Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κοιμάται συνέχεια σπίτι μας!!

Recommended Posts

Hello!

Κορίτσια, έχω μεγάλο πρόβλημα (ή έτσι το βλέπω εγώ)

Με την πεθερά μου τα πάμε σχετικά καλά,και όταν λέω σχετικά ενώ πως ποτέ δεν με χώνεψε, το έβλεπα στις κινήσεις της αλλά ήταν κάτι που δε με απασχολούσε, από τη στιγμή που δε μου δημιουργούσε ιδιαίτερο θέμα.

Άρχισε όμως να μου δημιουργεί τώρα.Έχει λίγο καιρό που μένω μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου, στις αρχές ερχόταν αρκετά συχνά (2 φορές τη βδομάδα περίπου) και μας έβλεπε είτε για καφέ το μεσημέρι όταν γυρνούσαμε από τη δουλειά (εγώ και ο σύντροφος μου) είτε το απόγευμα. Να πω πως πάντα σχολίαζε το σπίτι, τον τρόπο που καθαρίζω, που μαγειρεύω, το χρώμα που βάψαμε τους τοίχους, αλλά της έβαλα χέρι λέγοντας πως έτσι με έμαθε εμένα η μάνα μου να κάνω δουλειές και αν κάποιος μπορεί να εκφράσει παράπονο είναι μόνο ο γιος της. Αυτό το σταμάτησε αλλά άρχισε να κάνει άλλες εξυπνάδες,της έχουμε βγάλει αντικλείδι για το σπίτι (όπως επίσης και στους δικούς μου γονείς) για ώρα ανάγκης, ένα ωραίο πρωί ενώ λείπαμε στη δουλειά ήρθε η κυρία και τα άλλαξε όλα! Και όταν λέω όλα το εννοώ, τις θέσεις στους καναπέδες μέχρι και τα ποτήρια στα συρτάρια! Όταν της ζήτησα τα ρέστα με είπε αχάριστη, ότι αυτή έκανε τόσο κόπο και εγώ δε λέω ευχαριστώ και άλλα τέτοια ωραία! Δεν έδωσα σημασία, τα άλλαξα και τα έβαλα όλα όπως ήταν! Την επόμενη μέρα έκανε παράπονα στο γιο της (χωρίς να είμαι εγώ μπροστά εννοείται) και όπως είναι λογικό μας έκανε να τσακωθούμε (μας άκουσε όλο το τετράγωνο :rolleyes:)

Το πέρασα και αυτό, το κατάπια και δε μίλησα! Έχει όμως λίγο καιρό που άρχισε το άλλο το κουλό, έρχεται να μας δει και μένει σε εμάς με την δικαιολογία "είναι αργά που να τρέχω τώρα ή άντε θα κοιμηθώ σήμερα εδώ να σας κάνω παρέα", είναι όλη μέρα εδώ! Καθαρίζω τα ρούχα της, τα πιάτα της, τα σεντόνια της, μέχρι και τηλεόραση της βάλαμε στο δωμάτιο που κοιμάται! Σήμερα λοιπόν ήμασταν στο σαλόνι εγώ και ο Σ. ενώ αυτή ξάπλωνε μέσα, εεε και μας έπιασε μια.....τρέλα :rolleyes: την ώρα που ήμασταν σε περίεργη κατάσταση ακούμε ένα δυνατό "ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ" (ναι-ναι μας είδε) το προσπερνάμε αυτό, μαζεύουμε ρούχα κλπ και λέω εεε δε μπορεί τώρα θα σηκωθεί να φύγει. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ! είναι ακόμη εδώ!τώρα κάθεται στο σαλόνι και βλέπει τηλεόραση μαζί με τον Σ. και εγώ έχω κλειστεί στο δωμάτιο!

Δεν αντέχω! Θέλω να φύγει! Δε λέω,να έρχεται πότε-πότε αλλά όχι και έτσι! Με έχει φέρει σε σημείο να νιώθω ξένη μέσα στο ίδιο μου το σπίτι!Και απορώ ο πεθερός δε λέει τίποτα που αυτή λείπει τόσες ώρες ή και μέρες ολόκληρες; αυτός τι τρώει; τι φοράει; δε τον πειράζει; ΠΦΦΦ!

