Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χειροποιητα κερια και δωρα!

Recommended Posts

Γεια σας!! Καλη χρονια ευχομαι σε ολους μας!

Λοιπον... ειμαι χωρις δουλεια εδω και δυο μηνες... Η αληθεια ειναι οτι εκει που περιμενα να φρικαρω και να τρεχω σαν τρελη να βρω αλλη δουλεια, εχω βολευτει απιστευτα στο σπιτι!! Μου αρεσει πολυ πολυ που εχω χρονο για την οιογενεια μου και προς το παρον τα οικονομικα μας ειναι οκ με τη δουλεια του αντρα μου. Σκεφτηκα ομως οτι θα ηταν καλη ιδεα να κανω κατι απο το σπιτι να απασχολουμαι και να βγαζω και ενα εισοδημα. Και η ιδεα ηρθε! Ξεκινω λοιπον να φτιαχνω κορνιζουλες...αλμπουμ..καρτουλες και οτι αλλο μου ερθει στο μυαλο. Παιρνω απλα πραγματακια και τα στολιζω με οτι μπορειτε να φανταστητε. Την Πρωτοχρονια εκανα δωρακια στους δικους μου για να δω αντιδρασεις και ναι! Ηταν θετικες.. Ετσι λοιπον σιγα σιγα θα φτιαξω διαφορα δωρακια, και κερια. Και ποιος ξερει??? Ισως καποια στιγμη ανοιξω και ενα δικο μου μαγαζακι!

Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Εχει φτιαξει κανεις σας κερια? Ξερω τον τροπο και ειναι σχετικα απλα τα πραγματα. Αλλα ειδα σε ενα site αγορων οτι η παραφινη πωλειται γυρω στα 35 ευρω το κιλο. Με το οποιο μπορεις να φτιαξεις 3 κερια. Δηλαδη 1/3. Μπορω ισως να βρω πιο φτηνη παραφινη καπου? Οποιαδηποτε πληροφορια σας θα μου φανει τουλαχιστον χρησιμη!!!

Διαφημίσεις

ΑΧ!!και εγω εφτιαχνα κερια ποιο παλια και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια!!!λοιπων αν πας σς μαγαζι με εκκλισιαστικα ειδη εχουν παραφινη σε κομματι(πλακα)και σε πολυ καλες τιμες.μπορεις να παρεις απο εκει ακομα και χρωμα για το κερι και αρωμα σε μπουκαλακια.(αν εισαι απο Αθηνα στειλε μου πμ να σου πω ακριβως απο που)

μετα για τα καλουπια περνεις οτιδηποτε.....κουτια,μπουκαλια,ποτηρακια....αν ομως θελεις να βγαλεις το κερι απο μεσα απο την φορμα πρεπει να παρεις και ενα σπρει που το περνας πρωτα για να "ξεφορμαρεις"ευκολα το κερι.απο ιδεες πολλες χρονο δεν εχω!!!!!οτι αλλο θελεις εδω ειμαι!!!!καλη επιτυχια!!!!

apHGp3.png

Σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!!!! Δεν ειμαι απο Αθηνα, απο Ευβοια ειμαι... φανταζομαι πως κατι θα βρω κι εδω. Υπαρχουν και μαγαζια με εκκλησιαστικα ειδη... και χρωματοπωλεια... Θα το ξεκινησω κι ελπιζω να εχω σε λιγες μερες ευχαριστα νεα να μοιραστω μαζι σας! Λιγο πολυ στο internet βρηκα τον τροπο με τον οποιο φτιαχνονται τα κερια. Απλα ψαχνω να βρω να κανω την αρχη!!!! Για αρχη αν αγορασω 1 κιλο παραφινη θα ειναι οκ? θα βγουν 3-4 μεσαια κερια? Η πρεπει να αγορασω περισσοτερη για να ειμαι σιγουρη?

ναι νομιζω οτι 1 κιλο ειναι μια χαρα για αρχη!!προσεχε ομως οταν λιωνεις την παραφινη θελει πολυ σιγανη φωτια γιατι αρπαζει φωτια πολυ ευκολα!!

μην ξεχασεις οτι θελεις και φυτιλια εε??αν θελεις παντως βοηθεια η ιδεες για κερια....εδω ειμαι!!!!καλη επιτυχια!!!!

apHGp3.png

Γεια σας!! Καλη χρονια ευχομαι σε ολους μας!

Λοιπον... ειμαι χωρις δουλεια εδω και δυο μηνες... Η αληθεια ειναι οτι εκει που περιμενα να φρικαρω και να τρεχω σαν τρελη να βρω αλλη δουλεια, εχω βολευτει απιστευτα στο σπιτι!! Μου αρεσει πολυ πολυ που εχω χρονο για την οιογενεια μου και προς το παρον τα οικονομικα μας ειναι οκ με τη δουλεια του αντρα μου. Σκεφτηκα ομως οτι θα ηταν καλη ιδεα να κανω κατι απο το σπιτι να απασχολουμαι και να βγαζω και ενα εισοδημα. Και η ιδεα ηρθε! Ξεκινω λοιπον να φτιαχνω κορνιζουλες...αλμπουμ..καρτουλες και οτι αλλο μου ερθει στο μυαλο. Παιρνω απλα πραγματακια και τα στολιζω με οτι μπορειτε να φανταστητε. Την Πρωτοχρονια εκανα δωρακια στους δικους μου για να δω αντιδρασεις και ναι! Ηταν θετικες.. Ετσι λοιπον σιγα σιγα θα φτιαξω διαφορα δωρακια, και κερια. Και ποιος ξερει??? Ισως καποια στιγμη ανοιξω και ενα δικο μου μαγαζακι!

Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Εχει φτιαξει κανεις σας κερια? Ξερω τον τροπο και ειναι σχετικα απλα τα πραγματα. Αλλα ειδα σε ενα site αγορων οτι η παραφινη πωλειται γυρω στα 35 ευρω το κιλο. Με το οποιο μπορεις να φτιαξεις 3 κερια. Δηλαδη 1/3. Μπορω ισως να βρω πιο φτηνη παραφινη καπου? Οποιαδηποτε πληροφορια σας θα μου φανει τουλαχιστον χρησιμη!!!

΄κοριτσάκι, πόσταρε καμιά φωτό να δουμε τις δημιουργίες σου!

Διαφημίσεις

Μαρινακι ακομα δε μπορω να ανεβασω τις....δημιουργειες μου!!! Κι αυτο γιατι τα δωρα που εκανα φετος ηταν κορνιζες στους δικους μου ανθρωπους με δικες τους φωτογραφιες και δε ξερω αν μου επιτρεπεται να ανεβασω στο internet τα προσωπα τους. Απο αυριο ομως που ο μικρος ξεκινα ξανα τον παιδικο σταθμο, εχω σκοπο να συνεχισω. Σε λιγο καιρο λοιπον που θα ετοιμασω κατι καλο θα ανεβασω και φωτογραφιες να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο!

Καλές δημιουργίες εύχομαι!!!

εδώ http://www.hobby.gr/shop/index.php?cPath=9_901 μπορείς να προμηθευτείς υλικά για κεριά και όχι μόνο....

επίσης μέσα από το φορουμ τους θα βρεις και πολλές συμβουλές .....

περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου.....και εμένα μου αρέσουν πολύ όλα αυτά χρόνο δεν έχω ακόμα....

13e2p2.png

• 8 months later...