Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

'Αδεια μητρότητας - Ημερολογιακές μέρες ή εργάσιμες?

Recommended Posts

Η άδεια μητρότητας (119 μέρες) είναι ημερολογιακές μέρες και όχι εργάσιμες?

Μα καλα τι νόημα εχει αυτό?Δλδ μου δίνουν άδεια τα Σαββατοκύριακα που ετσι κι αλλιως δε δουλευω??

Και γεννάω και Χριστούγεννα οπότε χάνω και τόσες μέρες λόγω αργίας...την γκαντεμιά μου!!!

Διαφημίσεις

και γω στην πρώτη εγκυμοσύνη μου έτσι την πάτησα νόμιζα οτι ήταν εργασιακές οι ημέρες αδείας αλλά τσάμπα γλυκάθηκα....................

είναι ημερολογιακές και πολύ αυστηρές μάλιστα..................

εγω που μου βγαίνει να πάρω τις 56 ημέρες απο 24 Δεκέμβρη?

που ούτως ή άλλως δεν δουλεύω τη βδομάδα αυτή..............

μάλλον θα βάλω την πητ 10 μέρες μετά για να πιάσε απο 01/01 η άδεια αλλά και πάλι τί κερδίζω 6 μέρες σιγά τα αυγά..................

Ελα μου ντε...πως ξεγελαστηκα ετσι και πιστεψα οτι προκειται για εργασιμες μερες...απορω.Στην Ελλαδα ζουμε...ηταν δυνατον?

Απλα μου ηρθε αποτομο σημερα που πηγα στο ΙΚΑ γιατι ειχα πειστει οτι σταματαω οπου να'ναι αλλα πρεπει να δουλεψω αλλον εναμισι μηνα.

Α επισης αρνηθηκαν να μου δωσουν σημερα επισημο χαρτι που να αναγραφει ΠΗΤ γιατι ειναι πολυ νωρις λεει...να παω μετα τις 20 Οκτωβριου.Ουτε κι αυτο καταλαβα τι νοημα εχει.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...