Είχατε παρόμοια περιστατικά; και αν ναι τι κάνατε; την στείλατε με το καλό σπίτι της ή την στείλατε κατευθείαν στο κατ; :evil:

1.png

Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει, ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ΄αγαπώ...

Διαφημίσεις

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

χαχαχαχα.....συγνωμη που γελαω αλλα τελικα η μονη περιπτωση να τα εχουν καλα νυφη και πεθερα ειναι να ειναι εντελως χαζη η νυφη !!!!!!!!!!!!!! καλα ο αρραβωνιαστικος σου δεν της εχει πει τιποτα ΑΚΟΜΗ ????????? πως αντεχειες βρε κουκλα μου????? εχετε μελλον μπροστα σας κι οσο δεν της το κοβετε θα χειροτερευει η κατασταση....οταν θα εχετε παιδι εχεις σκεφτει τι εχει να γινει???? και τι εισαι για να την ξεσκατιζεις στην κυριολεξια????? ελεος πια!!!!!!!!

τι να πω...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. νομίζω πρέπει να της το κόψεις αυτό. ο καθένας σπίτι του, από μακριά κι αγαπημένοι. τι θα γίνει αν αργότερα της κάνετε κανένα εγγονάκι? θα εγκατασταθεί στο σπίτι σας μόνιμα με την δικαιολογία "για να σε βοηθάω με το μωρό". βάλε της όρια τώρα που είναι νωρίς. ο καλός σου τι λέει? κατά την γνώμη μου, αυτός πρέπει να το χειριστεί.

ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........το κλειδι.δεν το δινουμε πουθενα.τι ωρα αναγκης????αν θα πας διακοπες δωσ'το αλλα οχι ετσι.να πεις στον αντρα σου να την μαζεψει.αν παντρευτειτε τι θα κανει? θα κοιμαται μαζι σας κ θα κραταει κ το φαναρι.μ'αρεσει που τρομαξε που σας ειδε.τι νομιζει οτι σου χαιδευει το χερι μονο ? απιστευτο δεν π α ι ζ ο ν τ α ι .αυτα τα σκοτωνουν απο νωρις.:):):) παναγια μου μου τρομαξα....σορρυ για το στυλ΄γραφης αλλα μ'εστειλες βρε πουλακι μου.....ειναι κωμικοτραγικο

Διαφημίσεις

Νόμιζα οτι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Είναι τόσο παράλογο που δε ξέρω τι συμβουλή να δώσω. Να της μιλήσει ο αρραβωνιαστικός σου και να της πει να φύγει; ν'αλλάξεις κλειδαριά γιατί η άλλη "χάλασε" και να μη της δώσεις κλειδί; να της πεις οτι θα φιλοξενήσεις για λίγο καιρό κάποιους φίλους και σιγά σιγά να την απομακρύνετε; Καλά ο αγαπημένος σου τι λεει;;;;

q8SSp3.png

Δεν μπορώ-δεν μπορώ-δεν μπορώ! Θα σκάσω! Θα εκραγώ! Θα πέσω από κανένα μπαλκόνι! θέλει λέει να της κάνω τσάι! γρρρρρρρρ!

Το καμάρι μου το καλό δε μιλάει! Όχι ότι είναι μαμάκιας, απλώς από ότι μου έχει πει, αυτή παλιά είχε περάσει μια κατάθλιψη ή κάτι τέτοιο, βασικά κρίση ήταν, ένιωθε πως δεν την θέλουν, πως δεν την αγαπάνε, ότι ο πεθερός μου την έχει βαρεθεί και κάτι τέτοια τρελά, και για αυτό δε θέλει να της πάει κόντρα μη πάθει πάλι κάτι τέτοιο! όποτε του λέω να μιλήσει αλλιώς θα μιλήσω εγώ μου λέει "κάνε λίγο υπομονή, αφού ξέρεις πως είναι και άλλα τέτοια" ΠΌΣΗ ΥΠΟΜΟΝΉ ΠΙΑ; παλιά την άντεχα γιατί μέναμε σπίτι της και ότι και αν μου έκανε δεν έλεγα τίποτα, αλλά τώρα γιατί να το ανέχομαι όλο αυτό και μάλιστα στο ίδιο μου το σπίτι; Και για το κλειδί, τώρα το κατάλαβα πως ήταν ΜΕΓΆΛΟ- ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΟ ΛΆΘΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΈΔΩΣΑ!

