Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ Κ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ...ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ!!!

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!!!:)

Αποφάσισα να κάνω έγω μια νέα αρχή.....σε ένα τόπικ λίγο πιο γενικού περιεχομένου, που θα μπορούμε να μοιραζόμαστε όλες της αγωνίες, τα αγχη, τα ερωτηματικά μας κατα τη διάρκεια της προσπάθειας μας για συλληψη....!

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό για μας και πόσο βοηθάει η μία την άλλα με αυτό το μοίρασμα των σκέψεων μας και των αγωνιών μας...:):):)

Ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή...είμαι στον 2ο μήνα ελευθερων προσπαθειών με τον αντρα μου....έχω κύκλο 28-30 ημερών σταθερά...και τώρα βρίσκομαι στην αρχή των γόνιμων μου...και πρέπει να σας πω ότι έχουμε ξεκινήσει δυναμικά.....και δυστυχώς εγώ με πολύ αγχος......:(:(:(

πώς το διώχνουμε????

Μακ'αρι να πάνε όλα καλα αυτόν τον μήνα.....;););) για όλες μας φυσικά:):)

Διαφημίσεις

Χαχαχα σαν προϊόν όλα σε 1 μου κάνει αυτό το τόπικ! :lol: Νομίζω πως βιάστηκες όμως, περίμενε λίγο να δούμε τι θα απαντήσει ο admin στο άλλο θέμα κι αναλόγως πράττουμε. Πάντως αρκετά παρόμοια threads που είχαν ανοιχτεί τα έκλεισαν με το "καλημέρα σας".

Χαχαχα σαν προϊόν όλα σε 1 μου κάνει αυτό το τόπικ! :lol: Νομίζω πως βιάστηκες όμως, περίμενε λίγο να δούμε τι θα απαντήσει ο admin στο άλλο θέμα κι αναλόγως πράττουμε. Πάντως αρκετά παρόμοια threads που είχαν ανοιχτεί τα έκλεισαν με το "καλημέρα σας".

μα κάπως έτσι το σκέφτηκα κ εγώ σαν προιόν όλα σε 1....για να μειώσουμε τις πιθανότητες να μας το κλεισουν, "ανοιξα" τη θεματολογία...!!

ίσως βιάστηκα αλλα μέχρι να δούμε τι θα μας απαντήσει ο admin είμαστε σκορποχώρι...απο εχθές και καθόλου δεν μ'αρέσει αυτό!!! Αν μας το ανοίξει το τόπικ ξανα....ξέρουμε που θα συναντηθούμε...!!!:):)

γεια και απο εμενα.

λυδια ευχομαι γρηγορα να εχεις αυτο που επιθυμεις!!!

γειά σου και από εμένα xenia!!!! σε ευχαριστώ πολύ...απο το στόμα σου και στου....αγιου βασίλη το αφτί....!! ευχομαι και σε εσένα γρήγορα όλα να πάνε καλά!!!!;);););)

Διαφημίσεις

Ψαχνωντας στο net διάφορους τρόπους για να καταλάβουμε ποιές είναι οι γόνιμες μέρες μας...ακόμα και αν δεν έχουμε σταθερό κύκλο..βρήκα το εξής:

"ένα πιό συγκεκριμένο σημάδι είναι η αλλαγή της αυχενικής βλέννας που εκκρίνεται από τον τράχηλο. Κανονικά μετά από την εμμηνόρροια, η συνέπεια της αυχενικής βλέννας είναι κάπως πενιχρή - δηλαδή είναι σε πιό πυκνή μορφή.

Καθώς η ωογένεση πλησιάζει, η αυχενική βλέννα γίνεται λεπτύτερη και υγρότερη, επιτρέποντας στο σπέρμα να ταξιδεψει μέσω της με τις υψηλότερες ταχύτητες, και με τη μεγαλύτερη ευκολία έτσι ώστε να γονιμοποιήσει το επικείμμενο ωάριο.."

Newbie μετακομίσατε στον καφε?

Στειλε μου το λινκ pls. Εχω τον δεκάλογο της γονιμότητας από το In Vitro.

Να το γράψω?

:?:

Edited by marikious
ορθρογραφικό!

Newbie μετακομίσατε στον καφε?

Στειλε μου το λινκ pls. Εχω τον δεκάλογο της γονιμότητας από το In Vitro.

Να το γράψω?

:?:

Δεν μετακομίσαμε ακόμα, περιμένουμε την απάντηση του admin. Ρίχτες εδώ τις συμβουλές.

Ψαχνωντας στο net διάφορους τρόπους για να καταλάβουμε ποιές είναι οι γόνιμες μέρες μας...ακόμα και αν δεν έχουμε σταθερό κύκλο..βρήκα το εξής:

"ένα πιό συγκεκριμένο σημάδι είναι η αλλαγή της αυχενικής βλέννας που εκκρίνεται από τον τράχηλο. Κανονικά μετά από την εμμηνόρροια, η συνέπεια της αυχενικής βλέννας είναι κάπως πενιχρή - δηλαδή είναι σε πιό πυκνή μορφή.

Καθώς η ωογένεση πλησιάζει, η αυχενική βλέννα γίνεται λεπτύτερη και υγρότερη, επιτρέποντας στο σπέρμα να ταξιδεψει μέσω της με τις υψηλότερες ταχύτητες, και με τη μεγαλύτερη ευκολία έτσι ώστε να γονιμοποιήσει το επικείμμενο ωάριο.."

Μπράβο ταξίδι η βλέννα....:shock:.....αμ γι'αυτό δε μου έρχεται ακέραιη κάτω...σκαλώνει στο δρόμο.....:-P.

Αυτό πάλι, πρώτη φορά το ακούω...:o

H4rkp2.png

Διαφημίσεις