Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τουρτα γενεθλίων η πενταμορφη και το τέρας

Recommended Posts

κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά σας,

η κόρη μου έχει τα τρίτα της γενέθλια τον ιανουάριο και της αρέσει πολύ η πενταμορφη και το τέρας.Αποφάσισα λοιπον να της κανω μια τουρτα με ζαχαρόπαστα και απο πανω να βαλω φιγουρες απο την ταινία.Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να βρω πουθενα εδω που μένω (βορεια ελλαδα) τέτοιες φιγούρες.Στο ιντερνετ στο disney store, ειδα κάτι, απλά έλεγα αν ξέρει καμιά κοπέλα απο αθηνα κάποιο μαγαζί που να έχει φιγουρες τέτοιου είδους να στείλω κάποιον γνωστό μου.

το μόνο που βρήκα στο disney store και μου αρεσε λιγακι ειναι αυτο:http://www.disneystore.co.uk/belle-beauty-the-beast-personalised-snowglobe/p/28306/300161/

αλλά δεν ξέρω αν ειναι πολύ βαρύ.Καμιά ιδέα??

Διαφημίσεις

elenitsa μου ο μόνος λόγος που είμαι στο φόρουμ είναι για να βοηθάω.

Χαίρομαι που σου άρεσαν.

Ότι χρειαστείς.....

Να την χαίρεσαι, με το καλό το μωράκι σου, να είναι γερό!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

καλέ ναι!καρατσεκαρισμένο!δεν έχουν κάτι σε πενταμορφη και τέρας.Για να πω την αλήθεια δεν ρώτησα αν υπαρχει σε κάποιο άλλο κατάστημα jumbo.

BIKY, να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το ebay, οταν πηγα να κάνω την παραγγελία, μου ζήτησε ένα voucher number, και όταν έβαλα τον αριθμο της καρτας μου, μου έβγαλε λάθος.Ποιο νουμερο εννοεί?Άσε που τα μεταφορικά κάνουν 13 ευρώ και αυτο που πήρα 14!!

Μήπως να ψάξεις και σε κανένα άλλο jumbo??Είναι αποδεδειγμένο ότι μερικά καταστήματα έχουν πράγματα που δεν βρίσκεις σε άλλα.Γιατί δεν πας και σε κανένα μεγάλο βιβλιοπωλείο-παιχνιδάδικο??Είναι κρίμα να πληρώσεις τόσα μεταφορικά για τόσο μικρό ποσό.

καλέ ναι!καρατσεκαρισμένο!δεν έχουν κάτι σε πενταμορφη και τέρας.Για να πω την αλήθεια δεν ρώτησα αν υπαρχει σε κάποιο άλλο κατάστημα jumbo.

BIKY, να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το ebay, οταν πηγα να κάνω την παραγγελία, μου ζήτησε ένα voucher number, και όταν έβαλα τον αριθμο της καρτας μου, μου έβγαλε λάθος.Ποιο νουμερο εννοεί?Άσε που τα μεταφορικά κάνουν 13 ευρώ και αυτο που πήρα 14!!

Έχω λογαριασμό paypal και το έχω συνδέσει με prepayed κάρτα...Έτσι ψωνίζω στο ίντερνετ.

Δεν έχω άλλη πιστωτική, οπότε δεν ξέρω να σε βοηθήσω....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!