Όσο για το εγγόνι μην ξύνεται πληγές!αν γράψω κακίες-σπόντες-κεραυνούς που έχει πετάξει κατά καιρούς θα φτάσω στις 4 σελίδες! Μέχρι και ότι θα το πάρει στο σπίτι της έχει πει γιατί εγώ κοιμάμαι πολλές ώρες και μπορεί να το ξεχάσω πεινασμένο!πφφφφφφ! Δεν με αρέσει να κάνω κακιές σκέψεις, ούτε να μιλάω άσχημα για κανέναν αλλά με αυτήν αμαρτιά μου το παραδέχομαι,έχω δει στον ύπνο μου πως την σκοτώνω και το σοκαριστικό είναι πως όταν ξύπνησα δεν ένιωθα τύψεις, ίσα-ίσα το ευχαριστήθηκα :(!

Πάω να κάνω το τσάι! :( :( :(

1.png

κοριτσι συγνωμη που στο λεω αλλα αν ο αρραβωνιαστικος σου δεν βαλει ορια τωρα θα εχεις διαζυγιο αργοτερα και θα χεις κ παιδια

υπομονη δεν μπορεις να κανεις γιατι οσο και να περιμενεις η κατασταση δεν θα αλλαξει απλα θα χειροτερευει

απο αυτα που γραφεις καταλαβα οτι εφοσον φυγατε απο το σπιτι της θελει να μεινετε ολοι μαζι και σας το φερνει σιγα σιγα

τι σιγα δηλαδη, αφου εχει κ δικο της δωματιο!!!!!!

Λοιπόν...

Με την πεθερά άκρη δεν θα βγαλεις. Η γυναίκα είναι "πειραγμένη", γενικά δεν παει καλά, οπότε μαζί της δεν παλεύεται.

ΑΛΛΑ

Υπάρχει ο άντρας σου. Στη θέση σου θα τα μάζευα ένα βράδυ και θα πήγαινα σε ξενοδοχείο, στους γονεις, σε κάποια φίλη, οπουδήποτε. Και θα ξεκαθάριζα ότι δεν θα επιστρεψω αν δεν αδειάσει το σπίτι.

Και θα εξηγούσα πολύ ήρεμα οτι δεν έχω καμία κατανόηση για αρρωστημένες καταστάσεις, και ότι για τον εαυτό μου διεκδικώ μια αξιοπρεπή σχεση, μια ισορροπημένη ζωή.

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΝΤΩΣ γυιος και σύζυγος να τη πάνε σε ένα γιατρό. Ημαρτον. θα τη δούνε καμιά μέρα να σαλτάρει από το μπαλκόνι και θα ψάχνονται.

ΥΓ Μα καλά, σε όλα αυτά ο άντρας της που είναι;;;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

πεσ του δικου σου να της βαλει μυαλο και αλλαξε κλειδαριες!!!!!Με μαθηματικη ακριβεια αν δεν κανετε κατι τωρα τα πραγματα θα χειροτερεψουν και ειναι κριμα απο τον Θεο αν αγαπιεστε να χαλασετε το σπιτι σας εξετιας τετοιας καταστασης!Κλειδι εννοειτε δεν θα δωσεις ουτε στη μαμα σου!Βαλε 50 ευρω στην ακρη για ωρα αναγκης και ασε τους γονεις ΕΞΩ!

Διαφημίσεις

Συγγνωμη Zoe μου που θα σε στενοχωρησω, αλλα! Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις!

Συγγνωμη δλδ.....δε μπορεις να βαλεις τη μελλουσα πεθερα σου σε ταξη? Δλδ οταν θα παντρευτειτε τι θα γινει? Θα κοιμαστε ολοι μαζι στο ιδιο κρεβατι?

Δε ξερω, αλλα νομιζω οτι βρισκουν και τα κανουν.

Αυτα που περιγραφεις δε τα εχω δει ουτε στις "7 Θανασιμες Πεθερες". Οσο "τρελη" κι αν ειναι η πεθερα σου, δεν εχει σημασια. Σημασια εχει εσυ τι κανεις. Και μη πεις οτι "τι να κανω?", "ο γιος της δε μιλαει", "της τα χω πει" ή οτιδηποτε αλλο.

