Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

και εμεις απο την πρωτη βδομαδα θελαμε, αλλα η παιδιατρος μας το απαγορεψε.μετα τις 40-45 μερες τον βαλαμε.αλλα εμεις εχουμε ενα της fisher price που δεν ξαπλωνει τελειως.

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

και εμεις απο την πρωτη βδομαδα θελαμε, αλλα η παιδιατρος μας το απαγορεψε..αλλα εμεις εχουμε ενα της fisher price που δεν ξαπλωνει τελειως.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ.

εμεις τον βαλαμε μετα τις 20 ημερες αλλα δεν ηθελε με τιποτα τελειως ξαπλωτος!!!

ετσι κι εγω τον εβαζα μια σκαλα πιο ψηλα ωστε να ειναι μεν ξαπλωμενος αλλα με κλιση.

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Εμεις την βαζαμε μετα τις 20 μερες αλλα δεν ηθελε ιδιαιτερα και τελικα τωρα εχουμε καταληξει στο συμπερασμα:το ρηλαξ δεν μας αρεσει!!! :shock::lol::lol::lol:

Όποτε και να την βαλουμε, μετα απο λιγο γκρινιαζει, οπότε εχουμε βρει αλλη χρηση για το ρηλαξ, βαζουμε κει πανω ολα τα παιχνιδια!!!! :shock:

Εχουν και αποψη τα μωρακια!! :D

Και εγώ από την 2η εβδομάδα τον έβαλα αν και δεν τρελαινεται για το ριλαξ. Αυτό που του αρέσει τρελα είναι η αλλαξιέρα :shock: Γούστα είναι αυτά...... :)

εμας μας αρεσουν κ τα δυο...ειδικα ο καθρεφτης που εχει πανω το ριλαξ ειναι το αγαπημενο της..του πιανει συζητησεις κ ολη τη μερα τον βλεπει κ γελαει...κ στην αλλαξιερα μπορω να πω βολευετε... :lol:

Eμεις απο 2,5 μηνων, γιατι δεν το ειχαμε νωριτερα...το εχω ακομα στην ξαπλα θεση δεν δειχνει να ενοχλειται!

Δεν τρελαινεται παντως, μαλλον μετα απο λιγη ωρα βαριεται, αλλα ειναι πρακτικό, καθότι στο πρτο μπεμπε δεν χωραει πια...(το ειχα σε καροτσι και την μετακινουσα, κουνουσα,κοιμιζα την ημερα....)

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο με την αλλαξιερα....αν της αρεσει λεει!!! Δεν γκρινιαζει όση ώρα και να καθεται, εγω κουραζομαι πιο πολυ απο την ορθοστασια!!!!!!! :D

eNeap2.pngNziDp2.png

Και βάζετε το μωράκι κανονικά ανασκελα ή στο πλάι?

Το γεγονός οτι έχει μια κάποια κλίση, οχι μεγάλη ,παίζει ρόλο?

Τα δικα σας ρηλάξ ξαπλώνουν τελείως στην ευθεία όπως π.χ είναι το κρεβατάκι της?

2GxD.jpg2GxDp2.png

εγω το βαζω ανασκελα.ειναι της φισερ πραις.δεν ειναι εντελως ξαπλωτο.της αρεσει αλλα οχι για πολυ.καποιες φορες κοιμαται κ εκει..συνηθως τα πρωινα για λιγο.εχει κ δονηση κ απο πανω κατι παιχνιδακια που κρεμονται κ τα χαζευει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

εγω το βαζω ανασκελα.ειναι της φισερ πραις.δεν ειναι εντελως ξαπλωτο.της αρεσει αλλα οχι για πολυ.καποιες φορες κοιμαται κ εκει..συνηθως τα πρωινα για λιγο.εχει κ δονηση κ απο πανω κατι παιχνιδακια που κρεμονται κ τα χαζευει.

Απο την περιγραφη καταλαβαινω οτι και εμεις το ιδιο ειχαμε και εχουμε.

Αν ειναι αυτο που εχουμε ειναι πολυ καλο γιατι ακομα και τωρα ο μικρος

καθεται σαν να ειναι καρεκλα κουνιστη!

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

προφανως το ιδιο εχουμε.το ειχαμε παρει για τον γιο μου πριν 2 χρονια περιπου κ τωρα το χρησιμοποιουν κ οι δυο.η μικρη ξαπλωτο κ ο μεγαλος σαν κουνιστη καρεκλα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Εκτός απο το ριλάξ πού αλλού τα βάζετε τα μωρά στη διάρκεια της ημέρας? Στο πορτ μπεμπε δε θα χωράει σε λιγο...

Eγω πορτ μπεμπε δεν πηρα,το θεωρω οχι και τοσο χρησιμο,γιατι εχω ρηλαξ,καροτσι και καθισμα αυτοκινητου απο 0 ετων ως 3!Εμεις παντως εχουμε δουλεψει πολυ καροτσι στο σπιτι,σαλονι-κουζινα και παλι απο την αρχη! :lol::lol::lol:

Επισης στο παιδικο εχω κανει και το μεγαλο κρεβατι που θα κοιμαται αργοτερα,και την ημερα την βαζω εκει και τρωμε(ξαπλωμενοι παντα),παιζουμε κ.τ.λ.!! :lol::lol: