Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμος και 1 φορα περιοδος? Μπορω να μεινω εγκυος?

Recommended Posts

Δεν ξερω αν καποια γνωριζει κατι να με βοηθησει..θελω να μεινω παλι εγκυος, εχω ενα κοριτσακι κοντα 7 μηνων και την θηλαζω αποκλειστικα εως τωρα. Πριν απο 1 μηνα ξεκινησαμε στερεες 2 την μερα αλλα μετα θηλαζει κιολας. Στις 3 Δεκεμβριου μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος μετα απο την γεννα. Καθοτι θελουμε κιαλο παιδακι εχουμε ελευθερες επαφες απο τον Νοεμβριο οπου ο γυναικολογος μας εδωσε το οκ. Μου ειπε ομως να κοψω τον θηλασμο για να αδιαθετησω. Εγω δεν το εκανα με την λογικη καθοτι η μικρη ηταν5 μηνων τοτε οτι , οταν μπουν και οι στερεες και μειωθουν οι θηλασμοι καπως θα ερθει πιθανον και η περιοδος. Και οντως ηρθε μια φορα. Σημερα κανονικα ηταν να μου ερθουν και το πρωι εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε αρνητικο. Εχω στεναχωρηθει πολυ.

Οταν θηλαζεις και σου ερθει μια φορα περιοδος μετα τον αλλο μηνα ερχεται και παλι κανονικα ? Μηπως δεν εχεις ωορηξια γιατι θηλαζεις ? γινεται αυτο ? πρεπει οντως να κοψω τον θηλασμο λετε ? εχετε καμια παρομοια εμπειρια ????

Διαφημίσεις

εγω εμεινα εγκυος οσο θηλαζα 2 φορες η πρωτη δεν ειχε καλη καταληξη αλλα τεσπα...βεβαια μετα απο ενα χρονο θηλασμου...σιγουρα δεν θηλαζε οσο ενα μωρο 7 μηνων..ο γυναικολογος μου κουφαθηκε, βεβαια ειναι ασχετος οσο αναφορα τον θηλασμο..μαλιστα κι εγω του ειχα πει πως περιοδο ειχα κανονικα απο τον 3-4 μηνα και μου ειπε πως δεν παιζει ρολο η περιοδος..καουφαθηκε επειδη θηλαζα οσο εμεινα εγκυος...παντος υπαρχουν και αντιστοιχα τοπικ ψαξε θα σε κατατοπισουν καλυτερα απ'οτι εγω

Επισης να προσθεσω πως πιστευω η δευτερη εγκυμοσυνη να γινεται μετα τον χρονο..τοτε επανερχεται και το σωμα τις γυναικας

εγω εμεινα εγκυος οσο θηλαζα 2 φορες η πρωτη δεν ειχε καλη καταληξη αλλα τεσπα...βεβαια μετα απο ενα χρονο θηλασμου...σιγουρα δεν θηλαζε οσο ενα μωρο 7 μηνων..ο γυναικολογος μου κουφαθηκε, βεβαια ειναι ασχετος οσο αναφορα τον θηλασμο..μαλιστα κι εγω του ειχα πει πως περιοδο ειχα κανονικα απο τον 3-4 μηνα και μου ειπε πως δεν παιζει ρολο η περιοδος..καουφαθηκε επειδη θηλαζα οσο εμεινα εγκυος...παντος υπαρχουν και αντιστοιχα τοπικ ψαξε θα σε κατατοπισουν καλυτερα απ'οτι εγω

Επισης να προσθεσω πως πιστευω η δευτερη εγκυμοσυνη να γινεται μετα τον χρονο..τοτε επανερχεται και το σωμα τις γυναικας

ευχαριστω Χριστινα για την απαντηση , μακαρι να μεινω και γω !!!

Καλημέρα και από μένα.

Εγώ έμεινα έγκυος στο δεύτερο, ενώ θήλαζα το πρώτο και δε μου είχε έρθει καθόλου περίοδος!!!!!!!

Θήλαζα τον μεγάλο μου μέχρι 8 μηνών. Πριν μου έρθει η πρώτη περίοδος και έχοντας ελεύθερες επαφές έμεινα έγκυος στο μικρό μου.

Βασικά, η ωορρηξία προηγείται της περιόδου. Οπότε, εμένα ήταν να μου έρθει για πρώτη φορά εκείνο το μήνα περίοδος αλλά πρόλαβε η σύλληψη...

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη θήλασα το μικρό μου για 7 μήνες, οπότε περίοδο είχα να δω τελικά 33 μήνες...χι, χι..

Από τη στιγμή που έρχεται περίοδος σημαίνει ότι οι ορμόνες σου έχουν επανέλθει κανονικά και φυσικά έχεις και ωορρηξία. Άρα μένεις και έγκυος...

