Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν φταίω εγώ και οι ορμόνες μου,που τον τελευταίο καιρό έχουν τρελαθεί,άλλα μου έχουν σπάσει τα νεύρα..Απο τη στιγμή που μάθαν οτι είμαι έγκυος κάποιοι συγγενείς και φίλοι είναι τουλάχιστον εκνευριστικοί.Με το που με βλέπουν αρχίζουν..."μην τυχον και καπνίσεις",΅δεν πιστεύω να πίνεις καφέδες", "καισαρική να κάνεις κι άσε τα πειράματα"...και αλλες ηλιθιότητες του ίδιου στυλ.Μου ΄ρχεται να αρχίσω να ουρλιάζω.Τι θέλει ο καθένας κι ανακατεύεται;Δηλαδή ξέρουν όλοι το καλό του μωρού μου εκτός απο μένα;

Εννοείται οτι δεν κάνω τίποτα απο τα παραπάνω...απλά να έχουν κάτι να πουν...Τον επόμενο που θα μου την πει,θα τον κουτουλήσω.

Ουφ!τα είπα και ξεθύμανα...

xceZp3.png

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι!!!!!!!ειναι μονο η αρχη!!!!!!!!!βεβαια κ ολοι ξερουν τα ΠΑΝΤΑ εκτος απο σενα!!!!!!!!!εσυ δεν ξερεις τιποτα!!!τωρα γινεσαι μανα!!!(αστειευομαι ετσι?????????)μη δινεισ σημασια,κρατα δυναμεις για οταν γεννησεις που εκει ΟΛΟΙ ξερουν τι πρεπει να κανεις με το μωρακι σου ΕΚΤΟΣ (μαντεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)απο σενα!!!!χαχαχα ναι ειναι απιστευτο!!!!να τους βαζεις στη θεση τους διακριτικα παντα(παρεα με τον αντρουλη σου)κ να κανετε αυτο που γουσταρετε!!!:P

Ακριβώς αυτό Άρια...όλοι ξέρουν τα πάντα ΕΚΤΟΣ απο μένα...και ξαφνικά έχουν άποψη!!!

Κι επείδη οι συγγενείς είναι του άντρα μου και όχι δικοί μου δεν μπορώ και να τους βρίσω!!!

xceZp3.png

Α καλά...και πού είσαι ακόμα! Περίμενε να δείξει και λίγο η κοιλιά σου...μέχρι και άγνωστες στο δρόμο θα σε σταματάνε να σου πούνε την άποψη τους! Πάρτο απόφαση από τώρα και μη σκας...that 's just the way it is, baby!

Μετα απο 2 παιδια και παμε για 3ο εμενα ακομα με εκνευριζουνε αυτες οι λαλακιες , αλλα πλεον το αποφασησα σε οποιον η οποια το παι3ει ξερολας και πει κατι εκνευριστικο ειτε για την εγκυμοσυνη ειτε να μου δωσει τα φωτα του για το παιδι (ποιος θα τολμησει αλλωστε εχοντας εγω αλλα 2 παιδια ) θα τα ακουσει , ευγενικα μεν αλλα το μυνηματακι θα το παρει .

Ειχα μια κατα αλλα καλη φιλη και καλη κοπελα ερχεται στο μαιευτηριο οταν γεννησα το 2ο μωρο και αρχιζει το πρι3ιμο "ε τωρα εννοειτε θα κατσεις σπιτι μεχρι να σαραντησεις εεε ??" και της απανταω " οτι ελενακι μου κοιτα τη δουλιτσα σου , εννοειτε οτι δεν προκειτε να κατσω σπιτι ουτε 5 μερες γιατι εγω το κρινω σωστο και με ευγενικα και γλυκα λογια οτι οταν εκεινη αποφασησει να κανει παιδια μπορει να κανει οτι θελει " , τετοια αντιμετωπιση θελουνε οι ξερολες .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

πολύ μεγάλη σημασία έχει πώς λέγεται το κάθετί.

την ίδια κουβέντα μπορεί να την ακούσεις από διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά ο τόνος της φωνής, οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσει ο καθένας, αλλάζουν όλο το σκηνικό.

εμενα για αυτα με ειχε προετοιμασει ο γιατρος μου! μου ειπε επι λεξη: τωρα θα σε πρηξουν μαμαδες, θειαδες,γιαγιαδες ,μη κατσεις σταυροποδι τρωγε για δυο μην μην ...κτλ κτλ. μην ακους τιποτα ειναι ολα μακακιες! εγκυος εισαι οχι αρρωστη ολα επιτρεπονται (σχεδον)οπως κ πριν!!

αυτο μου εδωσε δυναμη να τους γραψω ολους...

ασε που δεν με επρηζαν τελικα κ τοσο, λογω του χαρακτηρα μου(αγριμι με φωναζουν οι φιλοι.....!!!!!!!)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Πω πω κι εγω τρελλαινομαι με ολη αυτη την ξερολιαση....στην αρχη εδειχνα ενδιαφερον σε οτι μου λεγανε απο ευγενια...σιγα σιγα αρχισα να απανταω.

Θυμαμαι μια μερα την πεθερα μου,μου λεει "Φαε σοκολατα"...λεω "δε θελω,ευχαριστω"...μου λεει "Φαε οχι για σενα για το μωρο"...γιατι λεω σου ειπε το μωρο οτι θελει σοκολατα?

Πλεον απλα κανω πως δεν ακουω και αγνοω οτι μου λενε.

Διαφημίσεις