Προσωπικα, εγω θα εκανα αυτο που λεει η Rea_1971. Θες εσυ κυρια μου (και κυριε μου, αναφερομενη στο συντροφο σου) να κοιμηθεις εδω? Ε! Γεια απο μενα!

Κακως εδωσες το κλειδι και στα πεθερικα και στους δικους σου.Οταν κατα το παρελθον ειχα παει σε συμβουλο σχεσεων και του ειπα οτι ειχα δωσει αντικλειδι στους δικους μου(για ωρα αναγκης και εγω) με εκραξε κανονικοτατα και με εβαλε να το ζητησω πισω.Βεβαια επειδη εχω και εγω τις ανασφαλειες μου, το εχω κρυμενο καπου στο κτιριο(μενω πανω απο τους δικους μου).

Τωρα τι θα εκανα εγω στην θεση σου?Θα μιλουσα στον συντροφο μου και θα του προτεινα να αλλαζαμε κλειδαριες με την προφαση οτι ενας απο τους δυο εχασε τα κλειδια του.

Ομως πιστευω οτι το προβλημα ειναι στο οτι ο αρραβωνιαστικος σου δεν βαζει ορια στη μητερα του.Δηλαδη του αρεσει να την εχετε στα ποδια σας?Μηπως ειναι προσκολλημενος σε αυτην?Μηπως ειναι περιπτωση μαμακια?Συγγνωμη αν βγαζω βιαστικα συμπερασματα αλλα εχει καει και ακομα καιγεται ακομα η κολλητη μου απο τετοια περιπτωση αντρα.(μεχρι αστυνομια φωναξε γιατι η πεθερα ειχε κανει καταληψη στο σπιτι της κοπελας.:rolleyes:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Πιαστην αρχικά με το μαλακό. Πες της έλα δω, εσύ όταν πρωτοέμεινες με τον άντρα σου την ήθελες την πεθερά σου καθημερινά στο σπίτι σου? Ρίξ'της το γυναικεία, βγάλε τη γυναίκα από μέσα της, βάλ'της ένα ποτήρι κρασί και βάλ'τη να σου πει πιπεράτα από τον πρώτο καιρό με τον πεθερό σου. Την άλλη μέρα θα τα μαζέψει και θα φύγει. Κάνε τη να πιστεύει ότι έχει σύμμαχο εσένα, κι όχι αντίπαλό της.

it's never too late to start all over again

Χα! βάζε κάθε βράδυ μουσική στη διαπασόν!

Πάρε τσόντες και βάζετες να παίζουν με την ένταση του ήχου στο τέρμα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Ραννια μου δεν το κάνω αυτό για ένα και μόνο λόγο, ΓΙΑΤΊ δεν θα συγκινηθεί! Το έκανα και παλιότερα που μέναμε σπίτι της, δεν άντεξα έφυγα, γύρισα στο πατρικό μου και το αρχικό πλάνο ήταν να μείνω με τους δικούς μου 1 βδομάδα για να ηρεμήσω! Η κατάληξη ήταν να έχω έναν Σ. να με πέρνει 100 τηλέφωνα την ημέρα να γυρίσω πίσω, και όταν τελικά γύρισα ξες τι άκουσα από το στόμα της; "θυμήθηκες να έρθεις; όταν θα παντρευτείτε έτσι θα κάνεις,θα σηκώνεσαι να φεύγεις όποτε σου καπνίσει;" αλλά τι να πω; μπορώ να πω κάτι; σπίτι της είναι, το αφεντικό είναι αυτή!

sporiklos δεν του αρέσει να την έχουμε μέσα στα πόδια μας! Προσπαθεί, του το αναγνωρίζω αυτό, απλά δε πατάει πόδι, πχ σήμερα της είπε αν θέλει να την πάει αυτός με το αμάξι (και ας είναι εδώ κοντά το σπίτι της) και είπε όχι, της είπε εμείς μπορεί να βγούμε όμως (μπας και φύγει) και είπε δε πειράζει θα κάτσω εδώ εγώ, βγείτε εσείς!

Skybeam δεν είναι άτομο που θα μιλήσει, δε μπορείς εύκολα να της ανοίξεις κουβέντα, και αν το κάνω αυτό θα αρχίσει πικρόχολα σχόλια-κακίες, θα αρχίσει να με μειώνει και άλλα πολλά! Στο μόνο πράγμα που συζητάμε και δε μιλάει απότομα και προσβλητικά είναι για τα μυστικά της Εδεμ, σε όλα τα άλλα θα βρει κάτι να πει!

