Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψάχνω για παιδ.σταθμό στην Πετρούπολη....

Recommended Posts

Ψάχνω για παιδικό σταθμό στην Πετρούπολη ή έστω κάπου κοντά.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας- σχόλια θετικά/αρνητικά....

Τώρα αν γινόταν να κλείνει μετά τις 17:00..., θα με διευκόλυνε αφάνταστα !!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Διαφημίσεις

Πολύ καλός με άριστες καινούργιες εγκαταστάσεις, προσωπικό και πολύ καθαρός είναι ο Παιδοστρόβιλος στην Αγία Τριάδα. Εκει στέλνω τον μικρό και είμαι ικανοποιημένη. Έχουν και σχετικό site όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες και τηλ. Από εκεί και πέρα κάνε τον έλεγχο σου και κατέληξε όπου εσύ κρίνεις.

Πάντως στην περιοχή ο μόνος με τις προδιαγραφές που ήθελα καθώς και ξεχωριστό χώρο για το κάθε τμήμα καθώς και μικρό αριθμό παιδιών ήταν αυτός χωρίς να θέλω να ακυρώσω τους υπόλοιπους της περιοχής.

Γεια σου και απο εμενα!! Εμεις τωρα ξεκινησαμε στον "Αγωγη & Φροντιδα" Που ειναι στο Ιλιον κοντα στην Αγ. Νικολαου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη και θα σου προτεινα να τον επισκεφτεις η ιδια για να κρινεις! Εγω οπως εχω αναφερει σε αλλο Post εχω ψαξει πααααραααα πολυ, και κατεληξα εκει παρολο που μενω μακρια και θα τον πηγενωφερνω μονη μου... Παντως κανε ερευνα μονη σου και στο τελος θα διαπιστωσεις ποιος ειναι ο σταθμος που σε καλυπτει... Καλη επιτυχια!!

7ytop2.png

καλησπερα και καλη χρονια,εγω τα δικα μου τα παω στο kiddo στην αγ.τριαδα,ειμαι υπερευχαρισρημενη γιατι πρωτον εχουν πολυ πολυ πολυ αγαπη για τα παιδια και τους μαθαινουν πραγματα και δευτερον παω εγω το δικο μου φαγητο γιατι θελω να ξερω τι τρωνε τα παιδια μου,εντωμεταξυ ειναι ελληνοαγγλικο και η κορη μου απο τριων μιλαει αγγλικα και μας εχει στειλει!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα και καλη χρονια,εγω τα δικα μου τα παω στο kiddo στην αγ.τριαδα,ειμαι υπερευχαρισρημενη γιατι πρωτον εχουν πολυ πολυ πολυ αγαπη για τα παιδια και τους μαθαινουν πραγματα και δευτερον παω εγω το δικο μου φαγητο γιατι θελω να ξερω τι τρωνε τα παιδια μου,εντωμεταξυ ειναι ελληνοαγγλικο και η κορη μου απο τριων μιλαει αγγλικα και μας εχει στειλει!!!!!!!!!!!

Α,και το σημαντικοτερο κλεινει στις 7 το απογευμα!

• 1 month later...

Τελικά επιλέξαμε τον παιδικό σταθμό "Μια παλέτα από γνώσεις" στην Αγίας Γλυκερίας 24 στην Πετρούπολη.

http://www.agorainfo.gr/mia-paleta-gnwseis-idiwtiko-nipiagwgeio/images.html

http://www.agorainfo.gr/mia-paleta-gnwseis-idiwtiko-nipiagwgeio.html

Είναι κοντά στο σπίτι, μπορεί να μας ...απασχολήσει μέχρι τις 18:00 και γενικότερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το προσωπικό.

Επίσης βρήκαμε τη τιμή πολύ λογική και χωρίς διάφορες "έξτρα" χρεώσεις που συνήθως επιβάλουν διάφοροι άλλοι.

Σας ευχαριστώ πολύ.

(Υ.Γ Το είδαμε και αυτό..., μέχρι να βρούμε σταθμό είχαν περάσει οι μέρες και θέλαμε να ξεκινήσει η μικρή Δευτέρα 17/1. Ο πρώτος σταθμός που είχαμε επιλέξει, ενώ τα είχαμε συμφωνήσει όλα, μας είπε τελευταία στιγμή ότι ο Ιανουάριος πρέπει να πληρωθεί ολόκληρος και όχι αναλογικά από τις 17/1 που θα ξεκινούσαμε.

Η δικαιολογία...?

Ο μήνας πληρώνεται πάντα τις πρώτες μέρες και..., αν ήταν άρρωστη? πάλι δεν θα πληρώναμε όλο το μήνα ????

Κάθε εμπόδιο σε καλό που λένε !!!)