίσω στα κορίτσια μου αλλά πάνω απ'όλα για πρακτικούς λόγους: ποιος θα μου κοιτάει τα παιδιά όταν θα αρρωστήσουν; και ποιός όταν θα κλείνουν οι σταθμοί; έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να στείλουμε τα κορίτσια μας προς το παρόν σε ένα δημοτικό σταθμο για να μπορέσουμε να έχουμε την σιγουριά ενός ανθρώπου που θα καλύπτει τις ανάγκες μας όταν θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι. Ναι ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ;;; Σκοπεύω να επισκεφθώ μερικούς αλλά έχω ανάγκη από μια συμβουλή από μητέρες που γνωρίζουν!

Τον σεπτέμβρη θα είμαστε ακριβώς 3,5. Μήπως θα μπορούσα να κοιτάζω και για προνήπιο; Ποια είναι η γνώμη σας; Μου έχουν πει για κάποιον σταθμό που βρίσκετε στην μπουμπουλίνας και κουντουριώτου. Τον γνωρίζει κάποιος; Υπάρχει κάποιος σταθμός που να έχει προαύλιο χώρο; Δεν αντέχω στην ιδέα ότι θα βγάλω τα παιδιά μου από ένα διαμέρισμα και θα τα βάλω σε άλλο!

Ελπίζω πραγματικά να μου απαντήσει κάποιος!!!

Διαφημίσεις

για προνηπιο δεν μπορεις να τα πας αν ειναι γεννημενα το 2008 , μονο σε παιδικο σταθμο.

παντως αυτο για τον προαυλιο χωρο ειναι σχετικο γιατι και εμεις σε δημοτικο σταθμο με προαυλιο χωρο παμε ,αλλα δεν τα βγαζουν εξω. Θα πρεπει να ξερεις οτι γινονται πολλες αιτησεις καθε χρονο και παιρνουν λιγα παιδια. οτι αλλο θες με ρωτας

κοριτσακια μου!

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες!!! Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα για το πως λειτουργούν οι σταθμοί και έχω ανάγκη να αρχίσω από κάπου! Τα δικά σου παιδιά τα στέλνεις σε κάποιον από τους δημοτικούς σταθμούς του Πειραιά; Γράψε μου αν έχεις λίγο χρόνο κάτι από την εμπειρία σου! Αν είσαι ευχαριστημένη πάνω απ'όλα! Και αν έχεις δικές σου πληροφορίες για το όλο σύστημα... Πως επέλεξες εσύ το σταθμό που έστειλες το δικό σου παιδί; Πήγες και τους επισκεύθηκες ή σου σύστησαν κάποιον; Τον γνωρίζεις αυτόν στην κουντουριώτου και μπουμπουλίνας; μια κοπέλα που γνωρισα μου είπε ότι είναι πολύ καλός αν και δύσκολο να μπείς... έχω εντοπίσει από το ιντερνετ αλλο έναν που είναι στην ερμουπόλεως στα καμίνια ο οποίος έχει προαύλιο χώρο... και γιατί παρακαλώ δεν τα βγάζουν έξω; Εσύ σε ποιον τα πηγαίνεις;

Σε τρέλανα στις ερωτήσεις... συγνώμη!

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! Σε ευχαριστώ πολύ!