Μάλλον έχει δίκιο η Ράννια, όπως έστρωσα θα κοιμηθώ......... :( :( :( :( :( :(

1.png

sporiklos δεν του αρέσει να την έχουμε μέσα στα πόδια μας! Προσπαθεί, του το αναγνωρίζω αυτό, απλά δε πατάει πόδι, πχ σήμερα της είπε αν θέλει να την πάει αυτός με το αμάξι (και ας είναι εδώ κοντά το σπίτι της) και είπε όχι, της είπε εμείς μπορεί να βγούμε όμως (μπας και φύγει) και είπε δε πειράζει θα κάτσω εδώ εγώ, βγείτε εσείς!

(

Βρε κοπέλα μου τι θα πει προσπαθεί??

Πως προσπαθεί δηλαδή?:roll:

Δεν μπορεί να της πει κομμένες οι διανυκτερεύσεις θα έρχεσαι μόνο για καφέ,θέλουμε το χώρο μας?

Κάτσε συζήτα το με τον άντρα σου,γιατί μάλλον δεν έχει καταλάβει πόσο πολύ σε ενοχλεί η παρουσία της μάνας του.

ΚΟΨΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

Διαφορετικά θα έχεις πολύ σοβαρότερο πρόβλημα αργότερα...

Σήμερα λοιπόν ήμασταν στο σαλόνι εγώ και ο Σ. ενώ αυτή ξάπλωνε μέσα, εεε και μας έπιασε μια.....τρέλα :rolleyes: την ώρα που ήμασταν σε περίεργη κατάσταση ακούμε ένα δυνατό "ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ" (ναι-ναι μας είδε) το προσπερνάμε αυτό, μαζεύουμε ρούχα κλπ και λέω εεε δε μπορεί τώρα θα σηκωθεί να φύγει. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ! είναι ακόμη εδώ!τώρα κάθεται στο σαλόνι και βλέπει τηλεόραση μαζί με τον Σ. και εγώ έχω κλειστεί στο δωμάτιο!

τα προσερνω τα υπολοιπα:evil::evil::evil:

αλλα αυτο οτι δηλαδη ησασταν ετοιμοι για φικι φικι και σας ειδε αυτη,και τελικα εσυ εχεις κλειστει στο δωματιο-τωρα μαλλον ετοιμαζεις το τσαι της-και ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ;:shock::shock::shock:

συγνωμη για αυτο που θα πω,συνηθως δεν αντιδρω ετσι,αλλα μη τον παντρευτεις θα το μετανιωσεις...

συγνωμη που στο λεω.

αυτη αν ειχε παλια καταθλιψη,εσυ θα τη παθεις στο μελλον γκαραντι.

συγνωμη κοπελα μου,αλλα επειδη δημοσιευσες την ιστορια σου παιρνω το θαρρος και στα λεω ετσι.

μακαρι να ξεπεραστουν ολα,αλλα οπως ειπε και μια κοπελα,η πεθερα σου δεν εχει το προβλημα,η πεθερα σου ειναι μια χαρα και βρισκει και κανει.

ο μελλων συζυγος εχει το προβλημα.

σκεψου το,κανε κουβεντα μαζι του και αποφασισε τι θα κανεις.

Νομίζω ότι η κάταθλιψη του παρελθόντος ήταν απλώς μια ωραιότερη πρόφαση για να της δώσουν σημασία οι άντρες της.αφού ανησυχούσε για τον άντρα της οοτι δεν την θέλει τώρα γιατί έχει κατσικωθει στο σπίτι σας.για να πάρει επιβεβαιώσει κ απο τον γιοκα της???

Πάντως δεν μπορώ να τις καταλάβω ρε παιδί μου......απιστευετες πείσετε.

Αν της περάσει τώρα θα της περάσει για μια ζωή.

ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........το κλειδι.δεν το δινουμε πουθενα.τι ωρα αναγκης????αν θα πας διακοπες δωσ'το αλλα οχι ετσι.να πεις στον αντρα σου να την μαζεψει.αν παντρευτειτε τι θα κανει? θα κοιμαται μαζι σας κ θα κραταει κ το φαναρι.μ'αρεσει που τρομαξε που σας ειδε.τι νομιζει οτι σου χαιδευει το χερι μονο ? απιστευτο δεν π α ι ζ ο ν τ α ι .αυτα τα σκοτωνουν απο νωρις.:):):) παναγια μου μου τρομαξα....σορρυ για το στυλ΄γραφης αλλα μ'εστειλες βρε πουλακι μου.....ειναι κωμικοτραγικο

απαραδεκτη η συμπεριφορά της και ακομα πιο πολυ του αραβωνιαστικού σου που δεν της εχει βαλει χερι για ολα αυτα αλλα οχι σχετικά με το κλειδι δεν συμφωνω δεν ειναι λάθος και εγω εχω δώσει κλειδι για ώρα ανάγκης και στις 2 οικογένειες αλλά εχουν ξεκαθαριστεί τα πραγματα απο την αρχή!

και βεβαια εχουν χρειαστει αυτα τα κλειδιά σε κάποιες περιπτώσεις και ευτυχώς που τους τα ειχαμε δώσει.και προς θεου ο συζυγος σου πρεπει να τους βάλει στην θεση τους όχι εσυ!οσο δεν θα μιλάει δεν προκειται να καταλάβουν

απαραδεκτη η συμπεριφορά της και ακομα πιο πολυ του αραβωνιαστικού σου που δεν της εχει βαλει χερι για ολα αυτα αλλα οχι σχετικά με το κλειδι δεν συμφωνω δεν ειναι λάθος και εγω εχω δώσει κλειδι για ώρα ανάγκης και στις 2 οικογένειες αλλά εχουν ξεκαθαριστεί τα πραγματα απο την αρχή!

και βεβαια εχουν χρειαστει αυτα τα κλειδιά σε κάποιες περιπτώσεις και ευτυχώς που τους τα ειχαμε δώσει.και προς θεου ο συζυγος σου πρεπει να τους βάλει στην θεση τους όχι εσυ!οσο δεν θα μιλάει δεν προκειται να καταλάβουν

Αυτού του τύπου η γυναίκα δεν είναι απο αυτές που τούς ξεκαθαριζεις ότι το κλειδ το δίνεις για ώρα ανάγκης κ το οποίο φάνηκε όταν μπήκε κ τακτοποίησε το σπίτι της νύφης γτ αυτή φυσικά τα κάνει καλύτερα......απλά δεν της δίνεις κλειδί.τι είναι αυτο άντε γιουρια ανοίγω κ μπαίνω ότι ώρα θέλω??????εμένα δεν μου αρέσει ούτε να το κάνω ούτε να μου το κάνουν.η πεθερά μου κ συνυφαδα μου μένουν πάνω κάτω.η συνυφαδα μου έχει κλειδι στην πόρτα κ οπότε πάω ΠΆΝΤΑ χτυπάω το κουδούνι να μου ανοίξουν κ ας μου λέει εκείνη μπες μπες....

Ναιιιι ναιιιιι!!! Τι μου θυμισες!!!!!!! Πριν απο περιπου 10 χρονακια κατι τετοια ακουγα απο την ξαδελφη μου η οποια φοβοταν κιολας την πεθερα της!!!! Εφτασε να μπαινει το βραδυ στην κρεβατοκαμαρα τους οταν υπ[οψιαζοταν τιποτα και τους ελεγε "μην ενοχληστε κατι απο την ντουλαπα θα παρω...:shock::shock::shock:"

Η καταληξη ειναι μετα απο σχεδον 2 χρονια ειναι φυσικα χωρισμενη αφου περασε τα πανδηνα απο την πεθερουλα της.... εφτασε στον πατο, επαθε καταθλιψη και προσφατα βγηκε απο αυτη την περιπετεια (Ψυχολογικα εννοω).... Και με 2 παιδακια που πρεπει αυτη να τα στηριξει ...γιατι ο πρωην αντρουλης της συνεχιζει να μην μιλαει και η πρωην πεθερουλα της συνεχιζει να κοβει και να ραβει αδιαφορωντας για τις 2 ψυχουλες....

Ή το κοβεις τωρα ή φευγεις τωρα..... Δεν ειναι παιχνιδια αυτα

7ytop2.png

lineal, έχω περάσει τόσες πολλές στιγμές με αυτό το άτομο, που πολύ απλά δεν μπορώ να τον αφήσω! 6 χρόνια σχέσης δεν πρόκειται να την χαλάσω για τα μούτρα της!

