Χαρα2010 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Κοριτσακια θελω τη βοηθεια σας. Το αγορακι μου είναι 9 μηνων. Θελω να του παρω παιχνιδια για τα Χριστουγεννα και τα γενεθλια του. Τι παιχνιδια προτεινετε σαν εμπειρες μανουλες που να τα εχουν ευχαριστηθει τα παιδακια σας? Ευχαριστω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efstratia Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Νομίζω ότι τα παιχνίδια της Ficher Price είναι πάρα πολύ ωραία εμένα η μικρή μου από πολύ μικρή τα έπαιζε και τώρα ακόμα που είναι 27 μηνών τα παίζει!Έχει κάτι σαν ραδιοφωνάκι που πατάς τα κουμπιά και λέει τραγουδάκια!Έχει ένα σκυλάκι που λέει τα μέρη του σώματος και διάφορα τραγουδάκια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χαρα2010 Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Efstratia σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Να χαιρεσαι το παιδακι σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andigo Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω για την κόρη μου που είναι 15 μηνών το παιχνίδι της fisher που είναι καθισματάκι με τραπεζάκι δίπλα (ηλεκτρονική εκπαιδευτική καρεκλίτα). Το έχει πάρει καμμία άλλη μαμά; Εχει ασοληθεί το παιδάκι της ή τσάμπα θα δώσω 50 ΕΥΡΩ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts