Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αμμεση αγορα ηλεκτρικης σκουπας sos

Recommended Posts

καλησπερα..ειχα μια aeg 2300 watt την ειχα καμια 10αρια χρονια μαλλον

χτες μου καηκε..μαλλον μπηκε πλαστελινη στο μοτερ και παπαλα..

εντελως συμπτωματικα βρισκεται αθηνα ο πατερας μου ..

θελω ιδεες και συμβουλες

για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει η tigra delongi που πλενει και την ειδα καπου 249 ευρω.τι λετε?

επεισης σε στοκ ηλεκτικων στο ηλιον μου ειπανε εχουνε μια με 95ευρω

fantom 5400 λεγεται..τι να κανω τελικα?η μηπως να δω για απλη?

Διαφημίσεις

Παρε την AEG ή την Electrolux (είναι ή ίδια εταιρία), το μοντέλο Vampyr 1800W.

Δοκιμασμένη 2 φορές, η πρώτη άντεξε 10 χρόνια (επεσε απο τις σκάλες με δύναμη και έσπασε) και η δεύτερη έχει τώρα 3 χρόνια.

Δοκιμασμένες και με παιδιά!

Το ίδιο μοντέλο (Vampyr) βγαίνει εδώ και χρόνια, έχω και άλλες αναφορές για την καλή ποιότητα κατασκευής, ψάξε να βρείς το μοντέλο αυτό (Vampyr)

Δεν θυμαμαι πόσο κάνει, δεν ήταν πάντως από τις "ακριβές".

Πάντως το κόλπο για αντοχή στη ηλεκτρική σκούπα είναι τα εξής:

1: Αλλαγή σακούλας όταν γεμίσει (και όχι όταν "σκάσει") η σακκούλα.

2: Συχνό πλύσιμο / αλαγή των εσωτερικών φίλτρων

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

aeg ειχα και δεν θα ηθελα να ξαναπαρω αφου μου καηκε...ευχαριστω παντως

ασε που δεν την βρηκα σε κανενα μαγαζι τωρα που εκανα μια αναζητηση στα γρηγορα

Ελενη εγω πηρα μια dyson και μου ελυσε τα χερια.Χωρις σακουλες,τραβαει τα παντα,δεν μυριζει ποτε το σπιτι οπως με τις παλιες,νομιζω η καλυτερη αγορα της ζωης μου.μονο μειονεκτημα οτι ειναι λιγο ακριβη....α κι αν θυμαμαι καλα εχει κι εγγυηση οτι ειναι αθραυστη.

Διαφημίσεις

καλημέρα για δες λίγο αυτή εδω...σήμερα την παραγγέλνω μετά από πολύ πολύ ψάξιμο και πολλές κριτικές να διαβάζω..

http://www.amazon.co.uk/Vax-C91-MZ-B-Multicyclonic-Bagless-Cylinder/dp/B002WRH4IA/ref=sr_1_139?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1294731601&sr=1-139

έχει βγει η καλύτερη οικιακη σκούπα στηυν Αγγλία για το 2010

http://www.vax.co.uk/shop/product/cylinder-vacuum-cleaners/mach-bagless-cylinder/Mach-Zen-C91-MZ-B

καλησπερα..ειχα μια aeg 2300 watt την ειχα καμια 10αρια χρονια μαλλον

χτες μου καηκε..μαλλον μπηκε πλαστελινη στο μοτερ και παπαλα..

εντελως συμπτωματικα βρισκεται αθηνα ο πατερας μου ..

θελω ιδεες και συμβουλες

για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει η tigra delongi που πλενει και την ειδα καπου 249 ευρω.τι λετε?

επεισης σε στοκ ηλεκτικων στο ηλιον μου ειπανε εχουνε μια με 95ευρω

fantom 5400 λεγεται..τι να κανω τελικα?η μηπως να δω για απλη?

να σου προτινω κατι εγω??

ακου τι εκανα εγω πηγα και αγορασα χαλια τα οποια δεν ξερω ακριβος πως λεγονται αυτα που ειναι τωρα της μοδας τα οποια μονο με τιναγμα καθαριζουν και καμια σκουπα δεν τα καθαριζε..πηγα με των αντρα μου στο και πηρα την σκουπα που εχουν στα βενζιναδικα αν θυμαμαι καλα ειχε 170 ευρω και 30 ευρω αν εφερνες την παλια σου σκουπα θα ειχες επιστροφη... βεβαια η σκουπα αυτη θελει να εχεις χωρο στην ντουλαπα εγω εκανα ντουλαπια και εκανα ειδικο χωρο και για σκουπα...να σου πω βεβαια οταν την αναβεις ειναι λες και σε λιγο θα πεταξει(κανει πολυ θορυβο) αλλα μαζευει τα παντα με την πρωτη και γενικα ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενη εχει και 5 χρονια εγγυηση οποτε δεν θα το εχω στο νου μου , θυμαμαι οσες σκουπες ειχα παρει παλιοτερα ειχαν ζωη αντε 2 χρονια και πολλα λεω επειδη στο τελευταιο μισο χρονο με χιλια ζορια μαζευαν κατι...οποτε πηρα αυτη την σκουπα και τωρα πεταμε:lol:

Σε αγορά καινούργιας ηλεκτρικής ένα από τα πράγματα που θα πρόσεχα θα ήτανε ,ο αέρας που βγαίνει από τη σκούπα να βγαίνει από το πάνω μέρος της και όχι από το πλάι.Την πάτησα με μία που πήρα , που δεν έπαιρνε σακούλα αλλά είχε κάδο που μαζέυει σκόνες και σκουπίδια (άλλος μπελάς με το άδειασμα).Δεν θυμάμαι τώρα την εταιρεία ,αλλά είχε πάρει δεν ξέρω και εγώ τι βραβεία κλπ και ήτανε και ακριβή γύρω στα 300ευρώ.Ητανε πολύ δυνατή ,αλλά όλος αυτός ο αέρας που έβγαζε από το πλάι ,σήκωνε σκουπιδάκια και σκόνη ψηλά.Την χρησιμοποιώ πλέον μόνο για τους καναπέδες και τα στρώματα και αγόρασα μία samsung με υφασμάτινη σακούλα που πλένεται.Αλλά μπελάς και το άδειασμά της.Πρέπει να βγαίνω έξω στο δρόμο και να την αδειάζω μέσα σε σακούλα και πάλι χάλια γίνομαι.

Οπότε σε μία νέα αγορά ,θα πρόσεχα να ΄βγαίνει ο αέρας από πάνω και όχι από πλάι και επίσης να παίρνει σακούλες που τις βγάζεις ,τις πετάς και τέλος.

Διαφημίσεις

Εγω εχω μια νταλονγκι φτηνη...το σκυλομετανιωσα!

Η μανα μου ειχε μια μιλε απο τοτε που παντευτηκε...το 1984 παντρευτηκε! και επεσε νερο και χαλασε περυσι το καλοκαιρι..

και φυσικα παλι μιλε πηρε!

Και φυσικα ειναι υπερευχαριστημενη...ειναι νομιζω ακριβουτσικες αλλα αξιζουν τα λεφτα τους!

τελικα την παρηγκειλα αλλα μπορω μεχρι αυριο να την ακυρωσω αν θελω..υπαρχει καμια μαμα να την εχει?μιλαμε για την τιγκρα ντελονγκι,,,σος!

• 3 weeks later...

επειδη με ρωταει μια κοπελα για την tigra..Την πηρα τελικα..ειναι πολυ ωραια..πλυσιμο δεν εχω κανει ακομα..το σαββατο λεω.αλλαειναι παρα πολυ βαρια..πολυ ομως...

οποτε την κρατησα για το πλυσιμο μονο και βρηκα μια στο βεροπουλο με 2000watt

united γυρω στα 37 ευρω πολυμικρη και ελαφρια..

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

εγω δεν την αντεχω αλλο (για την tigra μιλαω) ,μου εχει φυγει η μεση ,ασε που απο το τραβηγμα χαλασε η συνδεση του σωληνα...δεν εχω πλυνει ακομα και το πλυσιμο ειναι ο μονος λογος που την κραταω και ψαχνω μια αλλη σκουπα αλλα χωρις να δωσω τοσα λεφτα..φανταασου οτι δεν εχω ορεξη να σκουπισω (ασε που οταν ημουν εγκυος εβαζα το συζυγο να σκουπισει,που να κουβαλαω αυτο το θηριο...)

bV6Dp3.png

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Koριτσια καλησπερα!Χαλασε και εμενα η σκουπα μου!Τις karcher τις ξερετε?Εχει καμια!Βρηκα μια που πλενει με 225!Εχετε κατι να προτεινετε???Απο 200 μεχρι 300???Thanks

KETsp3.png

• 8 months later...
Koριτσια καλησπερα!Χαλασε και εμενα η σκουπα μου!Τις karcher τις ξερετε?Εχει καμια!Βρηκα μια που πλενει με 225!Εχετε κατι να προτεινετε???Απο 200 μεχρι 300???Thanks

Τι εκανες τελικα με την σκουπα?

ψαχνομαι κι εγω για μια karcher, αλλα αναρωτιεμαι, ολες αυτές οι πολυσκουπες πλένουν καλά τα χαλια?

Ειναι αρκετο δηλαδη αυτο το πλυσιμο για να φυλαχτουν μετά?