Δεν ξέρω αν ήταν πρόφαση η κατάθλιψη ή όχι, πάντως εμένα με ταλαιπωρεί όλη αυτή η κατάσταση....!

Και με την συνυφάδα μου που έχω μιλήσει, είχε κάποια θεματά μαζί της, αλλά ο αδέρφος του και αυτή έχουν σωθεί, μένουν σε άλλη πόλη και την βλέπουν κάθε σκ και αν έρθουν!

Δεν θέλω να τον δικαιολογώ τον Σ. απλώς, πολλές φορές μπαίνω στη θέση του και βλέπω πως αν ήταν έτσι η δική μου μητέρα και εγώ κάπως έτσι θα αντιδρούσα. Για να καταλάβετε δεν είναι ότι την αφήνει να κάθεται αλλά θα της πει πχ Καιρό έχεις να πας να δεις τη θεία (αδερφή της) γιατί δε πας σήμερα;, απάντηση : όχι

Μαμά δε πας σπίτι σου, θα έρθουν τα παιδιά σήμερα (φίλοι μας), απάντηση: όχι μωρέ δε με πειράζει

Σε πήρε ο μπαμπάς και σε ψάχνει, άντε έλα να σε πάω σπίτι, απάντηση: σιγά βρε!

Και χίιιιιιλιες άλλες παρόμοιες συζητήσεις-προτάσεις που πάντα η απάντηση είναι ΌΧΙ!! τι περιμένει; να την πιάσει από το μαλλί να την σύρει έξω;

Δε ξέρω τι να πω, τώρα που το σκέφτομαι έχω μεγάλο μέρος ευθύνης και εγώ αλλά και ο Σ. από εδώ και πέρα βλέποντας και κάνοντας :( Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι πλησιάζει η στιγμή που θα εκραγώ και θα τα κάνω όλα ριμαδιό, τώρα και κρατιέμαι να μη πάω μέσα και την σακατέψω!!! :(:(:(:(:(

1.png

τα προσερνω τα υπολοιπα:evil::evil::evil:

αλλα αυτο οτι δηλαδη ησασταν ετοιμοι για φικι φικι και σας ειδε αυτη,και τελικα εσυ εχεις κλειστει στο δωματιο-τωρα μαλλον ετοιμαζεις το τσαι της-και ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ;:shock::shock::shock:

συγνωμη για αυτο που θα πω,συνηθως δεν αντιδρω ετσι,αλλα μη τον παντρευτεις θα το μετανιωσεις...

συγνωμη που στο λεω.

αυτη αν ειχε παλια καταθλιψη,εσυ θα τη παθεις στο μελλον γκαραντι.

συγνωμη κοπελα μου,αλλα επειδη δημοσιευσες την ιστορια σου παιρνω το θαρρος και στα λεω ετσι.

μακαρι να ξεπεραστουν ολα,αλλα οπως ειπε και μια κοπελα,η πεθερα σου δεν εχει το προβλημα,η πεθερα σου ειναι μια χαρα και βρισκει και κανει.

ο μελλων συζυγος εχει το προβλημα.

σκεψου το,κανε κουβεντα μαζι του και αποφασισε τι θα κανεις.

Συμφωνω απολυτα . Εχω δει πεθερα ( θεια μου ) να στελνει την νυφη σε ψυχιατρειο και δεν εκανε τοσο τρανταχτα πραγματα. Να πω την αληθεια μονο στο σινεμα νομιζα οτι υπαρχουν πεθερες σαν την δικη σου . Εχω μεινει με αυτα που διαβαζω. Σκεψου μονο μετα απο μερικα χρονια πως θα ειναι τα νευρα σου. Βαλε όρους τωρα στον αντρα σου να ξεκαθαρισει την κατασταση στο κατω κατω πες του εγώ ή αυτη ( εσενα θα διαλεξει στανταρ ) εξαλλου αν διαλεξει την μανα του αξιος της τυχης του θα ειναι.Προφανως και αυτος ειναι σε δυσκολη θεση δεν θελει να την στεναχωρησει κατανοητο, αλλα ολα εχουν ορια αυτο ξεφευγει του φυσιολογικου.