Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κολυμβητηριο δυτικη θεσσαλονικη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Και εμένα με ενδιαφέρει αν έχουν κάνει κάτι για μικρότερα παιδάκια... Την μικρή μου την πηγαινα στην Περαία αλλά μου πέφτει πολύ μακριά και με κούρασε η διαδρομή.. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο για τόσο μικρά (τότε ήταν αυτό της περαίας και ένα στη Τούμπα)

Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει!!!

Εμείς πηγαίνουμε στο Κολυμβητήριο του Δήμου Συκεών. Είναι το πιο κοντινό, είναι όμως ανοιχτό. Είμαστε ευχαριστημένοι απο άποψη καθαριότητας και προπόνησης. ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΥΚΕΩΝ,Δ/νση: Λεχόβου 7, Τηλ: 2310 200.327

Εναλλακτικά, πήγαινε ρίξε μια ματιά και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Τελόγλου, Θεσσαλονίκη,Τηλ.: 2310 206877,Ανοικτό – Κλειστό

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Καλημέρα!!!

Και εμένα με ενδιαφέρει αν έχουν κάνει κάτι για μικρότερα παιδάκια... Την μικρή μου την πηγαινα στην Περαία αλλά μου πέφτει πολύ μακριά και με κούρασε η διαδρομή.. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο για τόσο μικρά (τότε ήταν αυτό της περαίας και ένα στη Τούμπα)

Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει!!!

για 2χρονα δεν ξέρω φιλενάδα... για 4 ετών όμως, παίρνουν νομίζω.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εμείς πηγαίνουμε στο Κολυμβητήριο του Δήμου Συκεών. Είναι το πιο κοντινό, είναι όμως ανοιχτό. Είμαστε ευχαριστημένοι απο άποψη καθαριότητας και προπόνησης. ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΥΚΕΩΝ,Δ/νση: Λεχόβου 7, Τηλ: 2310 200.327

Εναλλακτικά, πήγαινε ρίξε μια ματιά και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Τελόγλου, Θεσσαλονίκη,Τηλ.: 2310 206877,Ανοικτό – Κλειστό

Φιλενάδα αυτό αν θυμάμαι καλά δεν είναι ακόμη για εμάς ε;;;;;

Διαφημίσεις

εχει και η νεαπολη ανοιχτο στο στρεμπενιωτη, αλλα δεν με εχει ενθουσιασει απο αποψη εγκαταστασεων και υγιεινης προτιμω των συκεων. τα μονα κλεστα ειναι το εθνικο και το ποσειδωνιο, μεχρι κεντρο που γνωριζω. σε ολα παιρνουν απο 4 και πανω και βεβαια αν εχουν καθαρισει. το ξερω γιατι εμεις περιμενουμε ανυπομονα να κλεισουμε τα 4 για να γραφτουμε.

για μικροτερα παιδακια ρωτηστε στο παλατακι του παοκ για baby swimming.. αλλα νομιζω παιδακια που δεν ξεκινησαν απο βρεφακια δε τα παιρνουν..

υ.γ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ μου καλωσορισες και παλι στην πολη μας!!! καλες βουτιες!

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

υ.γ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ μου καλωσορισες και παλι στην πολη μας!!! καλες βουτιες!

κοριτσακι ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα χειμωνας στην πολη λοιπον επιτελους μετα απο 7 χρονια

για του ευοσμου θα ξερω μετα της 10 σεπτεμβρη θα μαθω και θα σας ενημερωσω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...