Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - ΒΟΗΘΕΙΑ (επιτροπη ΙΚΑ)

Recommended Posts

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλες μας!!! :)

Θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθειά σας.

Είμαι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου και έχω διάφορα προβλήματα στην εγκυμοσύνη μου, πράγμα το οποίο δε μου κάνει εντύπωση γιατί έτσι ήταν και στο πρώτο.

Παλιά με το ΙΚΑ όμως, όποτε χρειαζόμουν άδεια, την έγραφε ο γιατρός μου, πήγαινα στο ΙΚΑ μου συμπλήρωνε το τριπλότυπο και όλα οκ.

Τώρα όμως που χρειάστηκε να πάρω για δεύτερη φορά άδεια μέσα στο 2010 λόγω της εγκυμοσύνης, ο γιατρός στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ έγραψε σε ένα πρόχειρο χαρτί ότι έχω πρόβλημα και θα πρέπει να λείψω για 20 μερες από τη δουλειά μου και με ξαπόστειλε. Πρέπει λέει να περάσω πλέον από επιτροπή γιατί έχω ήδη 15 μέρες ασθένειας.

Έχει αντιμετωπίσει καμία από εσάς κάτι παρόμοιο για να με κατατοπίσει;

Η επιτροπή έχει διαθέσιμο ραντεβού 31/1/2011 και η εταιρεία μου χρειάζεται άμεσα το χαρτί!

Συγνώμη αν σας κούρασα :)

6Oeqp3.png

Διαφημίσεις

Eγω που περναω επιτροπή μου κλείνουν ραντεβού εντος τις εβδομαδας(!!!!),στην επιτροπή στέλνω τον σύζυγο (γιατι αφου εχεις προβλημα δεν μπορείς να παρουσιαστείς εσύ) και δείχνει το χαρτί του γιατρού,βεβαια σε εμενα ο γιατρός του ικα που με στελνει στην επιτροπή έχει δεί τους υπερύχους απο την γυναικολόγο μου και την βεβαιωση της για να το δεχτει και να με στείλει στην επιτροπή. Τωρα η δουλεια σου θελει να έχεις το χαρτι,να έχεις μετα πλήρωθεί για να βγάλουν την διαφορά μισθού,εξήγησε τους ότι δεν είναι δυστυχως στο χέρι σου,ο λογιστης πρεπει να το γνωρίζει...

YiMXp3.png

Το ίδιο έκανε και στον άντρα μου ο γιατρός στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ. Δηλαδή, μαζί με την γνωστοποίηση του γιατρού είδε και τον υπέρηχο, αλλά από εκεί και πέρα η επιτροπή του είπε στις 31/1/2011 υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού.

Παρ' όλα αυτά όμως, σου έχουν παρουσιάσει καμιά δυσκολία;

Σε ευχαριστώ πολύ :)

6Oeqp3.png

η εταιρεια σου θα πρεπει να περιμενει να περασεις απο επιτροπη και να σου την εγκρινουν.και η φιλη μου 9 δεκεμβρη εγραψε την αδεια και 4 γεναρη (αυριο)περναει επιτροπη.

2 φορες περασα απο επιτροπη στην εγκυμοσυνη,ποτε δεν ειχα θεμα.το προβλημα μου ηταν οτι δεν μου εγραφε ο γυναικολογος του ικα την αδεια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Tι θα ρωτήσουν δηλαδή; Τους αρκεί το γεγονός ότι την έγραψε ο γυναικολόγος κι αυτοί απλά θα γράψουν την επίσημη άδεια; Διακοσμητική είναι η παρουσία τους και για να μας ταλαιπωρούν και μόνο;

Συγνώμη που επιμένω, αλλά με έχει αγχώσει όλο αυτό.

6Oeqp3.png

οταν πηγαινε ο αντρας μου επιτροπη μεχρι να μπει μεσα ειχαν ηδη ξεκινησει να συμπληρωνουν το χαρτι που σου δινει το οκ.δεν τον ρωτουσαν απολυτως τιποτα.γενικα στις εγκυμοσυνες δεν δημιουργουν προβληματα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Tι θα ρωτήσουν δηλαδή; Τους αρκεί το γεγονός ότι την έγραψε ο γυναικολόγος κι αυτοί απλά θα γράψουν την επίσημη άδεια; Διακοσμητική είναι η παρουσία τους και για να μας ταλαιπωρούν και μόνο;

Συγνώμη που επιμένω, αλλά με έχει αγχώσει όλο αυτό.

ακριβως οπως το φανταστηκες... δεν ρωτανε τπτ απλα σου δινουν ενα αλλο χαρτι με τις ημερομηνιες που σου εδωσαν στο κεντρο μανα κ παιδιου και το σφραγγιζουν. τον επομενο μιηνα πιεσε τον γυναικολογο να σου γραψει κατευθειαν 30 μερες για να κανεις την διαδικασια αυτην 1 φορα τον μηνα

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Εγω περνάω απο επιυτοπη την δευτερα...δεν ξερω αν ειναι πρεπον να μην εμφανιστω εγω αλλα να πάει κάποιος δικος μου εκει!!

Φοβαμαι οτι αν δεν πάω εγω κ παει π.χ. η μαμα μου οτι θα χασω την αδεια!

Τα πιό ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις...

Εγω περνάω απο επιυτοπη την δευτερα...δεν ξερω αν ειναι πρεπον να μην εμφανιστω εγω αλλα να πάει κάποιος δικος μου εκει!!

Φοβαμαι οτι αν δεν πάω εγω κ παει π.χ. η μαμα μου οτι θα χασω την αδεια!

αφου εννοειται οτι περνας απο επιτροπη επειδη εχεις προβλημα, πως να σηκωθεις να πας? εμενα ειχε παει ο αντρας μου. κι εγω ειχα το ιδιο αγχος. πριν φυγει του εκανα μαθημα, θα πεις αυτο κι αυτο, μη σε ψαρωσουν κλπ. τελικα δε χρειαστηκε γιατι δεν τον ρωτησαν ΤΙΠΟΤΑ! του εδωσαν το χαρτι και σε 15λεπτα ειχε γυρισει...

Εγώ πάντως έστελνα την γιαγιά μου στο κεντρο μάνας και παιδιού για να μου γράψουν την άδεια ο γιατρός του ίκα έκανε νερά γιατί δεν πήγαινα εγώ ..εγώ ήμουν στο κρεβάτι με φοβερούς εμετούς και αυτός της έλεγε να πάω με νοσοκομειακό . Σε κάποια άδεια πήγα εγώ μάλιστα και σερνόμουν ...στηις επιτροπές όμως δεν είχαμε θέμα ..

jHgFp3.png

τελικα η επιτροπη μου δεν εγινε ειχε απεργεια κ μου την μετεφεραν στις 21-02...κ το αφεντικο μου με απειλει να παω στη δουλεια... εχω κατα αγχωθει!!

Τα πιό ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κοριτσια, για να παει ο αντρας μου στο ικα με το χαρτι του γιατρου μου και τον υπερηχο για να μου γραψουν την αδεια, χρειαζεται ραντεβου?

q2aezf3j9gb2ojly.png