Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοιμαται μονο στο παρκοκρεβατο

tazoula82

Recommended Posts

Κορίτσια εχω απελπιστεί..... ο μικρός μου 13 μηνών τώρα και δεν εχει κοιμηθεί ποτέ στην κουνια του.Οταν γεννήθηκε τον ειχαμε για κανα 3μηνο στην καλαθούνα του,διπλα απο το κρεβατι μας και κοιμόταν εκει.Ολα καλα... στην πορεία κάναμε ενα ταξίδι στην Πατρα στους γονείς μου λόγο καποιου χειρουργείου οπου μείναμε εκει για ένα διαστημα περίπου ενος μήνα.Οποτε του ειχα παρει μαζί το παρκοκρεβατο και του χαμε βαλει και ορθοπαιδικό στρωματακι μεσα για να κοιμαται.Καθως εχει μάθει να κοιμαται μονο με κουνημα, το παρκοκρεβατο βολευε γιατι εχει απο κατω δυο στηρίγματα για να ταλαντευτεται και ετσι κοιμόταν μια χαρα.Οταν ομως γυρίσαμε σπιτι μας ειπα πως τωρα πια πρεπει να μπει στο κρεβατακι του.Το αποτελεσμα ήταν να μην κοιμαται με τιποτα, να κλαιει,να στριφογυρίζει,να προσπαθεί να σηκωθει.Απελπιστηκαμε και τον βαλαμε για δοκιμή παλι στο παρκοκρεβατο και κοιμηθηκε μετα σαν πουλακι.Να μην τα πολυλογω αλλο, καναμε και αλλες προσπαθειες να κοιμηθει στην κουνια του και τιποτα δεν εγινε.Εχει κολλήσει στο παρκοκρεβατο μέχρι και τωρα.Τι θα κανω δεν ξέρω.Διακοσμητικό επιπλο ειναι πια η κουνια του.Πως θα τον κανω να κοιμηθεί εκει ρε κορίτσια?Απτην αλλη λεω αν του αρεσει τοσο να κοιμαται στο παρκοκρεβατο ας τον αφήσω εκει μεχρι να αποφασίσει μονος του ποτε θελει να παει στο κρεβατι του.Αλλα φοβαμαι μην περασει πολυυυυυυυυυυς καιρος μεχρι να γινει αυτο.

Διαφημίσεις

δεν βλεπω ουτε εγω να ειναι προβλημα.Αφου το στρωματακι ειναι καλο...εγω θα το κοιμιζα εκει το παιδι μεχρι να θελησει το ιδιο να μετακινηθει.Ταζουλα...σε σας η κουνια θα μεινει διακοσμητικη μου φαινεται:P:pμα ειδες πως κολλανε τα ατιμουτσικα με καποια πραγματα???

Ταζουλα...σε σας η κουνια θα μεινει διακοσμητικη μου φαινεται:P:pμα ειδες πως κολλανε τα ατιμουτσικα με καποια πραγματα???

Αυτο λεω και γω, διακοσμητικό επιπλο.Κριμα και τα λεφτα ρε γμτ. Τι να κάνω,υπομονή μπας και καποια στιγμή το αποφασίσει να κοιμηθεί εκει.Απλα τωρα μεσα στο δωματιο του ειναι σαν να εχουμε δυο κρεβατακια.Σε λιγο καιρο θα μετακομίσουμε και λεω με την αλλαγή χωρου να κανω μια δοκιμή παλι να μαζεψω το παρκοκρεβατο.Θα δειξει...... :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Βάλτε μπρος για νέο οικογενειακό μέλος, να γεμίσει και το άλλο κρεβατάκι :)
Χαχαχαχα καλό αυτο miriki αλλα με τα χιλια ζορια πιασαμε τον μικρό μετα απο εξωσωματική τωρα ποιος ξέρει αν θα ρθει ποτε δευτερο....:confused: (άλλο θεμα αυτο)

Ωχ, ελπίζω να μη σε στεναχώρησα. Αν και μετά τη γέννα από εξωσωματική πολλές γυναίκες έχουν δει να ... ξεμπλοκάρει το σύστημα. Όπως και να χει αφού το στρώμα είναι ΟΚ άσε το μπεμπίδιο να κάνει τα κουμάντα του.....

Διακοσμητικη εμεινε κι εμάς η κουνια μας! Απο το πορτ μπεμπε στο λικνο και απο το λικνο στο παρκοκρεβατο-αν την βαλεις στο κρεβατι της, αρχιζει τις κεφαλιες στα καγκελα :? Αγοράσαμε ενα πολυ καλό στρώμα κι εμείς.

Οσο σκεπτομαι ποσο χρόνο αφιερωσα για να την βρω, και ποσο κοστιζει! Αλλά τί να κάνεις; Αφού ειναι για το καλό της.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...