Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στο άσχετο σταμάτησε να τρώει από το στήθος της μαμάς του. Βοήθεια !!

sintos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Θέλουμε τη βοήθειά σας αν γνωρίζει κάποιος.

Ο μπέμπης μας είναι δύο μηνών ακριβώς και μέχρι τώρα έτρωγε από τη μαμά του με χρήση ψευδοθηλής το 80% από την ποσότητά του, ενώ το υπόλοιπο 20% ήταν συμπλήρωμα.

Πριν από μία βδομάδα περίπου ο μπέμπης άξαφνα και χωρίς εμφανή λόγο άρχισε να μην θέλει να θηλάσει από τη μαμά του και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Η μαμά του βγάζει το γάλα της με θήλαστρο και του το δίνουμε με μπιμπερό, από το οποίο και πίνει κανονικά.

Πριν από πέντε ημέρες της ήρθε περίοδος και η παιδιαγιατρός μας ειπε ότι πιθανότατα την μυρίζει και δεν του αρέσει η μυρωδιά της και ότι περνώντας η περίοδός της θα επανέλθει.

Έχουν όμως περάσει ήδη πέντε ημέρες και ενώ η περίοδος κοντεύει να τελειώσει ο μπέμπης δεν εμφανίζει σημεία "επαναφοράς" στην προηγούμενη κατάσταση και έχουμε ανησυχήσει υπερβολικά.

Έχει κάνεις κάποια παρόμοια εμπειρία να μας βοηθήσει;

Ευχαριστούμε

Διαφημίσεις

Περίοδος δεν μου εχει αρχίσει ακόμα και ετσι από εμπειρία δεν μπορώ να σου απαντησω.Ομως μου φαινεται....εχμμμμ....λίγο παραλογο να επηρεαζει τοσο το μωρό, γιατι είναι τόσα μωρακια που θηλάζουν 1 και 2 χρόνια και οι μαμαδες αδιαθετουν κανονικα.

Εμενα ,που ακούγεται για σύγχηση θηλών.Το μωρακι "καλοέμαθε" να τρώει το συμπλήρωμα με την ευκολία του μπιμπερό και "αποφασισε" να μην ζοριζεται.Ειναι πολύ μικρο το μωρακι σας.Μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμός ούτε πιπίλα δεν δίνουμε με τον φοβο της συγχησης θηλών.

Γιατι δώσατε συμπλήρωμα στο μωράκι?

Ελπίζω να δουν το θέμα σας οι πιο εμπειρες η η σύμβουλος θηλασμού και να εχεις μια απάντηση.Καλό όμως θα ηταν να επικολλήσεις εδω και να απαντησεις στις ερωτησεις που υπάρχουν στην αρχή του subforum του θηλασμου.

QqmLp3.png

απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα οτι αυτο που ειπε η παιδιατρος για την περιοδο ειναι λιγο κουλο.αδιαθετησα στους τρεις μηνες και οχι μονο δεν εκοψε αλλα θηλαζε σαν τρελη η μπεμπα μου με μανια και πιο συχνα.οσο για την μυρωδια ελεος δηλαδη.η παιδιατρος οταν εχει περιοδο δεν πλενεται???

αυτο να το γραψεις στο θεμα τι αλλα θα ακουσω!!!!!

μαλλον συγχυση θηλων ειναι.οπως τα γραφεις το μωρο δεν επιασε θηλη της μαμας ποτε του!παρα μονο λαστιχο.ειτε ψευτοθηλη ειτε μπιμπερο.οποτε δεν ξερει καν τι ειναι θηλη της μαμας του.θα εβαζα το νινι στο στηθος και θα εκοβα μαχαιρι τα παλιολαστιχα.

θα υποθεσω οτι ψευτοθηλη πηρατε γιατι η μαμα δεν εχει θηλες?

ουτε εγω εχω.ανυπαρκτες.και ολες οι μαιες με ειχαν αποθαρρυνει οτι δεν θα τα καταφερω.τελικα ξερεις τι εγινε?θηλαζω 4 και κατι μηνες και το νινι φτιαχνει τις θηλες μονο του.ξερει η φυση ειναι σοφη!!!

καλη επιτυχια να εχετε ,μην τα παρατησετε.!!!

0GFrp3.png