Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια για τα βαφτίσια

babyprince

Recommended Posts

Όχι μόνο ότι είδα μου φάνηκε κιτσ, αλλά για αγοράκι ήταν λες και όλα ήταν ίδια. Ψάχνω κάτι όμορφο, όχι γραβάτα και κουστουμάκι, αλλά κάτι πιο λιτό. Μου άρεσαν τα neonato και τα bambolino, αλλά δεν ξέρω τιμές. Αν ξέρεις καμία να με βοηθήσει. Επίσης, σκεφτόμουν ότι σταυρό τα αγοράκια δεν τον φοράνε ποτέ. Μήπως μπορώ με την νονά να του πάρω κάτι σε σταυρό αλλά πολύ απλό???

Για την βιντεοσκόπηση-φωτογράφηση πόσα ζητάνε συνήθως? Έκανα μία επαγγελματική φωτογράφηση με το μωρό μου για να θυμάμαι τώρα που είναι μωράκι... και βγήκε τέλεια... από αυτές τις φωτο που είναι σα διαφήμιση ή βιβλίο... σαν αγγελάκι ήταν το καλό μου. Μου το εκανε και σε μουσικό slide show. Η τιμή γι αυτό ήταν εντελώς προσιτή, αλλά δεν ξέρω τι θα μου πει για βαφτίσια μαζί με βιντεοσκόπηση.

Άλλες ιδέες?

Πόσο κοστίζει συνολικά?

beeeeezzzzz

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Με το καλό η βάφτιση !

Σχετικά με τα ρούχα, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι κυκλοφορούν πολλά που είναι μια από τα ίδια και "μεγαλίστικα" βρε παιδί μου. Θα μπορούσες να επιλέξεις ρούχα καλής φίρμας/ποιότητας και να τα σετάρεις εσύ με στόχο να είναι όμορφα και πρακτικά -για να μπορεί να τα βάλει το παιδί και να τα ευχαριστηθεί-. Δεν ξέρω τιμές από τις μάρκες που αναφέρεις. Μπορώ όμως να σου πως να ψάξεις για ρούχα της μάρκας moumou ή της letante, της Έλενας Μανάκου που "ξεφεύγουν" και είναι όμορφα.

Ενας καλός φωτογράφος θα σου κοστίσει σίγουρα γύρω στα 600 ευρώ.

Εάν θες κάτι άλλο, στείλε μου pm...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Επίσης πολύ ωραία ρούχα για βάπτιση, όχι κιτσ και όχι "κουστούμια", αγορίστικα με στιλ έχει και το Lapin. Ρίξε μια ματιά, και για τον γιο μου και για το βαφτιστήρι μου ψώνισα από εκεί.

Καλημέρα και με το καλό η βάπτισή σας!

Για βαπτιστικά τιμές δεν ξέρω σε neonato και bambolino αλλά σου προτείνω να δεις και το http://www.happyhippie.gr/cat.php?idsub=2 για πιο ιδιαίτερα. Αλλά καλό θα ήταν αν πάρετε κατι που θα ξαναφορεθεί ή έστω κάποια κομμάτια του σετ.

Ο σταυρός είναι απαραίτητος αλλά αφού είναι αγοράκι διάλεξε (η νονά δηλ.) κάτι απλό και λιτό και ίσως είναι και πιο οικονομικό.

Για φωτογράφο εγώ έδωσα 700 ευρώ για βιντεο-φωτογραφίες-dvd-ψηφιακό αλμπουμ. Κανε μια έρευνα αγοράς πρώτα και μετά αποφασίζεις. Τώρα το σύνολο δεν θυμάμαι να σου πω αλλά τραγικό δεν είναι αν δεν κανεις τραπέζι μετά γιατί και η νονά πληρώνει αρκετά πράγματα.Εξαρτάται και τι διαλέγεις πάντα σε μπομπονιέρες, προσκλήσεις κλπ.

θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι που θα μπορέσει να το ξαναφορέσει το παιδί, τα lapin έχουν πολύ καλές λύσεις. κι εγώ της κόρης μου από εκεί της πήρα, γιατί κάναμε πολύ λιτή βάπτιση, τα ρούχα εννοώ. και ευχαριστηθήκαμε το φόρεμά της όλο το καλοκαίρι και τα παπουτσάκια της που ήταν all star με λουλούδια κλπ. από τα lapin επίσης. και τα happyhippie εχουν πολύ ωραία πράγματα (πήραμε το στεφανάκι της από εκεί). ο φωτογράφος μας ζήτησε 550 ευρώ για 100 φωτο 13χ19, 5 φωτο 20χ30 και 3 dvd

Διαφημίσεις

Μπορείς να πάρεις ωραία ρουχαλάκια που δεν είναι βαφτιστικά αλλά είναι 'επίσημα'. Όχι απαραίτητα για να τα ξαναφορέσει, αλλά για να μην είναι σαν μικρομέγαλο. Εγώ βρήκα σετάκι στο Ήρα, πολύ ωραίο για το βαφτιστήρι μου. Τα βαφτιστικά τους μας φάνηκαν 'κάπως'.

Υπάρχουν πολύ απλοί σταυροί (όχι απαραίτητα φτηνοί, γιατί μπορεί να έχουν βάρος και να είναι και καλής ποιότητας). Στο μικρό μου γιο, ο σταυρός ήταν εντελώς σκέτος αλλά είναι φανταστικός. Επίσης και τους δύο βαφτιστικούς τους έχω φορέσε εγώ πολλές φορές, ειδικά όταν λείπω από κοντά τους, νομίζω ότι έχω ένα κομμάτι τους πάνω μου.

Τώρα, μία τελευταία συμβουλή. Να πάρεις για φωτογράφο- βίντεο κάποιον που να σου τον έχουν συστήσει και να έχεις δει δουλειά του. Άσε τους πειραματισμούς γιατί αυτή η μέρα δεν επαναλαμβάνεται...... Μήπως έχεις καμία δυσάρεστη έκπληξη!

Καλημερα βαπτιστηκαμε το Σαββατο εμεις τα πηραμε ολα απο τον Ναρλη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη δες εδω www.narlis.gr o φωτογραφος μας πηρε 550 ευρω και ο σταυρος ζητησα απο τη νονα να ειναι λευκοχρυσος και οσο πιο απλος γινεται

vXPNp3.png

QcHZp3.png

καλημερα εμεις βαφτιζομαστε τη κυριακη 26/9 και πιστευω οτι ειμαστε καθολα ετοιμοι τα βαφτιστικα του μικρου μας πριγκηπα τα πηραν οι νονοι απο τα grant στον αγιο δημητριο και ειναι GUY LAROCHE ΕΠΕΙΔΗ ειναι μωρο 5 μηνων ηθελα κατι το οποιο να ταιριαζει στην ηλικια του και διαλεξανε οι νονοι του σαλοπετα στο χρωμα της αμμου λινη με πουκαμισακι λευκο και σακακι απιστευτο οσο για το σταυρο ηθελα κατι λιτο και λευκοχρυσο και το πετυχαν ακριβως επισης παπουτσακια του πηραμε αγκαλιας γιατι ειναι μικρουλη ακομα και για φωρογραφο επιλεξαμε τον ιδιο που ειχαμε στο γαμο μας και ξερουμε τη καλη δουλεια που κανει κοστος 600 ευρω αλλα με πολλα πραγματα και βιντεο εκκλησια και τραπεζι

και εμεις guy laroche πηραμε...ριξε μια ματια..μου αρεσαν παρα πολυ...

τα χειμερινα τους εχουν παντελονακι,πουκαμισο,πουλοβερακι αμανικο(πολυ ομορφο),μπουφανακι που θα το φορασει ολο το χειμωνα,γραβατα(αν θελεις δεν τι βαζεις),καπελακι...

εχει ενα σετακι σαν ιππασιας ασπρο με καφε φανταστικο....

τα bambolino πολυ ομορφα αλλα εμενα πιο κλασσικα μου φαινονται...

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Να πω την αλήθεια και εγώ σκεφτόμουν τα lapin. Θα κοιτάξω και τα υπόλοιπα.

Σκεφτόμουν να κάνω πάρτυ μετά, όχι φαγητό. Βέβαια δεν ξέρω τί θα κάνω με τους μεγαλύτερους, θα το βρω...

beeeeezzzzz

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...