Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικη και εξετασεις

Recommended Posts

γεια σας ειμαι νεο μελος και ειμαι μεσα στο αγχος .μετα απο τεσσερις αποτυχημενες προσπαθειες σε 2 απο τα μεγαλυτερα κεντρα εχω ξεκινησει με ενα νεο γυναικολογο την πεμπτη προσπαθεια σε μακρυ πρωτοκολλο.αυτος δεν με βαζει να μετραω οιστραδιολη και αυτο με εχει αγχωσει.οταν τον ρωτησα γελασε και μου ειπε δεν εχει κανενα νοημα.θελω την γνωμη σας και πολυ ενθαρυνση

Διαφημίσεις

εγω κοριτσακι μου δεν εχω καμια εμπειρια και ετσι δε μπορω να σου δωσω καμια συμβουλη ο μονος λογος που σου γραφω ειναι για να σου ευχηθω οτι καλυτερο και συντομα να μπει ενα τελος στην ταλαιπωρια σου με ενα μωρακι στην κοιλιτσα σου :D

χρυσαυγη, καταρχην καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια.

Η μετρηση οιστραδιολης δειχνει κατα ποσο τα ωοθυλακια που βλεπει ο υπερηχος, περιεχουν και κυτταρα που θα εξελιχθουν σε ωαρια.

Δεν φτανει μονο να μετραμε τα ωοθυλακια και τη διασταση αυτων.

Η οιστραδιολη δειχνει μια ποιοτικη εκτιμηση των ωοθυλακιων κα επισης βοηθα τον γιατρο να εκτιμησει τον πιθανο κινδυνο υπερδιεγερσης.

Αυτα για την περιοδο της διεγερσης. Δεν γραφεις ομως αν εισαι στη φαση της καταστολης ή της διεγερσης....

Πολλοι γιατροι δεν μετρουν οιστραδιολη στην καταστολη.

..και παλι καλη επιτυχια!! :D

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

• 3 weeks later...

Χρυσαυγουλα, σου ευχομαι τα καλυτερα!! Να μπει τελος στην ταλαιπωρια σου συντομα, μ ενα γερο μωρακι στην κοιλιτσα!!!

g.gifo.gifo.gifd.gifempty.gifl.gifu.gifc.gifk.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Διαφημίσεις