Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καταγγελια για συνοικιακο μαγαζι τηλε/νιων. δεν εξοφλουσε τους λογαριασμους μας.

Recommended Posts

μας ηρθε υπολοιπο στη δεη 100ε. εννοειται ειχαμε πληρωσει τον λογαριασμο, εχουμε το αποκομμα, αλλα η εν λογω κυρια βαζει απλα σφραγιδα κι οχι ημερομηνια. εγινε και μια φορα με λογαριασμο της hol. μας ειπε δικαιολογιες οτι ταχα ειχε χτυπησει το χερι της και ειχε αργησει να τον πληρωσει.. τωρα ηρθε ο εκκαθαριστικος με προειδοποιηση οτι χρωσταμε 100ε και αν δεν το εξοφλησουμε θα μας το κοψουν..

φυσικα η δεη τετοια ωρα δεν απαντα..

ουτε το ινκα..

τι κανω?

ουσιαστικα μας εκλεψε 100ε.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Βασικα σηκωνει μυνηση η κυρια , εχεις καποιο γνωστο δικηγορο να σε συμβουλεψει , προσπαθησε να βρεις και αλλα ατομα που το εχει κανει ..... γιατι σιγουρα θα το εχει κανει και σε αλλους .

QRyOp2.png

Νομίζω το κόστος το αναλαμβανει η ΔΕΗ. Δικόςτης της συνεργάτης είναι. Το έχω ξαναακούσει.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

να παρεις το αποκομμα κ να το πας στην δεη του προηγουμενου λογαριασμου κ να τις κανεις καταγγελια τετοιοι θελουν σκοτωμα την εποχη που ζουμε

καθως τον λογαριασμο τον ειδαμε απογευμα, ολα τα τηλεφωνα της δεη και του ινκα, δεν απαντουν..

πηγε ο αντρας μου, και αυτη του ειπε παλι τις γνωστες δικαιολογιες (ειχε λεει προβλημα στο ματι της και δεν μπορουσε να τους πληρωσει εγκαιρως, αλλα τους εχει πληρωσει τελικα και οτι ολοι οι πελατες της της εκαναν παραπονα κλπ)

το εναντι ηρθε ρε παιδια τελος αυγουστου, δηλαδη 4 μηνες ειχε προβλημα? τα χω παρει και λιγο με τον αντρα μου, να σας πω την αληθεια γιατι πολυ χαλαρα της μιλησε..

αφου μεσολαβει το σκ δεν μπορω να το επιβεβαιωσω με τη δεη, οποτε απο δευτερα θα δουμε..

παντως εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν τον εχει πληρωσει..

Διαφημίσεις

το ιδιο ετυχε κ στην κουμπαρα μου. εφοσον εχει βαλει σφραγιδα ειστε οκ κ αναλαμβανει η δεη η οποια θα της κανει κ μηνυση. δυστυχως υπαρχουν πολλα λαμογια. αλλα με την σφραγιδα ειστε καλυμμενοι μην αγχωνεσαι...

μακαρι μαμαβικυ,

κι αυτη μας ειπε οτι σιγουρα το εχει πληρωσει, να το διασταυρωσουμε με τη δεη κλπ..

αλλα γιατι δεν βαζει με την σφραγιδα και ημερομηνια, εκει λιγο μου βρωμαει..

Εργάζομαι σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Θυμάμαι περιστατικά (2) συνδρομητών μας, με ένα Κατάστημα όπου πήγαν σε ένα "Κατάστημα" που έκανε αυτή τη δουλειά. Αναλαμβανε να εξοφλήσει τους λογαριασμούς σου. Έπαιρνε τα λεφτά και δεν πληρωνε τίποτε. Να σημειώσω ότι η εταιρία μας δεν είχε κάνει καμία συμφωνία με τέτοιου είδους καταστήματα.

Με αποτέλεσμα η εταιρία να έχει το λογαριασμό ανεξοφλητο.

Μάλιστα αυτοί που είχαν ανοίξει αυτό το Κατάστημα, του είχαν "δωσει" και ωραίο όνομα, του στυλ "τα πάντα εδώ πληρωνονται"

Είχαν φάει πολλά λεφτά!

Μου ετυχε και εμενα σε λογαριασμο ΔΕΗ πηγαμε στη Δεη με την αποδειξη και το τακτοποιησε η ΔΕΗ εκ των υστερων μαθαμε οτι ο τυποσ ειχε καταχραστει παρα παρα πολλα χρηματα απο ΟΠΑΠ.ΟΤΕ.ΔΕΗ και τα σχετικα.Πηγαινε στη ΔΕΗ και θα στο τακτοποιησουν οι ιδιοι.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Παρομοιο γεγονος ακουσα και για ενα ψιλικατζιδικο στο Ωραιοκαστρο με λογαριασμο της ΔΕΗ. Η ΔΕΗ δεν αναγνωρισε την ευθυνη του συνεργατη της και ειπε στην φιλη μου να το λυσει μονη της. Καλυτερα επομενως στα ταμεια των Οργανισμων και σε καταστηματα των Ελτα. Δημοσιο μεν , εγγυηση δε.

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Το ίδιο συνέβη και σε εμάς αυτό το μήνα.Πληρώσαμε τον έναντι σε ένα γραφείο εδώ στη γειτονιά που άνοιξε για το σκοπό αυτό,5 μέρες πριν τη λήξη του.Μας έρχεται ο εκκαθαριστικός και ο έναντι φαινόταν απλήρωτος.Πάει ο άντρας μου σήμερα στη ΔΕΗ και του λένε ότι έχουν κι άλλα τέτοια περιστατικά από τον ίδιο.Και πηγαίνει στην αστυνομία να κάνει καταγγελία και του ζητάνε παράβολο των 100 ευρώ..

Να πω και κάτι που μου είπε τώρα ο άντρας μου:η απόδειξη που του έκοψε τότε ήταν μόνο 0,80 της προμήθειάς του και μόνο μια σφραγίδα ΕΞΩΦΛΗΘΗ...

Τελικά τι κάνατε?