Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΓΡΟ στην ΜΗΤΡΑ?? ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ 4χιλ. τι στο καλο ειναι αυτα???

Recommended Posts

Καλησπέρα!! Είμαι νεο μέλος....

Απο τον Ιούνιο εχω πολλους πόνους στην κοιλιακη χωρα καθως αρχισαν να εμφανιζονται κ χαμηλα....για να μην σας κουραζω εκανα πολλες εξετασεις για να δουμε γιατι τοσος πονος!

Μου ειπαν να ελεγξω τα γυναικολογικα μου....

εκανα χθεσ κολπικο υπερηχο κ ο γιατρος εγραψε :

Μητρα μηκους 7.7εκ. με ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ 4χιλ. χωρις ηχοπαθολογικα ευρηματα.

Περιβαλλεται απο ΥΓΡΟ (σε Προσθιο κ οπισθ.Δουγλασσειο).

Ωοθηκες εντος των φυσιολογικων.

ο γιατρος αναρωτιεται γιατι υπαρχει υγρο εκει ενω δεν επρεπε...

θα το στειλουν για κυτταρολογια.

Μεχρι κ καρκινικουσ δεικτες μου ειπαν να κανω εξετασεις!!!

εχω τρελλαθει...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σου κοπελια και καλως ηλθες!!

μην φοβασαι και ανησυχεις, δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο, δεμ ξερω περι τινος προκειτε απλα ηθελα να σου ευχηθω να πανε ολα καλα!!!!!

668bab1939.png

γεια σου κοπελια και καλως ηλθες!!

μην φοβασαι και ανησυχεις, δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο, δεμ ξερω περι τινος προκειτε απλα ηθελα να σου ευχηθω να πανε ολα καλα!!!!!

Σ'ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!

Ευχομαι κ εγω να μην ειναι κατι σοβαρο..

Ας με διαφωτισει καποιος.....

καλημερα κοπελιτσα μου! Μην πανικοβαλλεσαι! Υγρα στη δουγλασειο υπαρχουν φυσιολογικα στην ωορρηξια. Ομως ειχες λεπτο ενδομητριο,αρα λιγο απιθανο για ωορρηξια. Ισως εχεις φλεγμονουλα,γιαυτο ο πονος κ τα υγρα. Πχ καποια κολπιτιδα. Δεν ξερω τι εξετασεις εκανες. Εγω θακανα στη θεση σου ουροκαλλιεργεια κ καλλιεργεια κολπικου υγρου. Και οι δυο καλλιεργειες με αντιβιογραμμα εφοσον χρειαστει. Να δεις που δε θαναι κατι σοβαρο κ θα θες μια αγωγη. Τι εξετασεις εκανες? Α,και σε ποια μερα του κυκλου αν θυμασαι εκανες υπερηχο,κ ποσο κρατα ο κυκλος σου?Θα περιμενω νεα σου.

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...

καλημερα κοπελιτσα μου! Μην πανικοβαλλεσαι! Υγρα στη δουγλασειο υπαρχουν φυσιολογικα στην ωορρηξια. Ομως ειχες λεπτο ενδομητριο,αρα λιγο απιθανο για ωορρηξια. Ισως εχεις φλεγμονουλα,γιαυτο ο πονος κ τα υγρα. Πχ καποια κολπιτιδα. Δεν ξερω τι εξετασεις εκανες. Εγω θακανα στη θεση σου ουροκαλλιεργεια κ καλλιεργεια κολπικου υγρου. Και οι δυο καλλιεργειες με αντιβιογραμμα εφοσον χρειαστει. Να δεις που δε θαναι κατι σοβαρο κ θα θες μια αγωγη. Τι εξετασεις εκανες? Α,και σε ποια μερα του κυκλου αν θυμασαι εκανες υπερηχο,κ ποσο κρατα ο κυκλος σου?Θα περιμενω νεα σου.

Μηλιτσα μου καλημερα!! Σ'ευχαριστω που ενδιαφερθικες!!

Λοιπον, οι εξετασεις που εχω κανει ειναι αξονικη κ μαγνητικη ανω κατω κοιλιας, υπερηχοι, αιματολογικες..στις αιματολογικες δεν ειναι ενδειξη φλεγμονης. Ηταν αρνητικα.

Τον κολπικο υπερηχο τον εκανα 2 μερες μετα την περιοδο μου.

ο κυκλος μου ειναι φθσιολογικος κ δεν εχω προβληματα.26-27 ημερες κ διαρκει 3-4 ημερες.

Υγρα εξωτερικαδεν ειχα..ολα φυσιολογικα!

Γι'αυτο ξεκινησαμε με γαστρεντερολογους. Ειχε εμφανιστει κ μια ποσοτητα υγρου στ ανω μερος κοιλιας αλλα μετα απο 3 μερες κ στις επομενες εξετασεις εξαφανιστικε.

Σε αναλυση διαγνωσης της αξονικης εγραφε - διατεταμενο παραμητριο- γι'αυτο κοιταξα τα γυναικολογικα μου.

Αχχ, ειναι τοσα πολλα που πρεπει να γραψω κ θα σας κουρασω.....

Υ.Γ1 Εχω υποθηροειδη (δεν επαιρνα τ χαπι μου για κανα μηνα κ εκει οφειλαν στην αρχη τ υγρο ανω κοιλιας)

Υ.Γ2. Εχω κανει επεμβαση χολης και τα ψαξαμε ολα.

Υ.Γ3. Επισης, εχω βαλει δακτυλιο παχυσαρκιας( 2χρονια) με ειδε ο γιατρος μου κ ολα καλα....

Αυταααααα...............................

Διαφημίσεις

αχ,verο μου,μακαρι να ειχα ιατρικες γνωσεις να σε βοηθησω! Αν και μικρη κοπελα,εχεις περασει αρκετα. Εκανες πολυ περισσοτερες εξετασεις απ οτι περιμενα. Θα σου στειλω προσωπικο μυνημα. Πας πανω πανω εκει που ειναι η υπογραφη σου και θα γραφει your Nοttificatiοns. Εκει θα βρεις το προσ. μυνημα,αλλα λιγη υπομονη γιατι ειμαι στη δουλεια κι εξυπηρετω. Παντως θαθελα να μαθαινω νεα σου.

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...