Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κακή πεθερά+συνυφάδα..Τι κάνουμε?

deppy78

Recommended Posts

Γειά σας,

είμαι στα πρόθυρα χωρισμού απο τον άντρα μου, αλλα η αιτία είναι η πεθερά και η συνυφάδα μου και το κόλλημα που έχει, ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΙΛΑΕΙ...στις προσβολές τους..

Έκανα υπομονή, συζήτηση, για ενάμισι χρόνο πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα στην πεθερά μου με δωράκια-ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ- και για ευχαριστώ..

συνεχίζει να με ειρωνεύεται, να ειναι ψυχρή, προσβλητική και αγενής, και μπροστά στον άντρα μου και τον πεεθερό μου και αλλους..

Χρησιμοποιεί την σφύρα και τον άκμωνα, το καλο και το άγριο, με σκοπό ή να με μετατρέψει σε αυτό που θέλει-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ-ή να μας χωρίσει..Είναι από χωριό, Λεωνίδιο, και αν και εκπαιδευτικός, λόγω ηλικίας-75χρ- έχει πια ξεκουτιάνει και ξαναγυρίσει στο σκεπτικο του χωριού..καλοπιάνει και αλληλογλύφονται με την άλλη νύφη, επειδή ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, να μενει τσάμπα στην Αθήνα, την χτίζει σπίτι, την έχει ουσιαστικά υιοθετήσει-η νύφη είναι από χωριό και φτωχή- και θεωρεί εμένα πρόβλημα επειδη έχω την προσωπικότητα και τα λεφτά μου, και δεν με κανει οτι θελει. Η άλλη νυφη, το παίζει ότι παει με τα νερα της ,γλυφει ανηλεως και ετσι ο άντρας μου, αντιμετωπίζει πόλεμο, από την μαμα του ,τον μπαμπά του και τον αδελφό του, που όλοι -για τα δικά τους συμφέροντα-μας πολεμαν.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΩ??

Διαφημίσεις

Ωραια,ασε (για λιγο) στην ακρη το οτι ο αντρας σου δεν τσακωνεται και δεν τους αντιμιλαει...με σενα τσακωνεται επηρεασμενος απο αυτα που λενε?Η οταν ειστε οι δυο σας σου δινει δικιο?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Απομακρύνσου γλυκιά μου και κοίτα την δική σου οικογένεια και την σχέση σου με τον άντρα σου. Δεν αξίζει για κανέναν τρίτο να χαλάς αυτό που εχεις φτιάξει...

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Διαφημίσεις

Σιγά μην τους κάνεις την χάρη να χωρίσεις!!!

Ύστερα από 13 χρόνια που είμαι μαζί με τον άντρα μου έχω πάρει απόφαση πλέον ότι: 1) Η πεθερά δεν προκειται να αλλάξει 2) Ο άντρας μου δεν πρόκειται ποτέ να πάρει το μέρος μου. Έχει τρομερό κόλλημα μαζί της.

Έτσι άλλαξα εγώ και αντί να τα καταπίνω τους τα λέω χύμα και τσουβαλάτα κατ' ευθείαν. Παραδέχομαι ότι έχω γίνει πολύ κακιά αλλά μόνο έτσι μπαίνει στην θέση της η "κυρία". Τόσα χρόνια που έκανα την καλή δεν φαντάζεσαι πόσο αέρα είχε πάρει. Φαντάσου ότι όταν πηγαίναμε για ΣΚ στο σπίτι της στην επαρχία έμπαινε στο δωμάτιο που κοιμόμασταν χωρίς να χτυπήσει κι εγώ ήμουν μόνο με τα εσώρουχα. Όταν της είπα "καλά πως μπαίνεις έτσι μέσα;" με κοίταξε ειρωνικά και μου είπε "σιγά και τί θα δω;". Ο γιος την πάπια όπως πάντα.

Για αυτό σε συμβουλεύω να αγριέψεις για τα καλά προκειμένου να σώσεις τον γάμο σου. Αν ο άντρας σου είναι κότα σαν τον δικό μου μην τον μπλέκεις καθόλου και να τα πετάς κατευθείαν στα μούτρα της πεθεράς σου. Έτσι κάνω κι εγώ και έχω ψιλοσωθεί.

