Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!

Recommended Posts

Γεία σας μανουλες και μελλοντικές μανούλες!!!!

Ήρθε η ωρα να γεννησω και εγω!!! Απο πολυ νωρις γνωριζα λογω ενος προβληματος υγειας που εχω οτι θα γεννησω με καισαρικη, και ετσι την δευτερα πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι το σαββατο στις 7μιση το πρωι να ειμαι στο μαιευτηριο για να γεννησω... Η αληθεια ειναι οτι οσο πλησιαζουν οι μερες νοιωθω απιστευτο αγχος αλλα και ανυπομονησια για να σφιξω τον πριγκιπα μου στην αγκαλια μου!! Συναισθηματα αναμεικτα!!! Θα ηθελα να μου πειτε οσες εχετε γεννησει με καισαρικη και επισκληριδιο ποιες ειναι οι ετοιμασιες, οι διαδικασιες μεχρι να δεις το μωρακι σου!!!!

αχχ περιμενω απαντησεις σαςςςς...

:D

Διαφημίσεις

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κατα αρχήν με το καλό να πάρεις τον πρίγκιπα σου στην αγκαλιά σου, μην αγχώνεσαι είναι η πιο γλυκιά εμπειρία!!!!

Τώρα για την διαδικασία που λες είναι πολύ απλά τα πραγματα, αφού σε ετοιμάσουν θα σε βάλουν στο δωμάτιο όπου θα περιμένεις και θα ακούς και το μωρό, κάποια στιγμή θα έρθει η αναισθησιολόγος να σου κάνει την επισκληρίδιο και μόλις ενεργήσει το φάρμακο θα σε πανε στο χειρουργείο όπου και θα ξεκινήσει η διαδικασία και σε 10 λεπτά θα έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ! Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ???

Διαφημίσεις

ααα!! ωραια!! τσακ μπαμ δηλαδη!!! το καλο ειναι οτι ο γιατρος μου ειπε να παω μια μερα πριν την παρασκευη δηλαδη για να κανω τις απαραιτητες εξετασεις(αιματος,καρδιογραφημα) και το σαββατο κατευθειαν το ς χειρουργειο... (οχι ακριβως κατευθειαν, ξεχασα το κλυσμα και το ξυρισμα) :oops: ειμαι και ντροπαλη αυτο δεν σας το ειπα....

Γεννησα και εγω τη μικρουλα με καισαρικη. Ετσι μπηκα κι εγω Σαββατο

πρωι και σε πολυ λιγη ωρα κρατουσα το αστερακι μου αγκαλιτσα!!!!

Σου παιρνουν

πρωτα αιμα και καρδιογραφημα, μετα κλισμα. Σου κανουν την ενεση και μολις αρχισεις να μουδιαζεις και να μην αισθανεσαι τα ποδαρακια σου, ξεκινατε για χειρουργειο. Δεν με ξυρισαν παντως πουθενα

εμενα. Ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!! Με το καλο κοριτσακι μου.

Διαφημίσεις

το ξυρισμα εαν μπορεις καντο μονη σου, εγω ειχα παει ετοιμη κ μου εκαναν μονο το κλυσμα(δυστυχως αυτο δεν το γλυτωνεις).Με το καλο κ ολα να πανε καλα ειναι ανεπαναληπτες κ ονειρεμενες οι στιγμες που θα ζησεις :D:D:D

Vann μου το ξυρισμα θα το κανω μονη μου στα τυφλα ομως γιατι λογω κοιλιας δυσκολευομαι!!!!! το κλυσμαααααααα ειναι λιγο αβολο....

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατεεεεεεεε :lol:

Διαφημίσεις

Aγαπη μου γλυκια με το καλο..

Με επιασε τρεμουλο στην αναγνωση του μηνυματος σου. Σαν να ξαναειναι η δικη μου ωρα.

Στην δικη μου περιπτωση την ενεση την εκαναν στο χειρουργειο.

Θα αρχισεις να μουδιαζεις αμεσως. Σε 5 λεπτα θα κρατας τον μικρουλη αγκαλια, ζητα να μην σου τον παρουν καθολου. Εαν το μωρακι ανακουφιστει στην αγκαλια σου, με την φωνη σου, θα στον αφησουν ως το τελος κ θα πατε μαζι πανω.

Σου ευχομαι τα καλυτερα. Οτι θελεις εδω ειμαι.

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΙΝΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ FORUM!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΚΙ ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΙΝ 16 ΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΧΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ............

Sophie13

Aθηνα

elias-christina

Pegi

Rosangel

Afroditi D

sas eyxaristw oles gia tis eyxes sas!!!!! oses perimenete ta mwrakia sas me to kalo na ta parete stis agkalitses sas, k oses exete hdh stin agkalia sas ta mwrakia sas na ta xaireste kai na na eina panta gera kai kalotyxa....

Κατ΄αρχην με το καλο κατα δευτερον μην ανησυχεις,και το κλυσμα μπορεις να το κανεις μονη σου και το ξυρισμα!!! :oops::oops::oops:

Το ξυρισμα ειναι οντως λιγο δυσκολο με την κοιλια αλλα με τη βοηθεια ενος καθρεπτη θα τα καταφερεις. Οσο για το κλυσμα; Εγω ντρεπομουν παρα πολυ να μου το κανουν στο μαιευτηριο γι' αυτο και ειχα φροντισει μερες πριν να προμηθευτω ενα απο το φαρμακειο-συγκεκριμενα ειχα παρει το Flit Enema.

Επειδη πηγα κι εγω για προγραμματισμενο τοκετο,λιγο πριν φυγω για το μαιευτηριο το τακτοποιησα μονη μου το θεματακι!!! :lol::lol::lol:

Δε μπορω να πω οτι ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο αλλα απο το να μου το κανουν στην κλινικη προτιμησα να υποστω μονη μου λιγη ταλαιπωρια!!! :oops::oops::oops::oops::oops: Σας πληροφορω οτι το κολπο "επιασε" μια χαρα κι οταν πηγα κι εκανα την εισαγωγη στο μαιευτηριο και μου ειπαν "παμε να σας ετοιμασουμε" τους ειπα με περηφανεια "κλυσμα και ξυρισμα εχω κανει μονη μου!!!"

Η πλακα ηταν οσο ημουν ακομη στο σπιτι κι ετοιμαζομασταν,ντρεπομουν πολυ να πω στον αντρα μου οτι θα κανω κλυσμα μονη μου κι εψαχνα να βρω αφορμη να τον στειλω στο αυτοκινητο να με περιμενει.Αυτος ομως να μην ξεκουνιεται με τιποτα!!! :lol::lol::lol:

Τελικα του φορτωσα την τσαντα και του ειπα να κατεβει κι οπου να 'ναι ερχομαι κι εγω,οποτε με λιγο ζορι εγινε η δουλιτσα!!!

ρεναλντιτα μου με το καλο.....a207.gif

οσο για το κλυσμα δεν ηταν τοσο τραγικο ......μεσα σε 7-8 λεπτακια ειχε κανει την βρωμοδουλεια του....

σου ευχομαι να απολαυσεις τις μεγαλες στιγμες που θα ζησεις.......

θα τα πουμε και απο κοντα :D

i040.gif