Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ!!!

maria25

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΗΛ.ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ Κ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΛΩ Π.Χ.ΤΟΥΛΙ,ΚΟΡΔΕΛΕΣ,ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Hl2ep2.png

Dvkhp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!εμεις στη μικρη μας ειχαμε πεταλουδες με πορτοκαλι και ιβουαρ χρωμα.ειναι ευκολο θεμα για να βρεις υλικα.

το πορτοκαλι το εβαλα για να ξεφυγω απο το κλασσικο ροζ και τελικα βγηκε πολυ ομορφο.ηταν και καλοκαιρι βεβαια..

Εμένα να σου πω την αλήθεια μου, θα μου άρεσε και κάτι σε κόκκινο-λευκό. Φραουλίτσα, κερασάκια. Ποιο πρωτότυπο μου φαίνεται. Το ίδιο μπορείς να ακολουθήσεις σαν χρώμα και στις πεταλούδες που σου αρέσουν, ή να κάνεις ροζ φραουλίτσες. Για σκέψου το και έτσι!!!

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

Σε ποια περιοχή μένεις;

Πολλά τέτοια μαγαζιά έχει στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλ. Κλαυθμώνος, γύρω από την πλατεία Κουμουνδούρου. Δεν ξέρω όμως αν στέλνουν. Έχεις ψάξει μήπως σε συμφέρει να τις πάρεις έτοιμες;

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

ΜΕΝΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ Κ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΤΟΙΜΑ...

Hl2ep2.png

Dvkhp2.png

maria25 με το καλο η βαπτιση και καλες ετοιμασιες!!

θα συμφωνησω με την stavroulitsa για το κοκκινο λευκο.

και για τα κερασακια ή τις φραουλες ειναι πιο πρωτοτυπα και πολυ εντυπωσιακα.

ποτε ειναι η βαπτιση?

αν ειναι γυρω στον Μαιο που υπαρχουν φραουλες ειναι πολυ καλα για να κανεις στολισμο με αληθινες φραουλες μεσα σε γυαλες με νερο για παραδειγμα.

ακομα μπορεις να φτιαξεις γλυκο φραουλα και να μοιρασεις στον κοσμο.

καλα η μπομπονιερα μπορει ευκολα να ειναι ασπρο κουτακι με κοκκινες κορδελες και ισως μια κεραμικη φραουλιτσα επανω.

γενικα αν σου αρεσει το θεμα ειναι ευκολο.

περιμενω και εγω κοριτσακι και το σκεφτομαι για κοκκινο-ασπρο οταν ερθει η ωρα.

το βαρεθηκα το ροζ, εδω και το δωματιο δεν το θελω κοκκινο.

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Επειδή είπες ότι σου αρέσουν οι νεράιδες,μια φίλη μου που έκανε τέτοια βάφτιση τον Ιούνιο,παρήγγειλε μικρές νεράιδες σε 3 διαφορετικά σχέδια από κάποιο νεραιδοsite και έδεσε μόνη της τα τούλια με τα κουφέτα.