Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΔΕΝΑΣ?????????

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα,εχει ερεθιστει ενας αδενας στο δεξι μου στηθος απο την εσωτερικη πανω μερια του στηθους .Πεταγετε σαν καρουμπαλο και εχω πολυ πονο!!!!Αυτο μου συμβαινει για δευτερη φορα μεσα σε 3 μερες.

Απο οτι εχω καταλαβει γινετε γιατι μενει για πολλες ωρες γεματο το στηθος το βραδυ.

Η μικρη μου ειναι 3 μηνων και κοιμαται το βραδυ συνηθως 8ωρο.

Ετσι αρκετες φορες ξυπναω και νομιζω οτι τα στηθη μου θα εκραγουν!!!!

Να δωσω και καποιες αλλες πληροφοριες....δεν ξερω εαν παιζουν ρολο βεβαια....

Γυρω στις 4-5 φορες την εβδομαδα αντλω γαλα με θηλαστρο( avent ηλεκτρικο),γιατι τα απογευματα κρατα την μικρη μου ο αντρας μου,διοτι δουλευω και αποθηκευω γαλα για να την ταιζει.

Θηλαζω αποκλειστικα.

Τα γευματα ειναι περιπου 7 - 8 .

Το προβλημα παρουσιαζεται το πρωι και φευγει αργα το βραδυ.

Την πρωτη φορα εκανα τα εξης......εβαλα θηλαστρο πιστευοντας οτι θα ανακουφιστω( με βοηθα οταν ειναι πολυ γεματα τα στηθη),αλλα τιποτα....το γρουμπουλι παρεμενε το ιδιο.

Εβαλα ζεστη κομπρεσα 3 φορες.......εριξα ζεστο νερο με το ντουζ......εκανα ελαφρυ μασαζ με κρεμοσαπουνο.....αλλα τιποτα!!!

Θηλασε η μικρη απο αυτο το στηθος 3 φορες (αισθανομουν εναν γλυκο πονο οταν θηλαζε) αλλα την τεταρτη φορα μαλακωσε και μετα απο οοολα τα παραπανω!!!

Σημερα ξανα τα ιδια.....δεν εχω κανει κατι αλλο περαν του να θηλασει η μικρη!!!

Τι αλλο μπορω να κανω???

Μηπως ειναι ανησυχητικο αυτο???

Μηπως συμβαινει κατι αλλο???:?

Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!!!

Διαφημίσεις

Εχω το εξης προβλημα,εχει ερεθιστει ενας αδενας στο δεξι μου στηθος απο την εσωτερικη πανω μερια του στηθους .Πεταγετε σαν καρουμπαλο και εχω πολυ πονο!!!!Αυτο μου συμβαινει για δευτερη φορα μεσα σε 3 μερες.

Απο οτι εχω καταλαβει γινετε γιατι μενει για πολλες ωρες γεματο το στηθος το βραδυ.

Η μικρη μου ειναι 3 μηνων και κοιμαται το βραδυ συνηθως 8ωρο.

Ετσι αρκετες φορες ξυπναω και νομιζω οτι τα στηθη μου θα εκραγουν!!!!

Να δωσω και καποιες αλλες πληροφοριες....δεν ξερω εαν παιζουν ρολο βεβαια....

Γυρω στις 4-5 φορες την εβδομαδα αντλω γαλα με θηλαστρο( avent ηλεκτρικο),γιατι τα απογευματα κρατα την μικρη μου ο αντρας μου,διοτι δουλευω και αποθηκευω γαλα για να την ταιζει.

Θηλαζω αποκλειστικα.

Τα γευματα ειναι περιπου 7 - 8 .

Το προβλημα παρουσιαζεται το πρωι και φευγει αργα το βραδυ.

Την πρωτη φορα εκανα τα εξης......εβαλα θηλαστρο πιστευοντας οτι θα ανακουφιστω( με βοηθα οταν ειναι πολυ γεματα τα στηθη),αλλα τιποτα....το γρουμπουλι παρεμενε το ιδιο.

Εβαλα ζεστη κομπρεσα 3 φορες.......εριξα ζεστο νερο με το ντουζ......εκανα ελαφρυ μασαζ με κρεμοσαπουνο.....αλλα τιποτα!!!

Θηλασε η μικρη απο αυτο το στηθος 3 φορες (αισθανομουν εναν γλυκο πονο οταν θηλαζε) αλλα την τεταρτη φορα μαλακωσε και μετα απο οοολα τα παραπανω!!!

Σημερα ξανα τα ιδια.....δεν εχω κανει κατι αλλο περαν του να θηλασει η μικρη!!!

Τι αλλο μπορω να κανω???

Μηπως ειναι ανησυχητικο αυτο???

Μηπως συμβαινει κατι αλλο???:?

Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!!!

Προφανώς είναι απόφραξη πόρου. Σου συμβαίνει γιατί όπως λες το στήθος γεμίζει ασφυκτικά. Δεν έχει ρυθμιστεί η παραγωγή σου στο ότι κοιμάται το μωρό σερί το βράδυ.

Δεν ξέρω αν αυτό (το να κοιμάται βράδυ) είναι πρόσφατο και δεν έχει προλάβει το στήθος να ρυθμιστεί ή αν έχεις υπερπαραγωγή που ενδεχομένως ενισχύεται με την άντληση....

Μην πηγαίνει ο νους σου στα χειρότερα! Αυτό από το οποίο κινδυνεύεις ενδεχομένως είναι να πάθεις μαστίτιδα, αν κάποια στιγμή το γρουμπάδι δεν υποχωρεί με όσα κάνεις (πολύ σωστά).

Αν έχεις υπερπαραγωγή, θα πρέπει να τη ρυθμίσεις με προσοχή. Επίσης μην αντλείς πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται πραγματικά το μωρό όσο λείπεις γιατί δυσκολεύεις τα πράγματα.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

Το γρουμπουλι μου εφυγε τελικα μετα απο μια ημερα....αστα υπεφερα.!!

Τωρα τελευταια γινετε αυτο!!

Η μικρη μου κοιμαται σερι εδω και ενα μηνα.

Οσο για τις αντλησεις αν κανω θα ειναι μια φορα την ημερα,συνηθως το πρωι που ειναι ετοιμα να εκραγουν....την ταιζω απο το ενα και μετα αντλω απο το αλλο για να αδειασει γιατι δεν αντεχω!!!!

Ο αριστερος μαστος δινει πολυ περισσοτερο γαλα.Σε αντλησεις μου δινει απο 160 εως 200 ml ενω ο δεξις το πολυ μεχρι 100 ml.

Προσπαθω να περιορισω τις αντλησεις στις 4 την εβδομαδα ισα ισα να βγαινουν τα γευματα τις μικρης για τα 3 απογευματα που την κρατα ο συζηγος.

Τωρα μονο δυστυχως θα πρεπει για δυο εβδομαδες να αντλω καθε μερα!!(εχω καταστημα και λογω εορταστικου ωραριου θα λειπω και τα 7 απογευματα...:()

Σημερα εν το μεταξυ εχω ξανα τα ιδια στον ιδιο μαστο,με την διαφορα οτι το γρουμπουλι ειναι σε αλλο σημειο(επανω απο την θηλεα αλω)και το σχημα του ειναι μακροστενο και με ποναει παλι!!!

Επισης με ποναει πολυ η ρωγα μου απο εχθες οταν θηλαζει το μωρο!!!!

Δεν ξερω τι αλλο να κανω.......

Και για να ρυθμισω την υπερπαραγωγη απ τα λιγα που εχω προλαβει να διαβασω ,πρεπει λεει να βαζω το μωρο να πινει απο αυτο που παραγει λιγοτερο ,στα περισσοτερα γευματα!!!

Ελα μου ντε που ο μαστος αυτος ειναι που ποναει!!!

Τι κανω τωρα?????????

Κατιουσκακι μου υπομονη!!!!!!!!:)

δεν ξερω να σου απαντησω ...μου φαινονται σωστα αυτα που κανεις....αν <<δεις>> την Αγλαια ρωτα την ....

Αντε νεραιδουλα κανε καλα τη μανουλα!!!!!!:):):)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

Νικακι μου γεια σου φιλακια πολλα πολλα!!!

Κατιουσκα μου υπομονη και ευχομαι να φυγει γρηγορα και να μην ξαναρθει!!!καλε τι υπνους ριχνει το παιδι φτου σκορδα!!!!η χαρα του θηλασμου ειναι η δικια σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Ευχαριστω Κρισακι μου!!!!Οντως ειμαι απ τις τυχερες.....ξεκινησε ως νεογεννητο να ξυπνα μια φορα το βραδυ(εκτος απο μια εβδομαδα που περασαμε αλμα αναπτυξεως και τα ειχα δει ολααααα...αστα) και απο 2 μηνων κοιμαται σερι απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι!!!Φτυσε και ξαναφτυσε....:lol::lol::lol:

Η αληθεια ειναι οτι απολαμβανω πολυ τον θηλασμο και νιωθω μεγαλο δεσιμο με το παιδι!!!!

Ο τρομος μου ειναι μην μου συμβει κατι και θα πρεπει να διακοψω,γι αυτο και αναστατωνομαι με θεματα οπως αυτο που αναφερω πιο πανω!!!

Δεν αντεχω ουτε στην σκεψη να σταματησω να θηλαζω!!!!!:?:-?

Ευχαριστω Κρισακι μου!!!!Οντως ειμαι απ τις τυχερες.....ξεκινησε ως νεογεννητο να ξυπνα μια φορα το βραδυ(εκτος απο μια εβδομαδα που περασαμε αλμα αναπτυξεως και τα ειχα δει ολααααα...αστα) και απο 2 μηνων κοιμαται σερι απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι!!!Φτυσε και ξαναφτυσε....:lol::lol::lol:

Η αληθεια ειναι οτι απολαμβανω πολυ τον θηλασμο και νιωθω μεγαλο δεσιμο με το παιδι!!!!

Ο τρομος μου ειναι μην μου συμβει κατι και θα πρεπει να διακοψω,γι αυτο και αναστατωνομαι με θεματα οπως αυτο που αναφερω πιο πανω!!!

Δεν αντεχω ουτε στην σκεψη να σταματησω να θηλαζω!!!!!:?:-?

σου ευχομαι λοιπον να μην συμβει απολυτως τιποτα και αυτο να ητανε περαστικο και αγυριστο.Πραγματικα ομως σκορδα τη νεραϊδουλα σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για το θηλασμο πιστευω πως οπως και να ειναι οσο κουραστικος και δυσκολος να ειναι δεν συγκρινεται με τιποτα αυτο το συναισθημα και αυτη η επαφη με το μωρο σου γιαυτο και φοβαμαι πολυ μην αναγκαστω να βαλω ξενο αν δεν παρει βαρος αυτον τον μηνα η πατελουδιτσα μου:roll:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10