Με το καλό....

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Καλημέρα και από μένα.

Εγώ έμεινα έγκυος στο δεύτερο, ενώ θήλαζα το πρώτο και δε μου είχε έρθει καθόλου περίοδος!!!!!!!

Θήλαζα τον μεγάλο μου μέχρι 8 μηνών. Πριν μου έρθει η πρώτη περίοδος και έχοντας ελεύθερες επαφές έμεινα έγκυος στο μικρό μου.

Βασικά, η ωορρηξία προηγείται της περιόδου. Οπότε, εμένα ήταν να μου έρθει για πρώτη φορά εκείνο το μήνα περίοδος αλλά πρόλαβε η σύλληψη...

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη θήλασα το μικρό μου για 7 μήνες, οπότε περίοδο είχα να δω τελικά 33 μήνες...χι, χι..

Από τη στιγμή που έρχεται περίοδος σημαίνει ότι οι ορμόνες σου έχουν επανέλθει κανονικά και φυσικά έχεις και ωορρηξία. Άρα μένεις και έγκυος...

Με το καλό....

ευχαριστω eirtap για την απαντηση, αυτο που γραφεις ακουγεται πολυ καλο, βασικα αυτο αναρωτιεμαι αν ειναι απαραιτητο να εχεις ωορηξια για να εχεις περιοδο, οποτε ελπιζουμε..το κακο ειναι οτι με εχει αγχωσει ο γοατρος οτι πρεπει να μενει οσο το δυνατον γρηγοτερα κ αυτο δεν βπηθαει ποτε...

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά & από εμένα. όταν εγώ γέννησα πριν 3 σχεδόν χρόνια, όταν ο γιατρός μου ήρθε να με δει αμέσως μετά τη γέννα, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να μη θεωρήσω το θηλασμό αντισύλληψη. δεν μπορείς να ξέρεις πότε το σώμα σου θα δώσει το οκ για νέα περίοδο, επομένως δεν ξέρεις πότε θα έχεις ωορρηξία!

ωστόσο θεωρώ ότι όταν η νέα ψυχούλα είναι έτοιμη να έρθει, θα σκάσει μύτη... εμένα ήρθε ενώ θήλαζα για 7 ήδη μήνες, είχα δει λίγο αίμα ενώ μάλλον ήμουν ήδη έγκυος & ενώ ήμασταν πολύ αυστηροί στο θέμα αντισύλληψη.

σε καμμία περίπτωση δε βρίσκω σωστό να κόψεις το θηλασμό σ'ένα παιδί για να αδιαθετήσεις, είναι κρίμα!!! καθαρά προσωπική μου άποψη, δεν κρίνω κανέναν. δυστυχώς τον μικρό αναγκάστηκα να τον σταματήσω, λόγω προηγηθήσας αποβολής & η μήτρα ζοριζόταν με 3 συλλήψεις εντός 20 μηνών

χρόνια πολλά & από εμένα. όταν εγώ γέννησα πριν 3 σχεδόν χρόνια, όταν ο γιατρός μου ήρθε να με δει αμέσως μετά τη γέννα, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να μη θεωρήσω το θηλασμό αντισύλληψη. δεν μπορείς να ξέρεις πότε το σώμα σου θα δώσει το οκ για νέα περίοδο, επομένως δεν ξέρεις πότε θα έχεις ωορρηξία!

ωστόσο θεωρώ ότι όταν η νέα ψυχούλα είναι έτοιμη να έρθει, θα σκάσει μύτη... εμένα ήρθε ενώ θήλαζα για 7 ήδη μήνες, είχα δει λίγο αίμα ενώ μάλλον ήμουν ήδη έγκυος & ενώ ήμασταν πολύ αυστηροί στο θέμα αντισύλληψη.

σε καμμία περίπτωση δε βρίσκω σωστό να κόψεις το θηλασμό σ'ένα παιδί για να αδιαθετήσεις, είναι κρίμα!!! καθαρά προσωπική μου άποψη, δεν κρίνω κανέναν. δυστυχώς τον μικρό αναγκάστηκα να τον σταματήσω, λόγω προηγηθήσας αποβολής & η μήτρα ζοριζόταν με 3 συλλήψεις εντός 20 μηνών[/QUOT

Χρονια πολλα ζουζουνια σ ευχαριστω για την απαντηση, συμφωνω μαζι σου , και γω δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο, σκαω μονο που το σκεφτομαι , ηλπιζα τωρα με τις στερεες οτι θα ειμασταν οκ, αλλα μαλλον χαρηκα πρωορα οταν ειδα οτι μου ειχε ερθει περιοδος πριν ενα μηνα.. παντως μου δινετε ελπιδες ολες που συλλαβατε ενω θηλαζατε .. αχ..μακαρι