ΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 κοριτσια και αγορια απο που κατεβαζεται παιδικα τραγουδακια εκτος του gamato και φυσικα δωρεαν:-P:-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother's heart Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 καλησπερα!!οτι τραγουδι θες λογικα υπαρχει κ στο youtube!πορεις να κατεβασεις το youtube downloader! αυτο ειναι ενα προγραμμα στο οποιο κανεις επικολληση του τραγουδιου απ'το youtube κ αυτο το κατεβαζει αυτοματα στον υπολογιστη σου χωρις το βιντεο!!μονο το τραγουδι!!!ειναι πολυ χρησιμο!!! για να ακτεβσεις το προγραμμα πατας στο google..... youtube downloader free downoad.θα στο βγαλει κ απο μονο του!!!μπορεις να κατεβαζεις οποιο τραγουδι σου αρεσει απο youtube!!!ελπιζω να βοηθησα!!! Quote ''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της'' ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 θελω να τα γραψω σε cd απο εκει δεν γινετε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother's heart Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 δεν το εχω κανει ποτε,αλλα νομιζω γινεται!!ανοιξε ενα φακελο που θα περιεχει ολα τα τραγουδακια που θα κατεβασεις κ μετα κανε εγγραφη σε cd με το nero!!!δεν το εχω κανει,αλλα δεν μπορει να μην γινεται!!το εχεις δοκιμασει???? αν δεν βαριεσαι κατεβασε το προγραμμα που σου ειπα,κατεβασε κ 7-8 τραγουδακια κ κανε δοκιμη να τα γραψεις!!!μην σε παρω κ στο λαιμο μου..δεν ειναι δοκιμασμενο!!!οταν τα κατεβαζεις μ'αυτο το προγραμμα ακουγονται πεντακαθαρα κ αποθηκευονται απυεθειας σαν μουσικη στο pc σου!!! αν δεν βοηθησει αυτο,ελπιζω καποια κοπελα να μπορει να σε βοηθησει!! Quote ''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της'' ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ Posted December 26, 2010 Author Share Posted December 26, 2010 δεν ξερει καποιος site που να μπορω να κατεβασω δωρεαν:sad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother's heart Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 καλημερα κ χρονια πολλα!!τωρα ειδα οτι ψαχνεις ακομα κ εριξα μια ματια στο google!βρηκα αυτο το site!μονο που θελει εγγραφη!!!αν θελεις γινε μελος κ προσπαθησε να δεις!!!!δεν ειμαι μελος κ δεν ξερω τι τραγουδια εχει κ τι επιλογες!!!ελπιζω να κανει κατι αυτο!!! http://www.paidikatragoudia.gr/ Quote ''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της'' ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joan7 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Εγώ κατεβάζω από ένα site που πρέπει να είσαι μέλος και λειτουργεί με προσκλήσεις αλλά αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο μπορώ να στο κατεβάσω και να στο στείλω γραμμένο σε Cd και όποια άλλη μανούλα θέλει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 δεν μπορω να γινω μελος; η θελει να πληρωσεις για να γινεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 καλημερα κ χρονια πολλα!!τωρα ειδα οτι ψαχνεις ακομα κ εριξα μια ματια στο google!βρηκα αυτο το site!μονο που θελει εγγραφη!!!αν θελεις γινε μελος κ προσπαθησε να δεις!!!!δεν ειμαι μελος κ δεν ξερω τι τραγουδια εχει κ τι επιλογες!!!ελπιζω να κανει κατι αυτο!!! http://www.paidikatragoudia.gr/ το ειδα αλλα δεν εχει πολλα τραγουδια εχει μονο τα κλασικα γνωστα τραγουδακια ευχαριστω παντος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joan7 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Oχι δεν πληρώνεις απλά πρέπει να σου στείλει πρόσκληση κάποιο μέλος και δεν δίνουνε πια λόγω του ότι έχουνε κλείσει πολλά site τέτοιου τύπου εμένα έχουν να μου δώσουν πάνω απο χρόνο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Oχι δεν πληρώνεις απλά πρέπει να σου στείλει πρόσκληση κάποιο μέλος και δεν δίνουνε πια λόγω του ότι έχουνε κλείσει πολλά site τέτοιου τύπου εμένα έχουν να μου δώσουν πάνω απο χρόνο εχει αυτα που εχει το αλτερ ζουζουνια μαζοο και στρουφακια; αν ναι να μου τα στειλεις η ταχυδρομικος η με mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxpa Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 όσον αφορά το tube δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κανένα πρόγραμμα... αρκεί μετα το http://www.linkyoutubeΜΠΛΑΜΠΛΑ να γράψετε την λέξη link και θα σας ανοίξει μια σελίδα ως ποιάς μορφής θέλετε να το κατεβάσετε. Quote Διομήδης 27/09/05 Γιώργος 18/10/08 Πολυχρόνης 03/07/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexia Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 απλα πας εδω....http://greekddl.com/ γραφεσαι κατεβαζεις το προγραμμα τους...και μετα κατεβαζεις...........οοοοοοοοοολη μερα!!!!!!! Quote Άγγελος 11/10/2005 Νικόλας 05/04/2008 Μαριλένα 23/08/2010 Εύα 3/05/2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 ευχαριστω πολυ!!! ξενια:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts