Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑΣ Η' EMBRYOLAB ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ???

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!

Οι γιατροί (3 στον αριθμό) διέγνωσαν οτι οι σάλπιγγες μου είναι σαν κομπολόϊ και δεν επιδέχονται διόρθωση και φυσικα δεν εχει νόημα να κάνω λαπαροσκόπηση...το επόμενο βήμα ειναι η εξωσωματικη. Εχω μπερδευτεί πολύ για το πού να πάω..υποψη οτι αυτη την στιγμή δεν παω σε καποιο συγκεκριμενο γιατρο οπότε το ψαχνω μόνη μου...Ακουω και διαβάζω για Μαστρομηνά στην Αθήνα. Εγώ ειμαι απο θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μάθω πώς κάνουμε Αθήνα την εξωσωματική...δηλαδη πόσες φορές πρέπει να πάω Αθήνα? Επίσης διαβάζω και καλα σχόλια για το embryolab...βοηθήστε με PLS!!!:lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Αν επιλέξεις τον Μαστρομηνά όλη η προετοιμασία της διέγερσης και της παρακολούθησης γίνεται στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο που συνεργάζεται και στην Αθήνα πως για την ωοληψία και την εμβρυομεταφορά. Το embryolab είναι ένα πολύ καλό κέντρο με πολύ καλούς γιατρούς και πολύ καλή συμπεριφορά, επίσης έχει και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας!!! Θα σου πρότεινα να κλείσεις ένα ραντεβού και στα δύο και να δεις ποιο θα σου κάνει "κλικ"....ότι και αν αποφασίσεις σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!

Μαργαρίτα

Καλημέρα!!! Αν επιλέξεις τον Μαστρομηνά όλη η προετοιμασία της διέγερσης και της παρακολούθησης γίνεται στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο που συνεργάζεται και στην Αθήνα πως για την ωοληψία και την εμβρυομεταφορά. Το embryolab είναι ένα πολύ καλό κέντρο με πολύ καλούς γιατρούς και πολύ καλή συμπεριφορά, επίσης έχει και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας!!! Θα σου πρότεινα να κλείσεις ένα ραντεβού και στα δύο και να δεις ποιο θα σου κάνει "κλικ"....ότι και αν αποφασίσεις σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!Ηδη επικοίνώνησα με Αθήνα και μου εδωσαν το τηλ εδω του συνεργάτη τους. Γεωργιάδης Γεώργιος ειναι το όνομα του...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΡΙΔΥΜΑ!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 1 ΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.(ΒΕΒΑΙΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ:P

αα μαλιστα δηλαδη μπορείς και με αυτο τον τρόπο...χρησιμη πληροφορία, σε ευχαριστω. Δηλαδη Αθηνα πήγες μονο για την εμβρυομεταφορά. Ολο αυτο σε ταλαιπώρησε καθόλου; δηλαδη να στέλνεις τα αποτελέσματα κτλ Με το καλο σου έυχομαι τα παιδάκια σου!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...