Ο άντρας μου, επειδή είναι δίδυμος με τον αδελφό του και όλα τα περιουσιακά τα έχει η πεθερά δια 2, με πιέζει συχνά πυκνά να παίζω θεατρο, να τους υπομένω, να κανω τα στραβά ματια, για να μην ξεκόψει και από τα κοινα σπιτια-περιουσιακά-χωριό, αλλα και για να τα έχει καλα και με τους δικούς του. Ο αδελφός του όμως δεν κάνει καμια προσπάθεια να αλλάξει την γυναίκα του, ΑΝΤΙΘΕΤΑ...την ενισχύει να μένει άνεργη, και να τρέχει να γλύφει και να βοηθά δηθεν την πεθερα, για να της κόβει ..μισθο..!!!

Ντεπάκι κάνε ότι κάνει. Και κούλαρε. Όταν θα σου λέει καμιά κοτσάνα ρίχνε ένα σκεφτικό "μμμμμμ...." και απομακρύνσου με ακόμα πιο σκεφτικό ύφος. Χωρίς να την κοιτάξεις. Θα την αφήσεις με την απορία.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Αφου ο ανρας σου αναγνωριζει πως εκεινη ειναι λαθος,κανε τοπο στην οργη και βρες τα μαζι του.

Μην τον συγκρινεις με τον αδερφο του,ειναι αλλοι χαρακτηρες.

Και κρατα οσο περισσοτερη αποσταση μπορεις,δεν χρειαζεται να εχετε πολλα,πολλα.Ζητα του τουλαχιστον αυτο,το δικαιουσαι πιστευω.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Αποφασίζεις τι θες: την ηρεμία σου στο δικό σου σπίτι με τα δικα σου λεφτά και τον δικό σου άντρα...ή το μπάχαλο με όλα όσα γράφεις προκειμένου να μην χάσετε τα σπίτια κ τη λοιπή περιουσία που κάποια στιγμή θα κληρονομήσετε...

Εγώ θα διάλεγα χωρίς δισταγμό το πρώτο....γιατί σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε....και η ψυχική μας ηρεμία κ η οικογενειακή γαλήνη είναι ανεκτίμητα και κυρίως δεν είναι δεδομένα....

Δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι πεθερά και συνυφάδα αν σου χαλάνε το στομάχι...Ας κρατήσει επαφή ο άντρας σου αν θέλει....

Και πάντα να θυμάσαι πως όταν χάνεις την ψυχραιμία σου, συνήθως χάνεις και το δίκιο σου μαζί...

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Διαφημίσεις

Αποφασίζεις τι θες: την ηρεμία σου στο δικό σου σπίτι με τα δικα σου λεφτά και τον δικό σου άντρα...ή το μπάχαλο με όλα όσα γράφεις προκειμένου να μην χάσετε τα σπίτια κ τη λοιπή περιουσία που κάποια στιγμή θα κληρονομήσετε...

Εγώ θα διάλεγα χωρίς δισταγμό το πρώτο....γιατί σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε....και η ψυχική μας ηρεμία κ η οικογενειακή γαλήνη είναι ανεκτίμητα και κυρίως δεν είναι δεδομένα....

Δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι πεθερά και συνυφάδα αν σου χαλάνε το στομάχι...Ας κρατήσει επαφή ο άντρας σου αν θέλει....

Και πάντα να θυμάσαι πως όταν χάνεις την ψυχραιμία σου, συνήθως χάνεις και το δίκιο σου μαζί...

δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα άλλο παρά μόνο το δικό σου μήνυμα, που φυσικά με ενθουσίασε. γράφεις πάρα πολύ σωστά. μα πάρα πολύ σωστά!

εκεί ακριβώς βρίσκομαι εγώ. άργησα να έρθω στη χώρα της ηρεμίας, αλλά είναι τόσο όμορφα που πάλι καλά που ήρθα, έστω κι αργά!:-D

να συγκεντρωθείς στο να είσαι καλά με τον άντρα σου, στο σπίτι σου και κόψε αν όχι εντελώς, πάντως τα πολλά πάρε δώσε με πεθερικά-συνυφάδα.

θα βρεις την υγεία σου!

ο άντρας σου δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους. μην το περιμένεις, μπορεί και να μη συμβεί ποτέ. η αλκυόν βέβαια μας έδωσε κάποιες ελπίδες, αλλά δεν συμβαίνουν συχνά τέτοια κοσμοϊστορικά (να κοπεί ο ομφάλιος λώρος εύκολα)!

συμφωνώ με ayla! ούτε καρφίτσα μη δεχτείτε από αυτούς!

Δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί καλύτερα!!!!

Μακρυά από τοξικούς ανθρώπους. Βλάπτουν σοβαρά την υγεία κ την ευτυχία μας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...