Ev Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Θα ηθελα καποιον dj να μου γραψει τραγούδια της επιλογης μου απο διαφορους καλλιτεχνες ετσι ωστε να το δωσω στον υπέυθυνο του κεντρου για να το βαλλει να παιζει σε ολη τη διαρκεια της δεξιωσης....υπαρχει καποιος γνωστος σας που κανιε αυτη τη δουλεια και εχει μεγαλη γκαμα απο τραγουδια ελληνικα και ξενα ? Κια δευτερον γνωριζετε ποσο χρεωνει γι αυτο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristina112 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Μια γνωστή μου με απλές γνώσεις υπολογιστών,κατεβάζει μόνη της τα πάντα από το internet και κάνει συνθέσεις.Δεν έχεις κάποιον φίλο ή γνωστό,που να μπορεί να το κάνει??Γιατί να δίνεις άδικα λεφτά?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ev Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Μια γνωστή μου με απλές γνώσεις υπολογιστών,κατεβάζει μόνη της τα πάντα από το internet και κάνει συνθέσεις.Δεν έχεις κάποιον φίλο ή γνωστό,που να μπορεί να το κάνει??Γιατί να δίνεις άδικα λεφτά?? γινεται να κατεαζεις τραγουδια δωρεαν?? δυστυχως δνε ξερω πως.....εχω ισως καποιον αλλα δεν ξερω αν θα ενδιαφερθει να καθησει να γραψει ολα αυτα που θελω...... αν ξερετε πως κατεβαζουν τραγουδια και απο ποιο σαιτ ....πειτε μου..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristina112 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 γινεται να κατεαζεις τραγουδια δωρεαν?? δυστυχως δνε ξερω πως.....εχω ισως καποιον αλλα δεν ξερω αν θα ενδιαφερθει να καθησει να γραψει ολα αυτα που θελω...... αν ξερετε πως κατεβαζουν τραγουδια και απο ποιο σαιτ ....πειτε μου..... Εννοείται...μου έχουν γράψει και εμένα κάποια με αυτόν τον τρόπο.Αλλά δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες.Κάποια από τα κορίτσια εδώ θα ξέρει να σου πει σίγουρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agkiolina Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 εχεις κανει λιστα τι τραγουδια θελεις να βαλεις να παιζουν? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ev Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 εχεις κανει λιστα τι τραγουδια θελεις να βαλεις να παιζουν? οχι ....αλλα τα πιο γνωστα απο ελληνες κ ξενους καλλιτεχνες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ev Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 εμεις δεν θα χορεψουμε...λογω πενθους....οποτε θελω να μαζψω καμια 100κομματια απο ελληνικα και ξενα τα πιο γνωστα και οχι ιδιαιτερα χορευτικα για να μου τα βαλλει ο υπευθυνος της δεξιωσης να ακουγονται απο τα ηχεια της αιθουσας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ev Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 καμια βοηθεια ?? απο που και πως να κατεβαζω τραγουδια? οδηγιες γιατι ειμαι ασχετη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts