Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

kinder club ή φωτεινή ηλιαχτίδα???

Recommended Posts

:?: Σας παρακαλώ μήπως έχει κανείς πρόσφατες πληροφορίες για αυτούς τους 2 σταθμούς? Το μπεμπάκι μου είναι μόλις 9 μηνών κ πρέπει να γυρίσω στη δουλειά??/ Μου αρέσουν κ οι δύο για διαφορετικούς λόγους όπως επίσης διαφωνώ κ με κάποια πράγματα κ με τους δύο. Δεν ξέρω τι να κάνω? HELP!!!!!!!!:roll:
I5xSp3.png

Διαφημίσεις

φωτεινη ηλιαχτιδα στα Ανω Πατησια και Γαλάτσι εννοεις? Σε τι διαφωνεις με αυτο το σταθμο....σκεφτομαι κι εγω να παω τη κορη μου στο νηπιο του χρονου....αλλα δεν εχω πληροφοριες γι αυτο.....

• 3 εβδομάδες μετά...
φωτεινη ηλιαχτιδα στα Ανω Πατησια και Γαλάτσι εννοεις? Σε τι διαφωνεις με αυτο το σταθμο....σκεφτομαι κι εγω να παω τη κορη μου στο νηπιο του χρονου....αλλα δεν εχω πληροφοριες γι αυτο.....

τι γινεται κοριτσια?? τι λετε για τους σταθμους? και γω θα πρεπει να παω την μικρη μου και δεν εχω ιδεα τι να κανω.. παντως ολο για την ηλιαχτιδα ακουω για το αλλο δεν εχω ακουσει και πολλα.. πειτε μου αν το ψαξατε αλλο..

W2Hqp2.png

• 11 months later...

Καλημέρα σας,

χρειάζομαι την βοήθειά σας σχετικά με την αναζήτηση ΣΩΣΤΟΥ παιδικού στα Πατήσια.Μένω στα Κ.Πατήσια και ψάχνω για κοντινές περιοχές πχ. Α.Πατήσια, Γαλάτσι κτλ.η μικρή μου θα είναι 3 χρονών τον Άυγουστο και λέω να την ξεκινήσω απο τον Σεπτέμβριο ή και νωρίτερα απο την Άνοιξη να αποφύγω λίγο τις ιώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα... Για όσες μένετε Πατήσια κ γύρω περιοχές υπάρχει κ η Ν.Φιλαδέλφεια. Πάνε οι ανηψιες μου στον ΉΛΙΟ κ από την νούμερο 1 μέρα είδαμε τρομερή αλλαγή. Μιλάμε για 2 παιδιά που έκαναν το σπίτι λαμπόγιαλο και τώρα έχουν απιστευτους τρόπους, γνώσεις. Πανε εκδρομές, μαθαίνουν Αγγλικά κ πααααααρα πολλά άλλα! Εγώ πήγα σε 2 σχολικές εορτές κ έπαθα την πλάκα μου μερών οργάνωση. Κ βέβαια κτιριακά ΛΆΜΠΕΙ - έχει κ κήπο. Επαναλαμβάνω ότι δεν πήγε το δικό μου παιδί, είναι βρέφος αλλά εκεί θα το πάω. edit admin

Διαφημίσεις

Καλημέρα... Για όσες μένετε Πατήσια κ γύρω περιοχές υπάρχει κ η Ν.Φιλαδέλφεια. Πάνε οι ανηψιες μου στον ΉΛΙΟ κ από την νούμερο 1 μέρα είδαμε τρομερή αλλαγή. Μιλάμε για 2 παιδιά που έκαναν το σπίτι λαμπόγιαλο και τώρα έχουν απιστευτους τρόπους, γνώσεις. Πανε εκδρομές, μαθαίνουν Αγγλικά κ πααααααρα πολλά άλλα! Εγώ πήγα σε 2 σχολικές εορτές κ έπαθα την πλάκα μου μερών οργάνωση. Κ βέβαια κτιριακά ΛΆΜΠΕΙ - έχει κ κήπο. Επαναλαμβάνω ότι δεν πήγε το δικό μου παιδί, είναι βρέφος αλλά εκεί θα το πάω. edit admin

Καλημέρα,

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες..:P

• 1 month later...
  • 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα, θεωρώ ότι η περιοχή έχει διάφορους καλούς παιδικούς σταθμούς!Δεν πιστεύω ότι υπάρχει 1 σωστή απάντηση στο ποιός είναι ο καλύτερος σταθμός της περιοχής, είναι και θέμα γούστου καμιά φορά!Τοποθετώ 2-3 βιντεάκια από τους παιδικούς της περιοχής που ελπίζω να βοηθήσουν!

Υ.Σ.:Δεν βρήκα για όλους τους σταθμούς video, γιαυτό όποιος θέλει ας ανεβάσει κάποιο επιπλέον!

edit admin

Τα ονόματα των βίντεο:

Τα κρινάκια, Μαργαρίτα, Γελαστό Πορτοκάλι, Φωτεινή Ηλιαχτίδα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...