Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα Βάπτισης Κοκκινο και Ασπρο

toniacyp

Recommended Posts

Γεια σας,

Σε λίγες εβδομάδες βαφτίζω την κορούλα μου.

Είχα πει ότι θα ήθελα να γεμίσω την αίθουσα με όλες τις αποχρώσεις του ροζ.

Η νονά όμως μου ανακοίνωσε ότι τα χρώματα της βάπτισης θα είναι κόκκινο και άσπρο.

Τι να κάνω?

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Πιο πολύ Χριστούγεννα πάνε αυτά τα χρώματα παρά σε βάπτιση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Καλως την!

Καλε γιατι αγχωνεσαι τοσο πολυ?

Κατ αρχην, μια χαρα ειναι τα χρωματα κοκκινο-ασπρο (αν και δεν ειμαι ολυμπιακος...χιχιχι)

Να σε ρωτησω? Το κοινο στη βαφτιση θα ειναι μονο το χρωμα? Ή και σε καποια σχεδια? Εκλεισε δηλαδη η νονα βαφτιστικα κ λαμπαδα κοκκινο-ασπρο? Εχουν καποια φιγουρα επανω? καποιο ζωακι?...

Για πες λεπτομερειες αν θες να σε βοηθησω και ντον'τ πανικ (το αγγλικο....χαχα)

Εγω βαφτιζω το Γεναρη και ψαχνω θεμα... ή μπαλαρινα με ροζ-μωβ ή χιονατη με κοκκινο-ασπρο... Για να μη νομιζεις δηλαδη οτι στα λεω για "παρηγορια"

aaK3p3.png FCDMp3.png

καλημέρα...αν και νομίζω κακώς αποφάσισε η νονά τα χρώματα της δική σας βάφτισης...είχα κι εγώ τα ίδια χρώματα πέρσυ 26 αυγούστου...

η κολυμπίθρα είχε κόκκινες ζέρμπερες με πράσινα φύλλα και γυψόφυλλο λευκό,από τις άκρες κρεμόντουσαν κόκκινες κορδέλες.

έξω από την εκκλησία λευκά φανάρια με κόκκινα κεριά...

στις κολώνες της εκκλησίας στεφάνια από κόκκινες ζέρμπερες και κόκκινες κορδέλες να κρέμονται...

κόκκινο βιβλίο ευχών...

τα βαφτιστικά ήταν λευκά,η λαμπάδα λευκή και διακριτικά κόκκινα κορδελάκια και χαντρούλες,το ίδιο και η λευκή βαλιτσούλα.

βάζω μερικές φότο για να καταλάβεις περίπου...

δεν είναι συνιθισμένο για βάφτιση...

μπορείς να έχεις θέμα φράουλες ή πασχαλίτσες...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

http://img716.imageshack.us/i/beba004.jpg/

http://img823.imageshack.us/i/beba010.jpg/

http://img375.imageshack.us/i/beba013.jpg/ (εδώ πίσω βάθος φαίνονται τα στεφάνια στις κολώνες)

οι φωτογραφίες είναι σκαναρισμένες,δεν είναι και πολύ καλές...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Γεια σου Τόνια και καλως ήρθες στην μεγαααλη παρέα μας!

Μην αγχώνεσαι καθόλου είναι πολύ πρωτότυπα χρώματα και μπορείς να κάνεις πααρα πολλά. Μαλιστα έχει ανοίξει θέμα και μια άλλη κοπέλα και χτες της έδωσα μερικές ιδέες. Θα τα γράψω και σε σενα!

Καταρχήν μπορείς να παίξεις με θέμα φρούτα ,κερασάκια φραουλίτσες κλπ λουλούδια παπαρούνες, ζέρμπερες με πεταλουδίτσες (κόκκινες πεταλουδίτσες έχει εκείνη η κοπέλα) ή ακόμα και να τα μπλεξεις όλα αυτά μαζί.

Φαντάσου μικρά καφασάκια λευκά με κολλημένες πάνω πεταλουδίτσες λουλουδάκια κλπ και μέσα λευκό χαρτί αφής με καραμελίτσες σε σχήμα κερασάκι. Καρώ χαρτοπετσέτες κόκκινες άσπρο σε ξύλινο τραπέζι και αντί για τραπεζομάντηλο αυτά τα κομματάκια το ψεύτικο γκαζόν. Κουβαδάκια τσίγκινα με κόκκινο χαρτί αφής λευκά κουφέτα και κόκκινη σέσουλα να κρέμεται και κορδονέτο με φούντα. Κορδέλες και φαναράκια με πεταλουδίτσες κόκκινες να κρέμμονται από τα δέντρα (αν έχει η εκκλησία).Στο τραπέζι μπολείς να τυπώσεις σουπλά καρώ με το όνομα της μικρής.

Μπορείς να βάλεις χωνάκια σε ένα μια βάση τριώροφη για cupcakes να παίρνουν μόνοι τους οι καλεσμένοι. Και τέτοια μπορείς να φτιάξεις μέσα στα καφασάκια. Και μάλιστα με κερασάκια και πεταλουδίτσες από ζαχαρόπαστα!

Στη μέση στα τραπέζια μπορείς να βάλεις κατι φανάρια σαν μπάλες που έχει το τζάμπο με πεταλούδες πάνω και να τις ζωγραφίσεις με κόκκινο και να πλέξεις πάνω κισσό με κεράκι μέσα και κορδελίτσες καρώ να κρέμονται από το χερούλι.

Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά! Ότι άλλο μου έρθει θα το βάλω και αυτό!

Διαφημίσεις

και εγω βρισκω τελειο το συνδιασμο και τον εχω σκεφτει και εγω αν κανω ποτε κοριτσακι.

μαλιστα θα ηταν τελειο αν βαζατε και ενα αλλο στοιχειο οπως κερασια ή φραουλες, ισως οι πασχαλιτσες να θυμιζουν λιγο πασχα αν και μου αρεσουν.

βαρεθηκαμε πια το ροζ και το φουξια και το λιλα υπαρχουν και αλλα χρωματα για κοριτσακι.

και κατα την γνωμη μου καλα εκανε η νονα και το αποφασισε, εξαλλου αυτη πληρωνει, αλλα θα επρεπε να σε ρωτησει λιγο πιο εγκαιρα.

καλες ετοιμασιες!!!

668bab1939.png

ΚΑΙ ΓΩ, ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΡΟΖ ΦΟΥΞΙΑ, Ο ΝΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΛΕΥΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ!!!!ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ????ΕΓΩ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ. ΠΗΡΑ ΜΠΟΜΠΟ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ-ΛΑΧΑΝΙ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ (ΑΠΟ ΡΟΖ!), ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΛΑΧΑΝΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΑ!!ΜΗΝ ΣΤΕΩΡΙΕΣΑΙ. ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ.ΦΙΛΙΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...